Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Horttanainen - 09.10.11 - klo:21:25
-
http://www.hs.fi/talous/Pekka+Puska+Voin+sy%C3%B6nti+on+ohimenev%C3%A4+muoti/a1305546215739
Mitä hittoa tuo Puska höpisee:
THL:llä ei ole tietoa, minkälainen väestöryhmä nyt suosii voita.
"Se on tärkeä kysymys. Onko siinä luonnonmukaisia arvoja kannattavia ihmisiä? Veikkaan, että tavallinen duunariporukka ei ole siirtynyt voihin."
Hän arvelee, että keskustelu hiilijalanjäljestä tukee voin kulutuksen vähentämistä.
"Nyt voin markkinamiehet puhuvat luonnollisuudesta. Mutta voin jalanjälki on aika kova, kun se tehdään lehmän kautta. Luulen, että se tulee puremaan."
Jaahas, nyt sitten on keksitty että voin syöntiä pitää vastustaa sillä perusteella, että sillä on huono hiilijalanjälki, kun ei muuta negatiivista keksitä voin syönnistä, tuollaiselle voi tuhahtaa, naurettava syy olla syömättä voita jotta "MAAILMA PELASTUISI"
-
No tuleehan sieltä se maatalouspoliittinen kanta esille niinkuin se tässä asiassa on aina ollut .Nyt se vain vaihtuu ilmastopolitiikkaan
-
"Nyt voin markkinamiehet puhuvat luonnollisuudesta. Mutta voin jalanjälki on aika kova, kun se tehdään lehmän kautta. Luulen, että se tulee puremaan."
Jatka vain p#ska ja puret pian maito isännän kumikenkää 8)
-
Raision mannekiinin hupatusta.
-
Kumpi onkaan vanhempi keksintö, kerman kuoriminen ja kerman kirnuaminen voiksi vai öljyn kovettaminen margariiniksi?
Eläinrasvamargariini tehtiin aikaisemmin kissan ja minkin raadoista.
Eläirasvamargariini korvattiin öljystä kovetetuilla transrasvahapoilla, jotka ovat ihmiselle haitallisia.
Linolihappokin oli 1960-luvun alussa ihmisravinnoksi sopimatonta. Nyt se on, samaten kuin transrasvapaotkin on Puskan mukaan erittäin terveellistä.
Öljyjen kovettaminen transrasvahapoiksi alkoi kasvattaa voivuoria...
-
Raision mannekiinin hupatusta.
Juu ja varsinkin ylikansallisen Unilevelin.
-
'
Kasviöljy ja siitä valmistetut transrasvahapot hapettuvat eli eltaantuvat eläinrasvoja nopeammin.
Koira haistaa/maistaa härkiintymisen esiasteen eli eltaantumisen paljon ennen ihmistä.
Koira ei halua nuolla margariinirasiaa, voirasian kyllä.
-
"Öljyjen kovettaminen transrasvahapoiksi alkoi kasvattaa voivuoria"
Tämä on myös suurimman luokan poliittisia typeryyksiä pohjois-karjala projektin satoa korjataan autioituvalla maaseudulla ja entistä sairaammilla ihmisillä kulutetaan lisää verovaroja yksityistetty terveydenhuolto ja margariinitehtailijat voivat paksusti.
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=244
-
""
Syynä siihen pidetään margariinin valmistuksessa syntyviä transrasvoja. Kasviöljyhän on kovetettava jollakin tavalla ja siihen käytetään kahta eri menetelmää, hydrogenointia ja toista, jonka suomalaista nimeä en tiedä, mutta kutsun sitä interesterifioinniksi (Interesterified fat). Ymmärtääkseni teollisuus on siirtynyt käyttämään jälkimmäistä menetelmää, mutta tuskin se tuo mitään muutosta itse asiaan. Hydrogenointi tuotiin markkinoille ilman tarkempia selvittelyjä ja, näin sarkastista lääkäri ilmaisua käyttäen, vedettiin markkinoilta, kun ruumiita syntyi. Samaa voi odottaa tästä uudesta frakenfatista (hirviörasva,) sillä sitä ei ole testattu millään tavalla."
Kauheaa,miten ihmisiä on petetty. >:(
-
Kyl on Ryteikön Reiska nyt pahasti hakoteillä. :D
-
Kyl on Ryteikön Reiska nyt pahasti hakoteillä. :D
Koskahan voivuori kaatuu puskan päälle,totuutta ei voi enää estää 8)
Moni on kadonnut himalajalle Puska katoaa voivuoreen ;D
-
Balladi voivuoresta :)
http://www.youtube.com/watch?v=C_CXF93YQ3Q
-
...kun ei muuta voi ;D ;D
entäs munat ja munavoi?
Nytkö aloitetaan jalostamaan rasvaa lehmänmaitoon? Son moro holstikoille.
-
Pekka on pihalla pahemman kerran. Suomen hiilipäästöillä ei ole puaskankaan vaikutusta ilmastoon. Pekkan virkatehtäviin ei kuulu ilmastoasiat. Ruoan osuus kulutuksen ilmastovaikutuksista on suunnilleen yhtä suuri kuin liikenteen tai asumisen, joten ilmastomyönteisen ruoan suosiminen on toki tärkeää ilmastonmuutoksen hillinnän kannalta. Ruokavaliotaan voi muuttaa ilmastomyönteisemmäksi yksinkertaisilla toimilla. Ilmastoystävällinen ruoka on yleensä terveellistä, sillä se sisältää paljon ihmisen ruokavalioon kuuluvia kasviksia, kalaa ja lihaa. Siis mm broileria ja naudanlihaa.
Ruokailu kannattaa edelleen suunnitella lautasmallin mukaisesti niin, että ravinto pysyy monipuolisena. Mistään ei ole syytä luopua kokonaan, mutta naudanlihapihvejä ja juustoa kannattaa nauttia lähinnä juhla-aterioilla ja arkena suosia ilmastomyönteisiä ruoka-aineita, kuten siipikarjaa. Kasviksia käytetään sesongin mukaan: talvella keskitytään juureksiin ja marjoihin ja kesällä nautitaan kauden tuotteista, kuten salaatista ja tomaateista.
Ravitsemuksen kannalta turhien elintarvikkeiden kuten makeisten, virvoitusjuomien, alkoholin ja perunalastujen käyttö tuo oman lisänsä ilmastopäästöihin. Niiden käyttöä vähentämällä voi kuluttaja keventää sekä ilmastotaakkaansa että omaa painoaan. Samalla säästyy rahaa, sillä kyseisiin elintarvikkeisiin voi kulua jopa 40 prosenttia ruokakuluista.
Naudanlihan ilmastovaikutus vastaa 15 kilon hiilidioksidipäästöjä (lihakiloa kohti CO2-ekvivalentteina), kun taas sianlihan ilmastovaikutus on 5 kg CO2/lihakilo ja broilerin 4 kg CO2/lihakilo. Juuston ilmastovaikutus on lähes yhtä suuri kuin naudanlihan (13 kg CO2/lihakilo). Merkittävään hiilpäästön vähentämiseen pääseekin vaihtamalla nopeasti sianlihan siipikarjaan.
-
onko juuri muita eläimiä merkittävissä määrin mikä pystyy tekemään heinästä lihaa samalla tavalla kuin nauta
ja voissa on "pikkusen" lyhenpi tämä E-lisäaine lista kuin "terveys"rasvoissa :)
-
Ja nauta ei syö ihmisen ruokaa...
Ihmisestä pitäis jalostaa märehtijä ni maailma pelastuis ;D
Ja eikun kaikki porukalla laiduntamaan
-
Ja nauta ei syö ihmisen ruokaa...
Ihmisestä pitäis jalostaa märehtijä ni maailma pelastuis ;D
Ja eikun kaikki porukalla laiduntamaan
Ei muuta kuin gorillalta geenejä siirtämään. Varmasti myös onnistuisikin.
-
Ja nauta ei syö ihmisen ruokaa...
Ihmisestä pitäis jalostaa märehtijä ni maailma pelastuis ;D
Ja eikun kaikki porukalla laiduntamaan
Ei muuta kuin gorillalta geenejä siirtämään. Varmasti myös onnistuisikin.
Sydän ja verisuoni sairaudet yleistyvät Pohjois-Karjalassa N-liiton ydinkokeitten jälkeen ja samanlailla Tshernobylin alueella on alkanut sydän ja verisuonitaudit lisääntymään, sekin varmaan voin syytä. Ainakin muualla maailmassa on todettu yhteys säteilyn ja ko. sairauksien välillä.
-
Ja nauta ei syö ihmisen ruokaa... Ihmisestä pitäis jalostaa märehtijä ni maailma pelastuis ;D Ja eikun kaikki porukalla laiduntamaan
Ei muuta kuin gorillalta geenejä siirtämään. Varmasti myös onnistuisikin.
Sydän ja verisuoni sairaudet yleistyvät Pohjois-Karjalassa N-liiton ydinkokeitten jälkeen ja samanlailla Tshernobylin alueella on alkanut sydän ja verisuonitaudit lisääntymään, sekin varmaan voin syytä. Ainakin muualla maailmassa on todettu yhteys säteilyn ja ko. sairauksien välillä.
Joo... ja täysikuu vaikuttaa kans ihan hirveesti, joo ::) :P
-
Ja nauta ei syö ihmisen ruokaa... Ihmisestä pitäis jalostaa märehtijä ni maailma pelastuis ;D Ja eikun kaikki porukalla laiduntamaan
Ei muuta kuin gorillalta geenejä siirtämään. Varmasti myös onnistuisikin.
Sydän ja verisuoni sairaudet yleistyvät Pohjois-Karjalassa N-liiton ydinkokeitten jälkeen ja samanlailla Tshernobylin alueella on alkanut sydän ja verisuonitaudit lisääntymään, sekin varmaan voin syytä. Ainakin muualla maailmassa on todettu yhteys säteilyn ja ko. sairauksien välillä.
Joo... ja täysikuu vaikuttaa kans ihan hirveesti, joo ::) :P
Hyvä että olet keksinyt uusia harrastuksia eläkepäivien viettoon, kuten täydenkuun seuranta.
Mutta tuohon säteillyn haittoihin ja sepelvaltimosairauksien yhteyteen löydät itsekin googlettamalla netistä juttua jos jätä pois hakusanoista "uuninpanko, voisula, rehellinen veronmaksaja" jne.
http://scholar.google.fi/scholar?q=The+radioactive+radiation+effect+on+heart+disease&hl=fi&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart
http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs303/en/index.html
-
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10173639
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/10/1407399/ravintolisien-kaytto-voi-lisata-kuolleisuutta
Big pharman tutkimus vitamiinit on myrkkyä ja lääkkeet on herkkua ???
http://www.youtube.com/watch?v=pyDpxqXkluU&feature=related Codex Alimentarius 2 of 4
-
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=790
Hyvästä ja laadukkaasta, persoonan kasvua edistävästä terapiasta on meilläkin huutava pula mutta lääkettä on kyllä runsain mitoin tarjolla. Ja kyllä sitä kulutetaankin ja tietenkin lääkefirmojen bisnes kukoistaa. Mutta esim. Amerikassa ovat silti mielisairaudet yli kaksinkertaistuneet. Syyksi epäillään psyykenlääkkeiden liikakäyttöä.
P#skalle terapiaa ;D