Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: sorkkis - 28.11.11 - klo:18:54
-
salmonellalihaa. :D :D
Sairastelkaa ;D ;D ;D
-
misä snella lihaa ny taas o ollu??
-
misä snella lihaa ny taas o ollu??
Lohojam Maalla kenties... ?
-
Teollisuus ion käyttänyt salmonellalihaa pidemmänaikaa eineksissä ja muissa . Osa kai tuontilihaa . Novalta tuli tänään melkoista kommenttia salmonellalihan käytöstä .
-
en syö eineksiä enkä osta marketista lihaa joten muut saavat ripuloida ;D
-
en syö eineksiä enkä osta marketista lihaa joten muut saavat ripuloida ;D
;D ;D ;D
-
...ja mikä tärkeintä, en kuuntele Novaa
-
Ainahan salmonellalihat on ihmisille syötetty.. Valmiiksi kypsennettyinä. Ei tämä mikään uutinen ole ::)
Ei mun tietääkseni Suomessa ole viety yhtään elukkaa Honkajoelle salmonellan takia? Ei salmonellabakteeri lihassa elä, jos teurastus on puhdas niin miten se siihen lihaan menisi ???
-
Ainahan salmonellalihat on ihmisille syötetty.. Valmiiksi kypsennettyinä. Ei tämä mikään uutinen ole ::)
Ei mun tietääkseni Suomessa ole viety yhtään elukkaa Honkajoelle salmonellan takia? Ei salmonellabakteeri lihassa elä, jos teurastus on puhdas niin miten se siihen lihaan menisi ???
Juuri näin ei se kananmunissakaan siellä sisällä elä vaan kuoren pinnalla...
-
Ainahan salmonellalihat on ihmisille syötetty.. Valmiiksi kypsennettyinä. Ei tämä mikään uutinen ole ::)
Ei mun tietääkseni Suomessa ole viety yhtään elukkaa Honkajoelle salmonellan takia? Ei salmonellabakteeri lihassa elä, jos teurastus on puhdas niin miten se siihen lihaan menisi ???
Niin , kaikki ei kerro sinun myymisesi rehujen alkuperää.
-
...ja mikä tärkeintä, en kuuntele Novaa
Kuin myös. Pystyynkuolleiden kanava. Edes juontajia ei voi kuunnella tuntematta myötähäpeää :D
-
--------salmonellaliha ei ole kotimaista.Suomessa ei toistaiseksi ole yhtään tilaa,jossa esiintyis salmonellaa. Tästä on ainakin yli kymmenen vuotta,kun muutamalle tilalle tuli salmonellaa tuonti rehun mukana Saksassa.salmonellan esiintyminen on niin yleistä,ettei sille yritetäkään tehdä mitään.
Kananmunia ei saa syödä raakana,eikä lihaa,mutta maitoon se ei taida vaikuttaa,vaan olenko väärässä?
-
Ojelmas vaa painotettiin +70c lämpö on oikotie onneen lihanpalalle 8)
-
Ojelmas vaa painotettiin +70c lämpö on oikotie onneen lihanpalalle 8)
+55c ;)
-
Ainahan salmonellalihat on ihmisille syötetty.. Valmiiksi kypsennettyinä. Ei tämä mikään uutinen ole ::)
Ei mun tietääkseni Suomessa ole viety yhtään elukkaa Honkajoelle salmonellan takia? Ei salmonellabakteeri lihassa elä, jos teurastus on puhdas niin miten se siihen lihaan menisi ???
On viety Honkajoelle, mutta enimmäkseen menevät Kaustisille, nimittäin siat. Jos teurastus olisi aseptinen ;D leikkausliinat ja vuodan irrottajina edes valelääkäreitä niin eihän se lihaan menisi.
-
Suomessa ei toistaiseksi ole yhtään tilaa,jossa esiintyis salmonellaa.
"Salmonellavalvonnan ansiosta suomalaisissa tuotantoeläimissä esiintyy kansainvälisesti vertaillen erittäin vähän salmonellatartuntoja."
+
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/hygieniaosaaminen/tietopaketti/ruokamyrkytykset/ruokamyrkytyksia_aiheuttavia_bakteereja/salmonella/
+
Sun kaikki juttus on samaa soopaa.. uskomista ties mihin puusepänpoikiin.
-
Suomessa ei toistaiseksi ole yhtään tilaa,jossa esiintyis salmonellaa.
"Salmonellavalvonnan ansiosta suomalaisissa tuotantoeläimissä esiintyy kansainvälisesti vertaillen erittäin vähän salmonellatartuntoja."
+
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/hygieniaosaaminen/tietopaketti/ruokamyrkytykset/ruokamyrkytyksia_aiheuttavia_bakteereja/salmonella/
+
Sun kaikki juttus on samaa soopaa.. uskomista ties mihin puusepänpoikiin.
http://www.ts.fi/online/kotimaa/280795.html
Kun ei tiedä mihin kumartaa ja mihin pyllistää; oikeastiko ne huonoon managementtiin/luonnon tappamina kuolleet porsaat on eläintautivaara?
ehtihän hesan hygieenikko Maria Sjöman julistamaan jo salmonellavaaraakin ?!? ;D
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/helsingin-keskustassa-muhii-elaintautien-vaara/art-1288430309177.html
-
Suomessa ei toistaiseksi ole yhtään tilaa,jossa esiintyis salmonellaa.
"Salmonellavalvonnan ansiosta suomalaisissa tuotantoeläimissä esiintyy kansainvälisesti vertaillen erittäin vähän salmonellatartuntoja."
+
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/hygieniaosaaminen/tietopaketti/ruokamyrkytykset/ruokamyrkytyksia_aiheuttavia_bakteereja/salmonella/
+
Sun kaikki juttus on samaa soopaa.. uskomista ties mihin puusepänpoikiin.
Suomessa on jatkuvasti tiloja salmonellasaneerauksessa.
-
Ainahan salmonellalihat on ihmisille syötetty.. Valmiiksi kypsennettyinä. Ei tämä mikään uutinen ole ::)
Ei mun tietääkseni Suomessa ole viety yhtään elukkaa Honkajoelle salmonellan takia? Ei salmonellabakteeri lihassa elä, jos teurastus on puhdas niin miten se siihen lihaan menisi ???
Niin , kaikki ei kerro sinun myymisesi rehujen alkuperää.
Niin... Suomessa on vain pari rehufirmaa jotka eivät ole toistaiseksi levittäneet salmonellaa Suomeen ja pyrkimys on tällä listalla myös pysyä.
-
Ainahan salmonellalihat on ihmisille syötetty.. Valmiiksi kypsennettyinä. Ei tämä mikään uutinen ole ::)
Ei mun tietääkseni Suomessa ole viety yhtään elukkaa Honkajoelle salmonellan takia? Ei salmonellabakteeri lihassa elä, jos teurastus on puhdas niin miten se siihen lihaan menisi ???
Niin , kaikki ei kerro sinun myymisesi rehujen alkuperää.
Niin... Suomessa on vain pari rehufirmaa jotka eivät ole toistaiseksi levittäneet salmonellaa Suomeen ja pyrkimys on tällä listalla myös pysyä.
Mitenkäs nyt ei ole tullut aikoihin uutista,rehuista on löydetty salmonellaa,mikä on muuttunut?Suomessa ei ole tainnut yhtään ihmistä kuolla saastuneiden elintarvikkeiden takia salmonellaan,Saksassakin tämä on ihan arkipäivää,on vähän äkäisemmistä pöpöistä kyse.
-
Ainahan salmonellalihat on ihmisille syötetty.. Valmiiksi kypsennettyinä. Ei tämä mikään uutinen ole ::)
Ei mun tietääkseni Suomessa ole viety yhtään elukkaa Honkajoelle salmonellan takia? Ei salmonellabakteeri lihassa elä, jos teurastus on puhdas niin miten se siihen lihaan menisi ???
Niin , kaikki ei kerro sinun myymisesi rehujen alkuperää.
Niin... Suomessa on vain pari rehufirmaa jotka eivät ole toistaiseksi levittäneet salmonellaa Suomeen ja pyrkimys on tällä listalla myös pysyä.
Mitenkäs nyt ei ole tullut aikoihin uutista,rehuista on löydetty salmonellaa,mikä on muuttunut?Suomessa ei ole tainnut yhtään ihmistä kuolla saastuneiden elintarvikkeiden takia salmonellaan,Saksassakin tämä on ihan arkipäivää,on vähän äkäisemmistä pöpöistä kyse.
Ilmeisesti kaikki tuontivalkuainen hapotetaan tai lämpökäsitellään satamassa. Ennen nuo toimenpiteet tehtiin kai vain erille joista löytyi jotain pöpöjä.
-
Suomessa ei toistaiseksi ole yhtään tilaa,jossa esiintyis salmonellaa.
"Salmonellavalvonnan ansiosta suomalaisissa tuotantoeläimissä esiintyy kansainvälisesti vertaillen erittäin vähän salmonellatartuntoja."
+
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/hygieniaosaaminen/tietopaketti/ruokamyrkytykset/ruokamyrkytyksia_aiheuttavia_bakteereja/salmonella/
+
Sun kaikki juttus on samaa soopaa.. uskomista ties mihin puusepänpoikiin.
Suomessa on jatkuvasti tiloja salmonellasaneerauksessa.
Niinpä... siitä vain ei ole juurikaan puheltu PerSujen tupailloissa - kun siellä on ollut niin paljon muuta puhuttavaa... esimerkiksi oppositioon pakenemisesta, sisäisestä hajaannuksesta ja äärioikeistolaisuudesta.