Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Poropoliisi Hurskainen - 11.03.12 - klo:10:06

Otsikko: Pemmikaanikelit
Kirjoitti: Poropoliisi Hurskainen - 11.03.12 - klo:10:06
Piha on liukas ja liha on piukas...

- Polttopuut ja poron/hirven/naudan/sian/peuran ym. lihat kuivuvat äkäsesti nyt. Harrastaako kukaan? Itse tein "parmankinkkua" sianlihasta vaihteeksi ja.... nam. Kärpän ketale tosin piti myös tästä "jamon ibericosta". :(

Tex Willeriä lukeneet voivat tehdä pemmikaania ja jerkyä.

http://yle.fi/alueet/lappi/2012/03/ainoa_oikea_kuivalihaohje_3316336.html


Suomestakin vain jatkojalostamaan lihaa näin, kilohinta nousee ja rahtikulut laskee... jos sitä Kiinaan saakka sianruppejakin aletaan pakastekonteissa rahtaamaan.
Otsikko: Vs: Pemmikaanikelit
Kirjoitti: kantola - 11.03.12 - klo:10:24
Pikku pussi kotimaista beefjerkyä 5 euroa... ja siinä ei kyllä monta grammaa ollu. Hyvää kylläkin. Amerikoissahan jerky on huoltiksien peruskamaa oluen ja sipsien ohella.
Otsikko: Vs: Pemmikaanikelit
Kirjoitti: Antidesantti - 12.03.12 - klo:19:39
- Polttopuut ja poron/hirven/naudan/sian/peuran ym. lihat kuivuvat äkäsesti nyt. Harrastaako kukaan?

Kuivaalihhaa. Hyyää!      8)
Otsikko: Vs: Pemmikaanikelit
Kirjoitti: emo-heikki - 12.03.12 - klo:21:13
Joko pistit lihat kuivumaan ????
Otsikko: Vs: Pemmikaanikelit
Kirjoitti: Antidesantti - 13.03.12 - klo:18:57
Joko pistit lihat kuivumaan ????

Naapurin vanahalta isännältä taijan ostaa...