Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Poropoliisi Hurskainen - 11.03.12 - klo:10:06
-
Piha on liukas ja liha on piukas...
- Polttopuut ja poron/hirven/naudan/sian/peuran ym. lihat kuivuvat äkäsesti nyt. Harrastaako kukaan? Itse tein "parmankinkkua" sianlihasta vaihteeksi ja.... nam. Kärpän ketale tosin piti myös tästä "jamon ibericosta". :(
Tex Willeriä lukeneet voivat tehdä pemmikaania ja jerkyä.
http://yle.fi/alueet/lappi/2012/03/ainoa_oikea_kuivalihaohje_3316336.html
Suomestakin vain jatkojalostamaan lihaa näin, kilohinta nousee ja rahtikulut laskee... jos sitä Kiinaan saakka sianruppejakin aletaan pakastekonteissa rahtaamaan.
-
Pikku pussi kotimaista beefjerkyä 5 euroa... ja siinä ei kyllä monta grammaa ollu. Hyvää kylläkin. Amerikoissahan jerky on huoltiksien peruskamaa oluen ja sipsien ohella.
-
- Polttopuut ja poron/hirven/naudan/sian/peuran ym. lihat kuivuvat äkäsesti nyt. Harrastaako kukaan?
Kuivaalihhaa. Hyyää! 8)
-
Joko pistit lihat kuivumaan ????
-
Joko pistit lihat kuivumaan ????
Naapurin vanahalta isännältä taijan ostaa...