Agronet
Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: jupexx - 06.12.11 - klo:20:39
-
...heitän ilmoille ajatuksen, että joutsenlippu myönnetään tästedes vain sellaisilla tiloilla tuotetusta maidosta tehdyille tuotteille joissa käytetään mahdollisimman pitkälti kotimaisia tuotantopanoksia. Onhan se melkoista hurskastelua (petosta) kun kuluttajalle väitetään maidon purkissa olevan kotimaista vaikka se on tuotettu puolalaisessa hallissa ja lehmät syöny saksalaisella rattorilla tehtyä evästä.
Conexxilehmien maito voidaan jalostaa suoraan danonejugurtiksi ja fentillä tehtyä heinää purevat lehmät voisivat lypsää raaka-ainetta vaikka valion arkisarjaan. Ai niin... valiohan käyttää vain kotimaista raaka-ainetta! Joutuu moni vaihtaan meijeriä ;D
Niin ja lopuksi lisättäköön, että meidät jontikkamiehet armahdetaan näistä vaatimuksista koska me työllistetään niin paljon Suomalaisia huoltomiehiä ja tätä kautta edistetään kotimaista hyvinvointia ;)
-
Luulen vaan, et monen kymppitonnarin eväistä löytyy vaan sitä tuontisoijaa... Siis kalleimmista
täysrehuista. Niin sinivalkoisen lipun alla se ei oikein kasva. Sitten vaan niidenkin tilojen
täytyy vaihtaa meijeriä. :)
-
Ei käy. Rusinat pullasta-meininkiä. Eihän se käy sika-alallekaan. ;D
-
Ilman apulantaa viljeltyjä tuotteita voisi mainostaa lauseella:
"Airoolla paskaalla tuatettua" ;D
tai
"Rakkaudella ja lämmöllä, lantalasta lihatiskille" ;D
-
SUAMALAASTA MAITUA
POHOJANMAALTA
C
TUELLA