Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: SAS - 20.12.11 - klo:19:21
-
Onko näillä yhteyttä vai onko taas kyse kokkarekapitalistien omistamien lihanjalostustehtaiden ahneudesta .Eikö mikään kokkareille riitä pitääkö ahneudessaan joulukinkutkin pilata pumpaamalla niihin suolavettä liikaa.http://www.talouselama.fi/uutiset/kuluttajaliitto+kinkuissa+jopa+kolmasosa+vetta/a743493?s=r&wtm=talouselama/-20122011&
-
Kaikki kinkkujen vedettäminen on Atrian ja HK Ruokatalon syytä, sanoisin että enempi kusettaa Atria veden myynnillä kinkkujen mukana.
-
Onko näillä yhteyttä vai onko taas kyse kokkarekapitalistien omistamien lihanjalostustehtaiden ahneudesta .Eikö mikään kokkareille riitä pitääkö ahneudessaan joulukinkutkin pilata pumpaamalla niihin suolavettä liikaa.http://www.talouselama.fi/uutiset/kuluttajaliitto+kinkuissa+jopa+kolmasosa+vetta/a743493?s=r&wtm=talouselama/-20122011&
Vanha konstihan toi ruiskusuolaus on..
Nykyäänhän kinkut säilytetään pakkasessa eikä lihatiinussa,,jollainhan ne nitriitit pitää sinne sisään saada..
-
Onko näillä yhteyttä vai onko taas kyse kokkarekapitalistien omistamien lihanjalostustehtaiden ahneudesta .Eikö mikään kokkareille riitä pitääkö ahneudessaan joulukinkutkin pilata pumpaamalla niihin suolavettä liikaa.http://www.talouselama.fi/uutiset/kuluttajaliitto+kinkuissa+jopa+kolmasosa+vetta/a743493?s=r&wtm=talouselama/-20122011&
Vanha konstihan toi ruiskusuolaus on..
Nykyäänhän kinkut säilytetään pakkasessa eikä lihatiinussa,,jollainhan ne nitriitit pitää sinne sisään saada..
Harmaasuolattuja ne sentään on. Pitäis pikkasen perehtyä aiheeseen ennenkuin rupee asiantuntijana kirjoittamaan.
30 kinkkua kun on paistanut, niin voi hieman kertoa mitä eroa niissä on. ;D
-
Vanha konstihan toi ruiskusuolaus on..
Kokkoomuslainen kauppias ruuttaa kinkut täyteen kaupan takahuoneesa... ::)