Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: kaaleppi - 04.05.12 - klo:15:05

Otsikko: Pastörointi tuhoaa entsyymit
Kirjoitti: kaaleppi - 04.05.12 - klo:15:05
Julkaisusta ja vaihtoehtomediasta ilmiönä voi olla mitä mieltä tahansa, tässä hyvä artikkeli.

http://www.magneettimedia.com/?p=8933
Otsikko: Vs: Pastörointi tuhoaa entsyymit
Kirjoitti: Suuri Ajattelija - 04.05.12 - klo:17:41
Julkaisusta ja vaihtoehtomediasta ilmiönä voi olla mitä mieltä tahansa, tässä hyvä artikkeli.

http://www.magneettimedia.com/?p=8933
Entäs sitten? Pontikan keittokin tuhoaa kaikki entsyymit, mutta siitäkin huolimatta lopputuote on paljon alkuperää parempaa.

Otsikko: Vs: Pastörointi tuhoaa entsyymit
Kirjoitti: kaaleppi - 04.05.12 - klo:20:45
No tuosta voi olla monta mieltä. Maidon laatu, sen terveysvaikutukset ja elinkeinojen sortaminen valheellisin perustein taas eivät ole mielipidekysymyksiä.