Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Aatami Särkisalami - 07.04.12 - klo:12:42

Otsikko: ..Rehtorskan tuskaa
Kirjoitti: Aatami Särkisalami - 07.04.12 - klo:12:42
Kuori ja suikaloi perunat ohuiksi tikuiksi. (äläkä vaan huuhtele tärkkelyksiä pois). Voitele uunivuoka. Silppua sipulit hienoksi. Lado perunaa, sipulia ja anjovisfileitä kerroksittain vuokaan. Pikkuripaus sekaan valkopippuria. (suolaa ei välttämättä tarvitse,koska anjoviksissa sitä on). Päälimmäiseksi perunaa. Huuhdo anjovispurkista kaikki maut vesitilkalla ja kaada sekaan. Kaada päälle 2 dl kermaa ja ripottele sitten pintaan vähän korppujauhoja ja vielä muutama voinokare.


UUNI  SORVI 
[/size]


.
.
.
.Laita vuoka 200 asteiseen uuniin. Paista ilman kantta n. 30 min. Laske sitten lämpö 175 asteeseen ja peitä kannella tai foliolla, anna nyt hautua tunnin verran välillä kermatilkalla valellen. Poista sitten kansi ja laske lämpö 150 asteeseen. Anna muhia vielä 15-20 min. Sitten kiusaus onkin kermaisen pehmeää ja her*****sta nautittavaksi. Tarjoa hyvässä seurassa etikkapunajuurien ja maustekurkkujen kera.


KUUSAKOSKI
Otsikko: Vs: ..Rehtorskan tuskaa
Kirjoitti: Aatami Särkisalami - 07.04.12 - klo:13:12
kierrätys...kierteitys...
AHMAVAARAN halkomiskiila löytyi...

VÄRIPURKIT PUHKAISTAAN JA VIEDÄÄN   KIERRÄTYKSEEN

vikingstenalle

PAPERIN KIERRÄTYSTÄKIN ON JO 50 VUOTTA HARRASTETTU... puuseessä ainakin...


.
.
.
.
.http://www.youtube.com/watch?v=uU714IbZMWQ
Otsikko: Vs: ..Rehtorskan tuskaa
Kirjoitti: Antidesantti - 10.04.12 - klo:18:58
Sille "Torskalle" olis varmasti helepompaa tuuva net tillilihat koululta kotia. Ja lämmittää mikrosa...     ::)