Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: minä-itte - 03.01.12 - klo:20:38
-
Kyllästyneenä kotimaisiin "makkaroihin ja nakkeihin"kävi m-i hakemassa Lidlistä oikeata kunnon saksalaista bratwurstia! On aivan eri luokkaa kuin "lihankaltaisista" aineista tehdyt kotimaiset.
M-i oli viime juhannuksena yksillä pippaloilla, siellä tarjottiin makkaroina vain bratwurstia.
Samoin Lidl myy ruåtsalaisia lihapullia, niissä on sentään lihaakin följyssä.
-
Kyllästyneenä kotimaiseen viljaan,käytän ainoastaan gluneettomia tuotteita eli kotimaista tattaria.Mi ei osaa viljellä tätä vaativaa tatarkasveihin kuuluvaa kasvia. ;D
-
Lidl Lasagne tosi hyvää
3,99 kilo
nams
-
Vaihtasko ne kaks kiloa siihen linkoon? :o
-
Kyllästyneenä kotimaisiin "makkaroihin ja nakkeihin"kävi m-i hakemassa Lidlistä oikeata kunnon saksalaista bratwurstia! On aivan eri luokkaa kuin "lihankaltaisista" aineista tehdyt kotimaiset.
M-i oli viime juhannuksena yksillä pippaloilla, siellä tarjottiin makkaroina vain bratwurstia.
Samoin Lidl myy ruåtsalaisia lihapullia, niissä on sentään lihaakin följyssä.
--mulle ei maistu minkään maan makkarat,syön vain täyslihaa,tai kalaa.Tällähetkellä on jääkaapissa hirven kieltä,kolme muuta on vielä pakkasessa.Jos asuisin yksin,en ostaisi koskaan makkaroita.Nehän on ihan jotain sotkua. ???
-
--mulle ei maistu minkään maan makkarat,syön vain täyslihaa,tai kalaa.Tällähetkellä on jääkaapissa hirven kieltä,kolme muuta on vielä pakkasessa.Jos asuisin yksin,en ostaisi koskaan makkaroita.Nehän on ihan jotain sotkua. ???
Ootko koskaan tehny makkaraa ite... ku oot tommone monitoimiosaaja :)
-
Kyllästyneenä kotimaisiin "makkaroihin ja nakkeihin"kävi m-i hakemassa Lidlistä oikeata kunnon saksalaista bratwurstia! On aivan eri luokkaa kuin "lihankaltaisista" aineista tehdyt kotimaiset.
M-i oli viime juhannuksena yksillä pippaloilla, siellä tarjottiin makkaroina vain bratwurstia.
Samoin Lidl myy ruåtsalaisia lihapullia, niissä on sentään lihaakin följyssä.
Parempi olis käydä valelääkärin vastaanotolla,ku tuommoosia kirijoottelet, ajella sinne katsastamattomalla Scorpiolla, syödä sen jälkeen niissä grillijuhulissa salakaadettua hirveä ja ryypätä oikein kunnolla sitä ruåttalaisten alakoholitonta whiskyä vai mitä tenua se oli ja olla oikein persolantakaa sitten humalassa......
Ei me minä-itteä uskota.....Atriaa hän kuitenkin naamaan vetää ja veispookissa Valion maitua kannattaa.......Ja pakkomielteisesti MTK: a (v)ihailee.....
-
Kyllästyneenä kotimaisiin "makkaroihin ja nakkeihin"kävi m-i hakemassa Lidlistä oikeata kunnon saksalaista bratwurstia! On aivan eri luokkaa kuin "lihankaltaisista" aineista tehdyt kotimaiset.
M-i oli viime juhannuksena yksillä pippaloilla, siellä tarjottiin makkaroina vain bratwurstia.
Samoin Lidl myy ruåtsalaisia lihapullia, niissä on sentään lihaakin följyssä.
Parempi olis käydä valelääkärin vastaanotolla,ku tuommoosia kirijoottelet, ajella sinne katsastamattomalla Scorpiolla, syödä sen jälkeen niissä grillijuhulissa salakaadettua hirveä ja ryypätä oikein kunnolla sitä ruåttalaisten alakoholitonta whiskyä vai mitä tenua se oli ja olla oikein persolantakaa sitten humalassa......
Ei me minä-itteä uskota.....Atriaa hän kuitenkin naamaan vetää ja veispookissa Valion maitua kannattaa.......Ja pakkomielteisesti MTK: a (v)ihailee.....
Jos meikä myisi samanlaista "viljanluonteista " viljaa niinkuinlihafirmat myyvät "lihaluonteisia" tuotteita, niin se "vilja" tulisi "maitojunalla" takaisin. Lehdessä oli juuri artikkeli siitä, kuinka yhdessä ainoassa (kotimaisessa) nakissa on jo maks. päivän nitriittiannos.
Tosiasiota, joita fotssonnikaan ei muuksi muuta.
-
Kyllästyneenä kotimaisiin "makkaroihin ja nakkeihin"kävi m-i hakemassa Lidlistä oikeata kunnon saksalaista bratwurstia! On aivan eri luokkaa kuin "lihankaltaisista" aineista tehdyt kotimaiset.
M-i oli viime juhannuksena yksillä pippaloilla, siellä tarjottiin makkaroina vain bratwurstia.
Samoin Lidl myy ruåtsalaisia lihapullia, niissä on sentään lihaakin följyssä.
Parempi olis käydä valelääkärin vastaanotolla,ku tuommoosia kirijoottelet, ajella sinne katsastamattomalla Scorpiolla, syödä sen jälkeen niissä grillijuhulissa salakaadettua hirveä ja ryypätä oikein kunnolla sitä ruåttalaisten alakoholitonta whiskyä vai mitä tenua se oli ja olla oikein persolantakaa sitten humalassa......
Ei me minä-itteä uskota.....Atriaa hän kuitenkin naamaan vetää ja veispookissa Valion maitua kannattaa.......Ja pakkomielteisesti MTK: a (v)ihailee.....
Jos meikä myisi samanlaista "viljanluonteista " viljaa niinkuinlihafirmat myyvät "lihaluonteisia" tuotteita, niin se "vilja" tulisi "maitojunalla" takaisin. Lehdessä oli juuri artikkeli siitä, kuinka yhdessä ainoassa (kotimaisessa) nakissa on jo maks. päivän nitriittiannos.
Tosiasiota, joita fotssonnikaan ei muuksi muuta.
Totta, valitettavasti. Ja kun isot lihafirmat ovat tosiaan tumpeloineet nuo tuotteensa tuolle asteelle, etenkin kun tuottajahinta ei liene ollut esteenä laadukkaiden tuotteiden valmistamiseen. Nyt tuota takapakkia koetetaan kuroa toisissa tuotteissa takaisin, mutta menetetyn imagon palauttaminen laadukkaan elintarvikkeen tuottajana ei helpolla parane. Pikkufirmoilla on ollutkin saumaa tehdä laadukkaampia tuotteita. Ei kaikki osta lihaanverrattavista aineisosista tehtyjä jalosteita, kun aitoakin saapi, suht samalla hinnalla.....
-
Kyllästyneenä kotimaisiin "makkaroihin ja nakkeihin"kävi m-i hakemassa Lidlistä oikeata kunnon saksalaista bratwurstia! On aivan eri luokkaa kuin "lihankaltaisista" aineista tehdyt kotimaiset.
M-i oli viime juhannuksena yksillä pippaloilla, siellä tarjottiin makkaroina vain bratwurstia.
Samoin Lidl myy ruåtsalaisia lihapullia, niissä on sentään lihaakin följyssä.
Bratwurstia on ostettu ja tykättykin on. Nuo ruotsalaiset lihapullat sen sijaan oli pettymys. Atriankin "liha" pullat on olleet parempia.
-
Kannattaa ostaa kotimainen kinkku ja lykätä se yöksi uuniin....koko suvulle kokolihaa muutamaksi päiväksi... ;D ;D ;D
-
ite olen aina ihmetelly että mihin helkuttiin suomessa pistetään se hyvä osa lihasta jota teurastomoille viedään, kun kaupasta saa vain retkuja suikaleina ja kokolihakin on sellasta niin kuin sinnepäin ja makkarat tehdään jostain sorkkien ja jänteiten jämistä kun taas esim. sakujen makkarat on lihaisia ja maukkaita....... nuo ruåttin pullat on kyllä hieman ylimainostettuja mutta niin on atria valmis lihamurekekiii! hitto mitä sontaa paketissa! maalaispuoteista ostettuna lihat on syötäviä ja joissain on myös makkarata myytävänä jota nytkin pakkanen puolillaan! lihaa hampaitten väliin siitäkin! ;D
-
--mulle ei maistu minkään maan makkarat,syön vain täyslihaa,tai kalaa.Tällähetkellä on jääkaapissa hirven kieltä,kolme muuta on vielä pakkasessa.Jos asuisin yksin,en ostaisi koskaan makkaroita.Nehän on ihan jotain sotkua. ???
Ootko koskaan tehny makkaraa ite... ku oot tommone monitoimiosaaja :)
Sitä on makkaraa joka on lihaa. Ja sitten on kaupasta ostettua makkaraa.
-
Kannattaa ostaa kotimainen kinkku ja lykätä se yöksi uuniin....koko suvulle kokolihaa muutamaksi päiväksi... ;D ;D ;D
Tanskalaanen luomukinkku on parempi. Kaikki vieraatkin kehui, että on se suomalaanen sikahyvää :D
-
sepe, ootko muuten maistanu sikahyvää ? ihan kelpo syötävää pottujen kansssa! ;D