Agronet
Keskusteluaiheet => Koneet, laitteet ja tekniikka => Aiheen aloitti: rene - 07.01.12 - klo:11:04
-
Noita olen katsellut jo pidempään mutta näin simppeliä en vielä ole nähnyt: http://www.huuto.net/kohteet/makkara-puristin/203522494
Kokemusta on oikein vähän ja siitäkin on jo aikaa. Mahtaisikohan noinkin yksinkertaisella laitteella onnistua :-\ On joku kuulemma pursottanut makkaroita muovipussistakin puristamalla :-\
-
Saattaahan toikin toimia,mutta melkein samalla rahalla saa noita lihamyllyjä noista halpakaupoista missä on myös se makkarapää niin on molemmat kädet vapaina siihen katkojen kieputteluun,,kokemukset jostai 5 vuoden takaa,kone kyllä vielä inventaarissa ,tiedä jos taas joskus,
-
Kenwoodin lihamyllyssä muistaakseni Makkarasarvi vakionansa
Jee
:o
-
Lehmän sarvea meilläkin käytettiin,,,,
Suoltahan saat ampumalla Sikaa piähän
8)
-
Ettei kävis tuossakin touhussa niinkuin minullekin joskus kokkivuorolla..
Esim. nyppymuusi (perunamuusi johon sekoitetaan paistettua/ruskistettua jauhelihaa. On muuten hyvää). No kuitenkin, kun saan sen jauhelihan ruskistettua ja perunat keitettyä, niin useinkin käy niin, jotta se jauheliha syödään leivän päällä ja perunat jäähdyttyään paistetaan pannulla paistinperunoiksi.
Toinen esimerkki grillin ääreltä. kun vaimo rakentelee salaattipöydän kaikkine hienouksineen ja minä hoidan grillauksen, niin onpa käynyt niinkin, jotta ne lihatuotteet on nautittu suoraan hiillokselta nousuhumalaisen naamaan ja salaatit (toki jäähdytettynä) vasta seuraavana päivänä kalpein naamoin. ;)
-
Ettei kävis tuossakin touhussa niinkuin minullekin joskus kokkivuorolla..
kun vaimo rakentelee salaattipöydän kaikkine hienouksineen ja minä hoidan grillauksen, niin onpa käynyt niinkin, jotta ne lihatuotteet on nautittu suoraan hiillokselta nousuhumalaisen naamaan ja salaatit (toki jäähdytettynä) vasta seuraavana päivänä kalpein naamoin. ;)
Noin voi kyllä käydä, se jotenkin sopii seuraavaan aamuun paremmin se salaatti ;D
On omatekoinen makkara sen verran tymäkkää safkaa että kyllä viiden kilon satsista kolme kiloa jää myöhempään käyttöönkin vaikka kypsennyksessä hiukan kutistuvatkin...
Tuohon makkarantekoon on vaikka miten monta tapaa ja reseptiä. Mieleinen löytyy varmaan kun rupeaa testailemaan :)