Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: minä-itte - 31.05.11 - klo:08:01

Otsikko: Kumpi ompi kotimaisempaa?
Kirjoitti: minä-itte - 31.05.11 - klo:08:01
Eilisehtoona Esson baarissa pähkäiltiin ruuan kotimaisuutta.

Vertailukohteet:

1. Viljanviljelijä myy viljansa Tarton myllyyn, sieltä jauhoina Tallinnaan Fazerin leipomoon, edelleen suomalaisiin kauppoihin eesti-leibänä. Pakkauksessa kerrotaan selvästi leivän valmistusmaa. 

 2. Pohohohojalaaaaanen lihanjalostaja tuo lihat ulkoa, tekee niistä lihajalosteita ja myy suomalaisissa pakkauksissa tuoteselosteineen....jotain lisäaineita normaalista jätetty pois. Asiakas luulee ostavansa suomalaista lihaa.

-eipä tuosta oikein tullut selvää Essolla.
Otsikko: Vs: Kumpi ompi kotimaisempaa?
Kirjoitti: Terminator - 31.05.11 - klo:08:24
Eilisehtoona Esson baarissa pähkäiltiin ruuan kotimaisuutta.

Vertailukohteet:

1. Viljanviljelijä myy viljansa Tarton myllyyn, sieltä jauhoina Tallinnaan Fazerin leipomoon, edelleen suomalaisiin kauppoihin eesti-leibänä. Pakkauksessa kerrotaan selvästi leivän valmistusmaa. 

 2. Pohohohojalaaaaanen lihanjalostaja tuo lihat ulkoa, tekee niistä lihajalosteita ja myy suomalaisissa pakkauksissa tuoteselosteineen....jotain lisäaineita normaalista jätetty pois. Asiakas luulee ostavansa suomalaista lihaa.

-eipä tuosta oikein tullut selvää Essolla.

Pähkäilyllä esson baarissa ei ole kyllä enää mitään tekemistä kotimaisuuden kanssa, eihän suomessa taida olla enää yhtään toiminnassa olevaa esson huoltoasemaakaan? Venäjälläkö työ sitä politbyroota piditte? ;D
Otsikko: Vs: Kumpi ompi kotimaisempaa?
Kirjoitti: Oksa - 31.05.11 - klo:08:24
toisessa vaihtoehdossa on erona se että työstä johtuva ansio tulee suomeen ja toisessa vain joku piruparka, joka ei edes osaa kilpailuttaa tuotettaan, saa ropoja ja muu jää ulkomaille niiden hyväks, elikkä kyllä se toinen taitaa olla kotimaisempaaa! ::)
Otsikko: Vs: Kumpi ompi kotimaisempaa?
Kirjoitti: Sepedeus - 31.05.11 - klo:08:25
Eilisehtoona Esson baarissa pähkäiltiin ruuan kotimaisuutta.

Vertailukohteet:

1. Viljanviljelijä myy viljansa Tarton myllyyn, sieltä jauhoina Tallinnaan Fazerin leipomoon, edelleen suomalaisiin kauppoihin eesti-leibänä. Pakkauksessa kerrotaan selvästi leivän valmistusmaa.  

 2. Pohohohojalaaaaanen lihanjalostaja tuo lihat ulkoa, tekee niistä lihajalosteita ja myy suomalaisissa pakkauksissa tuoteselosteineen....jotain lisäaineita normaalista jätetty pois. Asiakas luulee ostavansa suomalaista lihaa.

-eipä tuosta oikein tullut selvää Essolla.

  Molemmat ovat yhtä kotimaisia, kun myydään kotimaisessa K-ja S-kaupassa. Rahat jää suomeen ;)
Otsikko: Vs: Kumpi ompi kotimaisempaa?
Kirjoitti: Oksa - 31.05.11 - klo:08:29
ja luulo ei ole tiedon väärti!