Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepedeus - 18.05.12 - klo:18:13
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2012051815503439_ru.shtml
Ostin juuri nuorison pyynnöstä grillimakkaraa. Merkittävä valmistaja , lihapitoisuus 86%. Eipä mainittu uutisessa. Näyttäisi siltä, että osuustoimintapörssiteollisuus oli ostanut tuon uutisen ;D
-
kaikkeen siäkii alistut! ostaa nyt nuyorison vaatimaa makkaraa! oisit pitäny pintas, kuin miäs!
tai rokotilduntee!
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2012051815503439_ru.shtml
Ostin juuri nuorison pyynnöstä grillimakkaraa. Merkittävä valmistaja , lihapitoisuus 86%. Eipä mainittu uutisessa. Näyttäisi siltä, että osuustoimintapörssiteollisuus oli ostanut tuon uutisen ;D
loppupeleissä muuten aika sama tuon lihapitoisuuden kanssa..kunhan ei mieti liikoja ja hyvälle maistuu niin se riittää pitkälle.tulee kyllä suosittua enemmän b luokkaa esim. hiillos koska se on vaan yksinkertaisesti hyvää :)
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2012051815503439_ru.shtml
Ostin juuri nuorison pyynnöstä grillimakkaraa. Merkittävä valmistaja , lihapitoisuus 86%. Eipä mainittu uutisessa. Näyttäisi siltä, että osuustoimintapörssiteollisuus oli ostanut tuon uutisen ;D
loppupeleissä muuten aika sama tuon lihapitoisuuden kanssa..kunhan ei mieti liikoja ja hyvälle maistuu niin se riittää pitkälle.tulee kyllä suosittua enemmän b luokkaa esim. hiillos koska se on vaan yksinkertaisesti hyvää :)
No jos parhaista puhutaan ,niin Lidllin bratwurstit on parasta A ryhmää. Lihapitoisuus 95% ei aromivahventeita, ei nitriitiä, ei fosfaatteja ;D
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2012051815503439_ru.shtml
Ostin juuri nuorison pyynnöstä grillimakkaraa. Merkittävä valmistaja , lihapitoisuus 86%. Eipä mainittu uutisessa. Näyttäisi siltä, että osuustoimintapörssiteollisuus oli ostanut tuon uutisen ;D
loppupeleissä muuten aika sama tuon lihapitoisuuden kanssa..kunhan ei mieti liikoja ja hyvälle maistuu niin se riittää pitkälle.tulee kyllä suosittua enemmän b luokkaa esim. hiillos koska se on vaan yksinkertaisesti hyvää :)
Samoin, on Huiluntuhtiakin paljon grillailtu, mutta jauhoisemmatkin toimii. Broileria syön kokolihana usein, mutta makkaroissa sa lihapullissa se maistuu huijaukselta. On hyvä että eläimestä käytetään kaikki mahdollinen.
-
Jos yksi rahamies, SDP- Sepe ostaa grillimakkaraa, niin sillä ei kansantalous paljon pauku.
Kansa haluaa HALPAA ruokaa. Laadusta ei väliä. ::) ::) ::)
-
Jos minä ostan makkaraa,muutaman kerran vuodessa,niin kabanossia tai wilhelmiä.Jauhoja ostan pussissa,en makkaran kuorissa.
Aatun valinnan lihatuotteet jätän Sepelle mielihyvin :)
-
Jos minä ostan makkaraa,muutaman kerran vuodessa,niin kabanossia tai wilhelmiä.Jauhoja ostan pussissa,en makkaran kuorissa.
Aatun valinnan lihatuotteet jätän Sepelle mielihyvin :)
Luulen että sepe on tällä kertaa kääntynyt Snellun tuotteisiin. Tuo uutinen on kyllä taas arveluttava, mainitaan että mukana on ollut vertailussa 60 eri tuotetta ja valmistajia luetellaan nimeltä. Silti vain kabanossi, wilhelmi ja ukko-pekka mainitaan. Ja sitten se kivikylän mikälie, varmaan hyvää sekin. Itse pidän tuota Ukko-pekkaa aika hyvänä vaikka lihapitoisuuden todenmukaisuus hiukan epäilyttää :-\
Normaalit atrian käristeet olivat viimeksi niin huonoja että jäi itseltäni syömättä :)
-
Jos yksi rahamies, SDP- Sepe ostaa grillimakkaraa, niin sillä ei kansantalous paljon pauku.
Kansa haluaa HALPAA ruokaa. Laadusta ei väliä. ::) ::) ::)
Tuo on kyllä totta. Saksalaasilla menee muutenkin niin kovaa, ettei mun ostoksilla ole mitään merkitystä. ;D