Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepedeus - 15.07.12 - klo:15:24
-
Sanoo Sepe. Meikä ostais joskus kotikaljaa kaupasta, mutta kun eivät osaa tehdä kaljaa ilman aspartaamia tai asesulfaamia. ;D
http://www.iltasanomat.fi/laihdutus/art-1288482020282.html
Siispä parasta juomaa on olut. Siinä ei ole mitään keinotekoista, kuten maidussa. Joka on separoitu, pastoroitu,homogenoitu. ;D
-
No eipä spdeus tiedä sitä mitä olut sisältää ,hyvin ikävää ainetta HARTSIA ja sekös tekee munuaisille ja maksalle kutaa. ;) ;)
-
No eipä spdeus tiedä sitä mitä olut sisältää ,hyvin ikävää ainetta HARTSIA ja sekös tekee munuaisille ja maksalle kutaa. ;) ;)
Mistäs sinne remmivahaa joutuu. Sellaistako se kepuolut olvi on. :D
-
Niinkö ne savolaeset pillaa puhtaan veenki Iisalamessa ettei Sepedeuskaan uskalla juua? On ne kelemejä. :(
-
Niinkö ne savolaeset pillaa puhtaan veenki Iisalamessa ettei Sepedeuskaan uskalla juua? On ne kelemejä. :(
Mä en tiiä löytyykö sieltä puhasta vettä mistään. ;D
-
Niinkö ne savolaeset pillaa puhtaan veenki Iisalamessa ettei Sepedeuskaan uskalla juua? On ne kelemejä. :(
Mä en tiiä löytyykö sieltä puhasta vettä mistään. ;D
Pittää lähtiä Iisalamen Olvin portille huutelemmaan että jannoon täälä kuolee ja ootta myrkyttäjiä kaikki. Iisalamessa piäsöö iso itku kun tottuus tulee julki... Siksiköhän se Jaakko Teppokin lähti?
-
Niinkö ne savolaeset pillaa puhtaan veenki Iisalamessa ettei Sepedeuskaan uskalla juua? On ne kelemejä. :(
Mä en tiiä löytyykö sieltä puhasta vettä mistään. ;D
Pittää lähtiä Iisalamen Olvin portille huutelemmaan että jannoon täälä kuolee ja ootta myrkyttäjiä kaikki. Iisalamessa piäsöö iso itku kun tottuus tulee julki... Siksiköhän se Jaakko Teppokin lähti?
Juakolta män sivut mehtäratiota kuunnellessa, pit lähtee helepompii hommii. ;)
-
http://keskustelu.suomi24.fi/node/2679084
-
http://keskustelu.suomi24.fi/node/2679084
Aihetta sivuten.
Perustan kirjoitukseni panimoteollisuuden itsensä antamiin tietoihin ensimmäisessä kappaleessa.
Suomalainen olut valmistuu lisäentsyymeillä kiihdytettynä 5 vuorokaudessa, ja entsyymeillä prosessi myös pysäytetään. Nopeuden lisäksi on saavutettu hyvä säilyvyys kuljetuksia ja varastointia silmällä pitäen. Vanhoissa olutmaissa oluen valmistus kestää luonnonmenetelmällä 15 vuorokautta, ja säilöntäaineita ei käytetä. Siellä oluen säilyvyyskin on huonompi.
Suomalainen olut on epäpuhdasta, ja rasittaa eritoten munuaisia. Hartsi ja muut jäämät tutkitusti edistävät muun muassa kihtiä, joka sekin aiheutuu munuaisvauriosta. Arvioita voidaan esittää, mutta tarkkaa määritelmää siitä, paljonko olutta ja nimenomaan suomalaista voi juoda, ei pystytä määrittelemään, koska niin monet muuttujat ovat mukana; paino, ikä, sukupuoli, yleiskunto ja eritoten yksilölliset ominaisuudet sisäelimissä, joissa erot voivat olla todella suuria.
Miksi suomalainen olut ei kelpaa keski-Euroopan markkinoille? Samasta syystä kuin suomalainen makkarakaan ei kelpaa lihatuotteena.
Liikaa täyteaineita.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/2679084
Tällaista se on kattopellistä lähtien.