Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Courtney1 - 03.06.11 - klo:18:43
-
Jaahans, mutinat dioksiini-emakosta ja marinaadeista E-koodeineen on kyl niin eilistä päivää ja viime kesää. Kaikkein ikävintä grillauskaudessa on, kun lihat juuttuu hampaiden väliin. Pitäisi varmaan vaan vetää jotain HK-Bleu:tä, mut ei se oikein saletisti natsaa >:( Onkos muilla ollut ongelmana, että lihaa työntyy hampaiden väliin koko ajan ???
-
Jaahans, mutinat dioksiini-emakosta ja marinaadeista E-koodeineen on kyl niin eilistä päivää ja viime kesää. Kaikkein ikävintä grillauskaudessa on, kun lihat juuttuu hampaiden väliin. Pitäisi varmaan vaan vetää jotain HK-Bleu:tä, mut ei se oikein saletisti natsaa >:( Onkos muilla ollut ongelmana, että lihaa työntyy hampaiden väliin koko ajan ???
Lopeta se k***in lutkutus
-
Jaahans, mutinat dioksiini-emakosta ja marinaadeista E-koodeineen on kyl niin eilistä päivää ja viime kesää. Kaikkein ikävintä grillauskaudessa on, kun lihat juuttuu hampaiden väliin. Pitäisi varmaan vaan vetää jotain HK-Bleu:tä, mut ei se oikein saletisti natsaa >:( Onkos muilla ollut ongelmana, että lihaa työntyy hampaiden väliin koko ajan ???
Lopeta se k***in lutkutus
Siis en todellakaan tarkoittanut ylä- ja alaleuan väliä >:(
-
Jaahans, mutinat dioksiini-emakosta ja marinaadeista E-koodeineen on kyl niin eilistä päivää ja viime kesää. Kaikkein ikävintä grillauskaudessa on, kun lihat juuttuu hampaiden väliin. Pitäisi varmaan vaan vetää jotain HK-Bleu:tä, mut ei se oikein saletisti natsaa >:( Onkos muilla ollut ongelmana, että lihaa työntyy hampaiden väliin koko ajan ???
Lopeta se k***in lutkutus
Siis en todellakaan tarkoittanut ylä- ja alaleuan väliä >:(
*** Mut eikös sulla kuiteskin ole vielä hampaat kummassakin ikenissä ( suussa ) ?
-
Jaahans, mutinat dioksiini-emakosta ja marinaadeista E-koodeineen on kyl niin eilistä päivää ja viime kesää. Kaikkein ikävintä grillauskaudessa on, kun lihat juuttuu hampaiden väliin. Pitäisi varmaan vaan vetää jotain HK-Bleu:tä, mut ei se oikein saletisti natsaa >:( Onkos muilla ollut ongelmana, että lihaa työntyy hampaiden väliin koko ajan ???
Lopeta se k***in lutkutus
Siis en todellakaan tarkoittanut ylä- ja alaleuan väliä >:(
*** Mut eikös sulla kuiteskin ole vielä hampaat kummassakin ikenissä ( suussa ) ?
On ja sokerikin vielä sulaa suussa. Mut on se kumma kun kaikki rupee aina ajattelemaan heti jotain pervoja, kun mä avaan jonkun topicin ;D
-
Jaahans, mutinat dioksiini-emakosta ja marinaadeista E-koodeineen on kyl niin eilistä päivää ja viime kesää. Kaikkein ikävintä grillauskaudessa on, kun lihat juuttuu hampaiden väliin. Pitäisi varmaan vaan vetää jotain HK-Bleu:tä, mut ei se oikein saletisti natsaa >:( Onkos muilla ollut ongelmana, että lihaa työntyy hampaiden väliin koko ajan ???
Sama vika mullakin >:(.
Grillaamisesta en sen takia luovu mutta jatkuvasti saa hammasvälejä käydä tikuilla ja langalla grilliherkkujen jälkeen - käsilaukusta löytyy myös molempia jos reissunpäällä eksyy grillille niin on apu lähellä ::)
-
15 vuoteen en ole ulkona grillannut ja hyvin on toimeen tullut eikä trimmattuun lihaksekkaaseen vartaloon ole liikakiloja kertynyt.
Opalin uusi sähkörilli on ollut talossa 15 vuotta ,yhden kerran on rillattu makkaran pätkiä.
Uunissa vaimo tekee jos on tarvis pihvejä syödä.
-
15 vuoteen en ole ulkona grillannut ja hyvin on toimeen tullut eikä trimmattuun lihaksekkaaseen vartaloon ole liikakiloja kertynyt.
Opalin uusi sähkörilli on ollut talossa 15 vuotta ,yhden kerran on rillattu makkaran pätkiä.
Uunissa vaimo tekee jos on tarvis pihvejä syödä.
Melkoisen elitististä on SAS:n homma ;D
-
Ikävää kyl kun suu on täynnä kaikenlaista suikaletta, vaikka kesän pitäisi olla nautintoja täynnänsä >:(
Perskeles, mä siirryn kohta kokonaan karjalanpiirakkaan >:(
-
On melkoiset ongelmat tämän palstan porukalla :D :D
-
On melkoiset ongelmat tämän palstan porukalla :D :D
On. Ja kepulaisista ei viel oo tietookaan ;D
-
IKÄVINTÄ KOSKA EI KAUPOISTA LÖYRY SASLÖKKII :'(
-
IKÄVINTÄ KOSKA EI KAUPOISTA LÖYRY SASLÖKKII :'(
MIKÄ ON SASLÖKKI? ERI ASII KU KAPSLÖKKI?
-
Ota Kurttu jottain lihan välliin . Vaikka ***** . :D
Ei mun vaan JoHaRan . Hän on meistä paras uhrautumaan . :D
-
Ota Kurttu jottain lihan välliin . Vaikka ***** . :D
Ei mun vaan JoHaRan . Hän on meistä paras uhrautumaan . :D
Del Monte-mies sanoo "Kyllä", mutta
Jonnumies sanoo:"Nouuuu" :D
-
Grillisapuskat on h........ rasvasia varokaa niitä ei hyvä.
Jos joku pyytää illanviettoon johonkin hyttysten ruokinta rantaan niin siellä kyllä minulle grilliruoka maittaa niin että ritilä on tyhjä hetkessä.
;D ;D ;D ;D ;D
-
Grillaamisesta en sen takia luovu mutta jatkuvasti saa hammasvälejä käydä tikuilla ja langalla grilliherkkujen jälkeen
Teillä on ollut grillissä vääränlaista lihaa.
Ab / Hf -pihvinautaa sen olla pitää ja kunnolla marmoroitunutta ja mureaa ja mehukasta.
Isosyinen vaalea ranskalaispihvinauta on kuin roiskeläppiä pureskelisi.
Sitten marketista saa tarjouksesta suomi-ihmettä evullisesti... mekaanisesti mureutettua äyrshereä. >:(
Voi paska mitä shittiä persaukisille myydäänkään. :D
Mekaaninen mureutus+ vahva marinaadi on pahinta mitä lihalle voi tehdä. Sen kun laittaa kuumalle grillille, niin mehut on levyllä alta aikayksikön ja "pihvin" irvikuva palaa karrelle.
Ei sen tarvitse olla mitään erikoislihoja. Etsitään vaan se marketin alelaarista se viimeisen myyntipäivän file ja annetaan tekeytyä kotona vielä muutama päivä. Huoneen lämpöön otetaan aamupäivällä jos meinaa grillata illalla. Ja jos haluaa tehdä marinadi litkuja sekaan niin niihin kannattaa laittaa sitruunaa, viinietikkaa tai kahvia marinadin sekaan. Toiste laittavat punkkua tai piimääkin, mutta jos on laiska ja eikä tykkää grillin puhdistamisesta niin paljon niin piimä kannattaa unhoittaan vaikka antaakin hyvän maun. Sianlihaa kun ei riiputeta niin siinä kannattaa ostaa suolattua filettä tai kyljystä niin sitä pystyy aikapitkään pitämään viimeisen myyntipäivän yli ennen kuin lievä hapanimelä haju alkaa tulla. Pierut vaan haisevat pahemmalle mutta liha on pehmyt syistä ja eikä jää hampaitten väliin. Grillimakkarat kannattaa lämmittää paketissaan n. 1 minuutin täydellä teholla ennen grilliin laittamista, nopeuttaa grillaamista pystyy tekemään melkein mustia makkaroita ja sisältökin on kuumaa.
-
Missäs ne palstan karppaajat nyt on? :D
-
rillaamassa!
-
pekonia
-
IKÄVINTÄ KOSKA EI KAUPOISTA LÖYRY SASLÖKKII :'(
MIKÄ ON SASLÖKKI? ERI ASII KU KAPSLÖKKI?
http://static1.nagi.ee/i/p/98/42/011598428b0070_m.jpg/1 parasta rilli herkkua,
NY RILLATAA!!
-
IKÄVINTÄ KOSKA EI KAUPOISTA LÖYRY SASLÖKKII :'(
MIKÄ ON SASLÖKKI? ERI ASII KU KAPSLÖKKI?
http://static1.nagi.ee/i/p/98/42/011598428b0070_m.jpg/1 parasta rilli herkkua,
NY RILLATAA!!
Ja eikä onnistu millään kaasugrillillä vaan hiillos pitää tehdä lepästä ja koivusta.
-
IKÄVINTÄ KOSKA EI KAUPOISTA LÖYRY SASLÖKKII :'(
MIKÄ ON SASLÖKKI? ERI ASII KU KAPSLÖKKI?
http://static1.nagi.ee/i/p/98/42/011598428b0070_m.jpg/1 parasta rilli herkkua,
NY RILLATAA!!
Ja eikä onnistu millään kaasugrillillä vaan hiillos pitää tehdä lepästä ja koivusta.
That's true :-*
-
Uus grilli -15 vuotias:)
-
Uus grilli -15 vuotias:)
Eli siinä tulee sakkolihaa ???
-
Ikävintä ollu ettei oo ollu mitä olis rillannut, A:n ja HK:n palanuselle muoville maistuvia kanannahkamakkaroita, härskiintynyttä marinaadilitkupiffiä, ei saakeli.
-
Ikävintä ollu ettei oo ollu mitä olis rillannut, A:n ja HK:n palanuselle muoville maistuvia kanannahkamakkaroita, härskiintynyttä marinaadilitkupiffiä, ei saakeli.
Jätä makkarat amatööreille ja osta kunnon pihffiä 8)
-
joo, mut niitä lihoja on mukava kaivella jälkkäriksi hampaiden välistä, tätä ongelmaa on mullaki, mutta pidän sitä hauskana.. eli siis lihan iloja.. ;D ;D miten grillaus on poikkeus? eikö muulla tavalla kypsennetty liha mee hampaan rakoon?
-
Ota Kurttu jottain lihan välliin . Vaikka ***** . :D
Ei mun vaan JoHaRan . Hän on meistä paras uhrautumaan . :D
Kukas ruostunutta mittanauhaa *****n kylkiäisenä tahtois?
-
Kaikkinensa kesä on perin ikävä vuodenaika, linnut karjuu puissa, silmiä uhkaa viherkaihi, kun ympärillä kaikki on vihreää, on aivan helvetin kuuma, kun lämpömittari nousee yli +15 celsiusasteen. Grilleistä nouseva savu leijailee ilmassa ja tekee hengittämisen vaikeaksi ja huonontaa näkyvyyttä.
Traktorit pörrää ympäriinsä kylänraitilla yötäpäivää, puintiaikaankin on vielä reilut kaksi kuukautta aikaa, millä sitä sitä ootellessa sais ajan oikein kulumaan.
Haaveilenkin talvesta, metrisistä hangista ja -30 asteen pakkasista.
-
Missäs ne palstan karppaajat nyt on? :D
Hep. Mitä asiaa? ???
-
Grillaamisesta en sen takia luovu mutta jatkuvasti saa hammasvälejä käydä tikuilla ja langalla grilliherkkujen jälkeen
Teillä on ollut grillissä vääränlaista lihaa.
Ab / Hf -pihvinautaa sen olla pitää ja kunnolla marmoroitunutta ja mureaa ja mehukasta.
Isosyinen vaalea ranskalaispihvinauta on kuin roiskeläppiä pureskelisi.
Sitten marketista saa tarjouksesta suomi-ihmettä evullisesti... mekaanisesti mureutettua äyrshereä. >:(
Voi paska mitä shittiä persaukisille myydäänkään. :D
Mekaaninen mureutus+ vahva marinaadi on pahinta mitä lihalle voi tehdä. Sen kun laittaa kuumalle grillille, niin mehut on levyllä alta aikayksikön ja "pihvin" irvikuva palaa karrelle.
Tuosta kotimaisesta ay pihvihärästä olen samaa mieltä ;D Ei sitä viitsi juuri ostella. Ei kypsy kuin 3 tunnin haudutuksella uunissa. ;D
-
Missäs ne palstan karppaajat nyt on? :D
Hep. Mitä asiaa? ???
TÄMÄKÖ selittää elopainon alenemisen :o
Sinua ei voi enää sanoa "Sumobodyksi" :-[
-
Missäs ne palstan karppaajat nyt on? :D
Hep. Mitä asiaa? ???
TÄMÄKÖ selittää elopainon alenemisen :o
Sinua ei voi enää sanoa "Sumobodyksi" :-[
Jep. Karppauksella 25,6kg tippunut tähän mennessä. Muutama kilo olis tarkoitus vielä tiristää poijes.
-
Missäs ne palstan karppaajat nyt on? :D
Hep. Mitä asiaa? ???
TÄMÄKÖ selittää elopainon alenemisen :o
Sinua ei voi enää sanoa "Sumobodyksi" :-[
Jep. Karppauksella 25,6kg tippunut tähän mennessä. Muutama kilo olis tarkoitus vielä tiristää poijes.
Olisit tehnyt hyvän tilin jos olisit myynyt tuon ihran Atrialle :o ;D
-
Grillaamisesta en sen takia luovu mutta jatkuvasti saa hammasvälejä käydä tikuilla ja langalla grilliherkkujen jälkeen
Teillä on ollut grillissä vääränlaista lihaa.
Ab / Hf -pihvinautaa sen olla pitää ja kunnolla marmoroitunutta ja mureaa ja mehukasta.
Isosyinen vaalea ranskalaispihvinauta on kuin roiskeläppiä pureskelisi.
Sitten marketista saa tarjouksesta suomi-ihmettä evullisesti... mekaanisesti mureutettua äyrshereä. >:(
Voi paska mitä shittiä persaukisille myydäänkään. :D
Mekaaninen mureutus+ vahva marinaadi on pahinta mitä lihalle voi tehdä. Sen kun laittaa kuumalle grillille, niin mehut on levyllä alta aikayksikön ja "pihvin" irvikuva palaa karrelle.
Tuosta kotimaisesta ay pihvihärästä olen samaa mieltä ;D Ei sitä viitsi juuri ostella. Ei kypsy kuin 3 tunnin haudutuksella uunissa. ;D
kokeile fr
-
Grillaamisesta en sen takia luovu mutta jatkuvasti saa hammasvälejä käydä tikuilla ja langalla grilliherkkujen jälkeen
Teillä on ollut grillissä vääränlaista lihaa.
Ab / Hf -pihvinautaa sen olla pitää ja kunnolla marmoroitunutta ja mureaa ja mehukasta.
Isosyinen vaalea ranskalaispihvinauta on kuin roiskeläppiä pureskelisi.
Sitten marketista saa tarjouksesta suomi-ihmettä evullisesti... mekaanisesti mureutettua äyrshereä. >:(
Voi paska mitä shittiä persaukisille myydäänkään. :D
Mekaaninen mureutus+ vahva marinaadi on pahinta mitä lihalle voi tehdä. Sen kun laittaa kuumalle grillille, niin mehut on levyllä alta aikayksikön ja "pihvin" irvikuva palaa karrelle.
Tuosta kotimaisesta ay pihvihärästä olen samaa mieltä ;D Ei sitä viitsi juuri ostella. Ei kypsy kuin 3 tunnin haudutuksella uunissa. ;D
kokeile fr
Ei friisiläisiä ole enää ;)
-
Grillaamisesta en sen takia luovu mutta jatkuvasti saa hammasvälejä käydä tikuilla ja langalla grilliherkkujen jälkeen
Teillä on ollut grillissä vääränlaista lihaa.
Ab / Hf -pihvinautaa sen olla pitää ja kunnolla marmoroitunutta ja mureaa ja mehukasta.
Isosyinen vaalea ranskalaispihvinauta on kuin roiskeläppiä pureskelisi.
Sitten marketista saa tarjouksesta suomi-ihmettä evullisesti... mekaanisesti mureutettua äyrshereä. >:(
Voi paska mitä shittiä persaukisille myydäänkään. :D
Mekaaninen mureutus+ vahva marinaadi on pahinta mitä lihalle voi tehdä. Sen kun laittaa kuumalle grillille, niin mehut on levyllä alta aikayksikön ja "pihvin" irvikuva palaa karrelle.
Tuosta kotimaisesta ay pihvihärästä olen samaa mieltä ;D Ei sitä viitsi juuri ostella. Ei kypsy kuin 3 tunnin haudutuksella uunissa. ;D
kokeile fr
Ei friisiläisiä ole enää ;)
Holstein kypsyy.
-
Mites higlanteri kypsyy,minusta tosi hyvin.
-
Mites higlanteri kypsyy,minusta tosi hyvin.
Hyvin kypsyy, kunhan on raakakypsytys tehty oikein.
-
Jaahans, mutinat dioksiini-emakosta ja marinaadeista E-koodeineen on kyl niin eilistä päivää ja viime kesää. Kaikkein ikävintä grillauskaudessa on, kun lihat juuttuu hampaiden väliin. Pitäisi varmaan vaan vetää jotain HK-Bleu:tä, mut ei se oikein saletisti natsaa >:( Onkos muilla ollut ongelmana, että lihaa työntyy hampaiden väliin koko ajan ???
eikös ne jollain hammasraudoilla hoida tuollaisia ongelmia ??
-
Jaahans, mutinat dioksiini-emakosta ja marinaadeista E-koodeineen on kyl niin eilistä päivää ja viime kesää. Kaikkein ikävintä grillauskaudessa on, kun lihat juuttuu hampaiden väliin. Pitäisi varmaan vaan vetää jotain HK-Bleu:tä, mut ei se oikein saletisti natsaa >:( Onkos muilla ollut ongelmana, että lihaa työntyy hampaiden väliin koko ajan ???
eikös ne jollain hammasraudoilla hoida tuollaisia ongelmia ??
Joku alkuasukasheimo teroittaa naistenhampaat . Kunnon hammasvalit tehdään viidakkoveittellä .
Mää voisin porakoneella tehdä saman Kurtulle . 8)
-
Kaikkinensa kesä on perin ikävä vuodenaika, linnut karjuu puissa, silmiä uhkaa viherkaihi, kun ympärillä kaikki on vihreää, on aivan helvetin kuuma, kun lämpömittari nousee yli +15 celsiusasteen. Grilleistä nouseva savu leijailee ilmassa ja tekee hengittämisen vaikeaksi ja huonontaa näkyvyyttä.
Traktorit pörrää ympäriinsä kylänraitilla yötäpäivää, puintiaikaankin on vielä reilut kaksi kuukautta aikaa, millä sitä sitä ootellessa sais ajan oikein kulumaan.
Haaveilenkin talvesta, metrisistä hangista ja -30 asteen pakkasista.
ryhdy joutoaikoinas maatalouslomittajaksi ja sorkanleikkaajaksi :P
-
Nyt kaikki grilliä lämmittämään ja tekemään perinteinen bacon explosion! :)
http://www.bbqaddicts.com/blog/recipes/bacon-explosion/
-
Jaahans, mutinat dioksiini-emakosta ja marinaadeista E-koodeineen on kyl niin eilistä päivää ja viime kesää. Kaikkein ikävintä grillauskaudessa on, kun lihat juuttuu hampaiden väliin. Pitäisi varmaan vaan vetää jotain HK-Bleu:tä, mut ei se oikein saletisti natsaa >:( Onkos muilla ollut ongelmana, että lihaa työntyy hampaiden väliin koko ajan ???
eikös ne jollain hammasraudoilla hoida tuollaisia ongelmia ??
Joku alkuasukasheimo teroittaa naistenhampaat . Kunnon hammasvalit tehdään viidakkoveittellä .
Mää voisin porakoneella tehdä saman Kurtulle . 8)
Kaskuneirälläkällä :o
-
Nyt kaikki grilliä lämmittämään ja tekemään perinteinen bacon explosion! :)
http://www.bbqaddicts.com/blog/recipes/bacon-explosion/
tuossa on käymisen arvoinen ravintolaketju jos olette keskilännessä liikkeellä
http://www.damons.com/
-
onko se sitä keskisen aluetta?
-
Kariniemen Kananpojan koipireisi grillattuna oli suussa sulavaa, ei jäänyt hampaiden väliin. Valintaperusteena hinta.
-
Nyt kaikki grilliä lämmittämään ja tekemään perinteinen bacon explosion! :)
http://www.bbqaddicts.com/blog/recipes/bacon-explosion/
jenkeissä kaikki ruoka gmo-maissi-hormoonimössöä,senkun sanot siellä ääneen,niin kalterit kolisee :o
tuossa on käymisen arvoinen ravintolaketju jos olette keskilännessä liikkeellä
http://www.damons.com/
-
Kariniemen Kananpojan koipireisi grillattuna oli suussa sulavaa, ei jäänyt hampaiden väliin. Valintaperusteena hinta.
Voiko tästä enää kierrätyksen astetta nostaa, kun kutikuti syö Kariniemen broileria ????
-
Kariniemen Kananpojan koipireisi grillattuna oli suussa sulavaa, ei jäänyt hampaiden väliin. Valintaperusteena hinta.
Voiko tästä enää kierrätyksen astetta nostaa, kun kutikuti syö Kariniemen broileria ????
Voi tietenkin . emo-heikki ajaa hailanteria takaa puunympäri ja syö sen kiinni saatuaan .
-
Kariniemen Kananpojan koipireisi grillattuna oli suussa sulavaa, ei jäänyt hampaiden väliin. Valintaperusteena hinta.
Voiko tästä enää kierrätyksen astetta nostaa, kun kutikuti syö Kariniemen broileria ????
Taattua laatua.
-
Enpä ole loirelia syönyt, no ehkä tietämättä lihapulleissa ???, mutta viimmelauantaina siellä hattujuhlissa söin ekakerran sellaisia juttuja, joiden nimeä en tiedä.
Vaimo kertoi niiden olevan herkkusieniä, joiden sisällä, olikohan Aurajuustoa, ja net täytetyt sienet oli kääritty pekoniin ja sitten grillattu.
JA NE OLIVATTEN HYVIÄ.
paitövei, on muuten mahottoman hyvä ilma ja ilta rassata harrasteautoa... ;D
http://www.youtube.com/watch?v=6jvDpP5kvz8&feature=related
-
Enpä ole loirelia syönyt, no ehkä tietämättä lihapulleissa ???, mutta viimmelauantaina siellä hattujuhlissa söin ekakerran sellaisia juttuja, joiden nimeä en tiedä.
Vaimo kertoi niiden olevan herkkusieniä, joiden sisällä, olikohan Aurajuustoa, ja net täytetyt sienet oli kääritty pekoniin ja sitten grillattu.
JA NE OLIVATTEN HYVIÄ.
Olit siis vahvasti juopunut.
-
Jännää miten kasviksista saakin hyvää kun ne täyttää aurajuustolla ja käärii pekoniin...
-
Jännää miten kasviksista saakin hyvää kun ne täyttää aurajuustolla ja käärii pekoniin...
Niin saa... mä kyl tykkään enemmän mustasta emmetaalista... mut semmonen läskipekoni... se kruunaa kaiken... kuha on kylmää Karhua ;D ;D ;D
-
Jännää miten kasviksista saakin hyvää kun ne täyttää aurajuustolla ja käärii pekoniin...
Ja sitten neppaa sen kasviksen emännän huomaamatta esim. kukkapurkkiin.
-
Jännää miten kasviksista saakin hyvää kun ne täyttää aurajuustolla ja käärii pekoniin...
Ja sitten neppaa sen kasviksen emännän huomaamatta esim. kukkapurkkiin.
;D ;D ;D ;D ;D ;D