Agronet

Keskusteluaiheet => Yleistä maa- ja metsätaloudesta => Aiheen aloitti: Fuller - 22.02.12 - klo:19:51

Otsikko: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: Fuller - 22.02.12 - klo:19:51
Se alkaa julkisesti Atria nyt dumppaamaan tuontilihasta tehtyä makkaraa ym.purtavaa joka on tuontilihasta tehty.
Kauppoihin on alkanut ilmestyä Atrian Lihaamestarin tuotteita jotka hullunhalpoja. Eipä ole joutsenlippua ko.makkaratangon kyljessä. Menneellä viikolla Juha Gröhn parkui lehtien palstoilla että A.n huono tulos on kalliin raaka-aineen syy.
Nyt varmaan alkaa tulos paraneen kun tuontilihalla maustavat makkaran >:( :P
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: emo-heikki - 22.02.12 - klo:19:57
Raskisko ne ihan lihaa laittaa makkaraan ????
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: Heino Leino - 22.02.12 - klo:19:58
halavempataha se liha ku jauho
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: Juntimpi - 23.02.12 - klo:22:46
Raskisko ne ihan lihaa laittaa makkaraan ????
Sen verran lihaa sekaan et saa myydä lihatiskillä
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: JoHaRa - 24.02.12 - klo:06:37
Raskisko ne ihan lihaa laittaa makkaraan ????
Sen verran lihaa sekaan et saa myydä lihatiskillä

Makkara pitäisi kaupassa myydä perunan ja sämpylän välisellä tiskillä
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: kermikkä - 25.02.12 - klo:08:57
Kuluttaja siis sinäkin, tekee joka kauppareissulla valinnan ja jos hinta on ainoa ostopäätökseen vaikuttava tekijä, tulee kotimaisilla tuottajilla olemaan jatkossakin "niukkuutta jaossa". Laadukkaan makkaran tunnistaa siitä, että ainesosa luettelossa ei ensimmäisten joukossa lue "koneellisesti eroteltu sian-siipikarjanliha" ja tai "elimet", "kamara". Ei muuta, kuin isonnuslasit käteen ja vertailuja tekemään. Lopetetaan sonnan syönti niin asia korjaantuu.
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: emo-heikki - 25.02.12 - klo:09:50
Kuluttaja siis sinäkin, tekee joka kauppareissulla valinnan ja jos hinta on ainoa ostopäätökseen vaikuttava tekijä, tulee kotimaisilla tuottajilla olemaan jatkossakin "niukkuutta jaossa". Laadukkaan makkaran tunnistaa siitä, että ainesosa luettelossa ei ensimmäisten joukossa lue "koneellisesti eroteltu sian-siipikarjanliha" ja tai "elimet", "kamara". Ei muuta, kuin isonnuslasit käteen ja vertailuja tekemään. Lopetetaan sonnan syönti niin asia korjaantuu.

Semmonen nyrkkisääntö ihan aluksi, että jos tuote myydään nimellä makkara, niin siinä on lihaa enempi, kuin jos se olisi lenkki tai nakki tai joku muu vastaava nimike, makkarassa on aina myös lihaa seassa, noissa muissa se ei ole pakollista.
Maustahan sitä ei huomaa, nykajan mausteet on niin hyviä, että ei sitä heti tunnista jos liha puuttuu ....
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: Fuller - 25.02.12 - klo:10:03
Atria on mestari sotkemaan linnunlihaa makkaroihin,mausteilla sitten huijaavat ns.makuelämyksen. Hyi tana,sanon Atrian makkaroista >:( :P
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: horsetail - 25.02.12 - klo:10:46
Eikös se Kauppaneuvos Paukun ryynimakkaran teko - ohje kuulunut että: LAADUSTA TINKIMÄTTÄ - RYYNEJÄ SÄÄSTÄMÄTTÄ !
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: kermikkä - 25.02.12 - klo:21:15
Mistähän tieto lähteestä em. faktat poimittu? Hikibediasta?
Kuluttaja siis sinäkin, tekee joka kauppareissulla valinnan ja jos hinta on ainoa ostopäätökseen vaikuttava tekijä, tulee kotimaisilla tuottajilla olemaan jatkossakin "niukkuutta jaossa". Laadukkaan makkaran tunnistaa siitä, että ainesosa luettelossa ei ensimmäisten joukossa lue "koneellisesti eroteltu sian-siipikarjanliha" ja tai "elimet", "kamara". Ei muuta, kuin isonnuslasit käteen ja vertailuja tekemään. Lopetetaan sonnan syönti niin asia korjaantuu.

Semmonen nyrkkisääntö ihan aluksi, että jos tuote myydään nimellä makkara, niin siinä on lihaa enempi, kuin jos se olisi lenkki tai nakki tai joku muu vastaava nimike, makkarassa on aina myös lihaa seassa, noissa muissa se ei ole pakollista.
Maustahan sitä ei huomaa, nykajan mausteet on niin hyviä, että ei sitä heti tunnista jos liha puuttuu ....
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: kermikkä - 26.02.12 - klo:11:00
Tuli semmoinen muistelo yht`äkkiä mieleen, kun aikoinaan Atrian Seppo Paatelaiselta valistunut toimittaja kysyi Atrian käyttämästä tuontilihasta. Sepon vastaus muistaakseni : "sulla on tainnut mennä puurot ja vellit sekaisin, Atria tuotemerkillä ei myydä muuta kuin Suomalaista alkuperää olevaa lihaa" olisiko tässä aloittajalla käynyt samoin??
Otsikko: Vs: Atrian Lihamestari
Kirjoitti: -Joomies- - 26.02.12 - klo:11:08
Tuli semmoinen muistelo yht`äkkiä mieleen, kun aikoinaan Atrian Seppo Paatelaiselta valistunut toimittaja kysyi Atrian käyttämästä tuontilihasta. Sepon vastaus muistaakseni : "sulla on tainnut mennä puurot ja vellit sekaisin, Atria tuotemerkillä ei myydä muuta kuin Suomalaista alkuperää olevaa lihaa" olisiko tässä aloittajalla käynyt samoin??

Paatelainen on vastannut oikein mutta kiertänyt kysymyksen. Atria tuotemerkkiin käytetään kotimaista lihaa, mutta atria tekee kaupan tuotemerkeille tuotteita ulkomaisesta lihasta.