Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: gutiguti - 09.01.12 - klo:20:35
-
Suomen ulkopuolella tuotetusta broilerista löytyy jäämiä jopa kymmenistä antibiooteista. Suomalainen laatutuotanto perustuu siihen että luomuun ei hairahduta ja hinta on painettu alas. Nyt olisi tuhansien taalojen paikka lisätä vientiä ja valloittaa markkinat. Kaikki tekijät on valmiina, ammattitaidolla jalostetaan soija edulliseksi tuotteeksi ilman antibioottikustannuksia suomalaisella erityismenetelmällä. Suomalainen broileri on hyvää, saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
-
Suomalainen broileri on hyvää, saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
Mille se saksalainen tipu sitten maistui?
-
Jaa.. miksei luomu saisi jatkaa menestymistään?
-
saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
Luomubroileria ei ole olemassakaan. Luomuna kasvatetaan vaan lihakanaa. Tämä broileri ei täytä mitään luomusäännöksiä. Siitä se makuero johtuu. Epäilen että olet edes käynyt saksassa, saati syönyt siellä broileria. ;D
Saksassa pitää syödä sianpotkaa ja juoda luomuolutta;D
-
saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
Luomubroileria ei ole olemassakaan. Luomuna kasvatetaan vaan lihakanaa. Tämä broileri ei täytä mitään luomusäännöksiä. Siitä se makuero johtuu. Epäilen että olet edes käynyt saksassa, saati syönyt siellä broileria. ;D
Saksassa pitää syödä sianpotkaa ja juoda luomuolutta;D
Joo ja naama on rasvassa korviin asti. Saksalaiset osaavat rasvoittaa sian maukkaaksi. Boroilerissa maku tehdään mausteilla.
-
saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
Luomubroileria ei ole olemassakaan. Luomuna kasvatetaan vaan lihakanaa. Tämä broileri ei täytä mitään luomusäännöksiä. Siitä se makuero johtuu. Epäilen että olet edes käynyt saksassa, saati syönyt siellä broileria. ;D
Saksassa pitää syödä sianpotkaa ja juoda luomuolutta;D
Joo ja naama on rasvassa korviin asti. Saksalaiset osaavat rasvoittaa sian maukkaaksi. Boroilerissa maku tehdään mausteilla.
Andechs luostarissa on tosi maukasta luomusianpotkaa ja olutta. Kannattaa käydä jos käy Munchenissä. Kanaa siellä kukaan syö ;D
http://olutopas.info/wiki/index.php?title=M%C3%BCnchen
-
Suomalainen broileri on hyvää, saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
Mille se saksalainen tipu sitten maistui?
kanaa tai broileria, mutta luomua oli eikä maistunut lainkaan kotimaiselta laadulta. Melkein lumpeen kukkia syöneeltä sorsalta yäk.
-
Suomalainen broileri on hyvää, saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
Mille se saksalainen tipu sitten maistui?
kanaa tai broileria, mutta luomua oli eikä maistunut lainkaan kotimaiselta laadulta. Melkein lumpeen kukkia syöneeltä sorsalta yäk.
huussin takana ne sakemannit luomulintunsa pitävät :P
-
Koska luonnonmukainen on luonnollisen matkimista, olematta kuitenkaan sitä, niin on selvää ettei sellaista kuin LUOMUBROILERI voi edes olla olemassa, koska luonnossa ei esiinny Broileri-nimistä lintulajia.
Ja koko luomu-käsitehän on ns. kirjoituspöytäkäsite, eli luomu on aina sopimuksenvarainen asia, luomua on kaikki se, minkä kulloisessakin tapauksessa sovitaan luomua olevan, luonnollisuuden kanssa sillä ei ole mitään suoraa yhteyttä. Vain epäsuora yhteys.
Ja onhan luomu tietysti myös markkinointibrandi.
-
Ja koko luomu-käsitehän on ns. kirjoituspöytäkäsite, eli luomu on aina sopimuksenvarainen asia, luomua on kaikki se, minkä kulloisessakin tapauksessa sovitaan luomua olevan, luonnollisuuden kanssa sillä ei ole mitään suoraa yhteyttä. Vain epäsuora yhteys.
Juu; asetukset ETY N:o 834/2007 ja EY 889/2008. Juu, matkitaan luonnon mekanismeja ja ajellaan traktoreilla. Muttei ruutata myrkkyjä.
-
Ja koko luomu-käsitehän on ns. kirjoituspöytäkäsite, eli luomu on aina sopimuksenvarainen asia, luomua on kaikki se, minkä kulloisessakin tapauksessa sovitaan luomua olevan, luonnollisuuden kanssa sillä ei ole mitään suoraa yhteyttä. Vain epäsuora yhteys.
Juu; asetukset ETY N:o 834/2007 ja EY 889/2008. Juu, matkitaan luonnon mekanismeja ja ajellaan traktoreilla. Muttei ruutata myrkkyjä.
Voidaan siinä myrkkyjäkin käyttää niin että se on edelleen luomua, jos niin sovitaan, sehän on ihan kiinni siitä mitä sovitaan.
-
Suomen ulkopuolella tuotetusta broilerista löytyy jäämiä jopa kymmenistä antibiooteista. Suomalainen laatutuotanto perustuu siihen että luomuun ei hairahduta ja hinta on painettu alas. Nyt olisi tuhansien taalojen paikka lisätä vientiä ja valloittaa markkinat. Kaikki tekijät on valmiina, ammattitaidolla jalostetaan soija edulliseksi tuotteeksi ilman antibioottikustannuksia suomalaisella erityismenetelmällä. Suomalainen broileri on hyvää, saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
Sääkö sen soijatehtaan järkkäsit tänne Suomen kamaralle? Kariniemeläistä en oo sen jälkeen syöny kun vinkkasit, että siinä on gmo-rehuja käytetty, kiitokset siitä!
-
Ja koko luomu-käsitehän on ns. kirjoituspöytäkäsite, eli luomu on aina sopimuksenvarainen asia, luomua on kaikki se, minkä kulloisessakin tapauksessa sovitaan luomua olevan, luonnollisuuden kanssa sillä ei ole mitään suoraa yhteyttä. Vain epäsuora yhteys.
Juu; asetukset ETY N:o 834/2007 ja EY 889/2008. Juu, matkitaan luonnon mekanismeja ja ajellaan traktoreilla. Muttei ruutata myrkkyjä.
Voidaan siinä myrkkyjäkin käyttää niin että se on edelleen luomua, jos niin sovitaan, sehän on ihan kiinni siitä mitä sovitaan.
Ei kuitenkaan sovita ja vaikka sovittaisiinkin, niin ei ole pakko ruutata! Ja jos jotain ruutattaisiinkin, niin ovat biologisia torjunta-aineita. Siinä sana ''torjunta-aine'' on paikallaan.
-
Suomen ulkopuolella tuotetusta broilerista löytyy jäämiä jopa kymmenistä antibiooteista. Suomalainen laatutuotanto perustuu siihen että luomuun ei hairahduta ja hinta on painettu alas. Nyt olisi tuhansien taalojen paikka lisätä vientiä ja valloittaa markkinat. Kaikki tekijät on valmiina, ammattitaidolla jalostetaan soija edulliseksi tuotteeksi ilman antibioottikustannuksia suomalaisella erityismenetelmällä. Suomalainen broileri on hyvää, saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
Jotenkin ristiriitaista juttua vähän kaikki noi kutikutin jorinat.
-
Suomen ulkopuolella tuotetusta broilerista löytyy jäämiä jopa kymmenistä antibiooteista. Suomalainen laatutuotanto perustuu siihen että luomuun ei hairahduta ja hinta on painettu alas. Nyt olisi tuhansien taalojen paikka lisätä vientiä ja valloittaa markkinat. Kaikki tekijät on valmiina, ammattitaidolla jalostetaan soija edulliseksi tuotteeksi ilman antibioottikustannuksia suomalaisella erityismenetelmällä. Suomalainen broileri on hyvää, saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
Jotenkin ristiriitaista juttua vähän kaikki noi kutikutin jorinat.
Näyttää jo mainoskampaja ulottuneen jo tännekin. http://www.atria.fi/perhetila/sivut/tila.aspx?tilaid=10 ;D
-
Suomen ulkopuolella tuotetusta broilerista löytyy jäämiä jopa kymmenistä antibiooteista. Suomalainen laatutuotanto perustuu siihen että luomuun ei hairahduta ja hinta on painettu alas. Nyt olisi tuhansien taalojen paikka lisätä vientiä ja valloittaa markkinat. Kaikki tekijät on valmiina, ammattitaidolla jalostetaan soija edulliseksi tuotteeksi ilman antibioottikustannuksia suomalaisella erityismenetelmällä. Suomalainen broileri on hyvää, saksassa syömäni luomutekele ei edes maistunut broilerilta.
Jotenkin ristiriitaista juttua vähän kaikki noi kutikutin jorinat.
Näyttää jo mainoskampaja ulottuneen jo tännekin. http://www.atria.fi/perhetila/sivut/tila.aspx?tilaid=10 ;D
Ja sittenhän joku edistysvastainen tipin monistaja jättää soijan kokonaan pois rehustuksesta...
Mitäs Raision terveys-soija pisneksille nykyään kuuluu, virmalla itellään kun taitaa sujua ihan oukei...