Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepedeus - 07.04.11 - klo:14:25
-
http://www.iltalehti.fi/perhe/2011040713500210_pr.shtml
http://www.iltalehti.fi/perhe/2011040713501912_pr.shtml
On aivan järkyttävää ,ettei näillä tukiaisilla (4 miljardia euroa) saada edes koululaisille kunnon ruokaa. Sitten tämä valehtelu vielä. Ei elintarvikeyritykset samoja tuotteita toimita laitoksiin ja kauppoihin. Kyllä ne ovat aivan eri tavaraa.
HK:lla, Atrialla on omat laitoksiin tehdyt tuotteet. ;D
-
***** oo hyckztenbergit vaan ei ymmärrä että lisäaineet on nimppaomaan hyvää elintarviketeknologiaa. Parempaa ja vaivattomampaa ruokaa ja tärisyttää paremmin
-
ja ***** halvempaakin, mikä se Paroma on, Mariella, onko tuossa joku kirjoitusvirhe
-
ja ***** halvempaakin, mikä se Paroma on, Mariella, onko tuossa joku kirjoitusvirhe
Kyllä saksalainen elintarviketeknologia on paljon parempaa. Osaavat tehdä tuotteen ilman yhtään eetä. ;D
Tämä kouluruokailu ei parannu kunnallisveroa nostamalla, koska päättäjät löytää aina jotain parempaa käyttöä niille euroille.
Esim. kunnan tuet maa- ja metsätaloudelle. Niitäkin vielä löytyy ;D
-
http://www.iltalehti.fi/perhe/2011040713500210_pr.shtml
http://www.iltalehti.fi/perhe/2011040713501912_pr.shtml
On aivan järkyttävää ,ettei näillä tukiaisilla (4 miljardia euroa) saada edes koululaisille kunnon ruokaa. Sitten tämä valehtelu vielä. Ei elintarvikeyritykset samoja tuotteita toimita laitoksiin ja kauppoihin. Kyllä ne ovat aivan eri tavaraa.
HK:lla, Atrialla on omat laitoksiin tehdyt tuotteet. ;D
Nuo keskuskeittiöiden hankinnathan kilibailuttaa kunta. ;D Siellä on puolalaista kumipottua, ja tanskalaista porsasta. Norjalaisia(?) matoja.
http://www.ita-savo.fi/Uutiset/10983687.html
-
Eihän se lopu. Tois sijaisilla uutisilla harhautetaan koko ajan kansaa, ettei ne herrat ja rouvat joutuisi vastuuseen mistään...... Se ei ole näköjään rikos josta se raha eliitti hyötyy, kaikki kuitataan sanalla "säästäminen", raha ratkaisee, henki ei.
Onko tuo mielestänne rikos, kansan "myrkyttäminen" ?
Tuohan on vain jatkoa "possu"piikille.
-
Toistan: lisäaineiden käyttäminen on merkki elintarviketeknologisesta osaamisesta
-
Toistan: lisäaineiden käyttäminen on merkki elintarviketeknologisesta osaamisesta
Enpä tiedä. Nykyään ei osata tehdä edes pullaa ilman lisäaineita. Minusta se on merkki elintarviketeknologisesta osaamattomuudesta, kun värit, ja maut pitää tehdä kemikaaleilla. ;D
-
Toistan: lisäaineiden käyttäminen on merkki elintarviketeknologisesta osaamisesta
Oikein. Lääketiede on kuin kamelontti. Se on sitä kemiaa.
Lääketiede kasvaa, ja miksi, asiakkaiden määrä kasvaa.
-
Toistan: lisäaineiden käyttäminen on merkki elintarviketeknologisesta osaamisesta
Ihan ku ois pöhelö "gutuguti" - vai mikä se ydinpommiääliö ny on - ois nimmarii vaihtanu ::) :P ;D ;D ;D
-
***** oo, mun toinen nimmari on ihan toinen
-
***** oo, mun toinen nimmari on ihan toinen
SKN? ;D
-
Ei.
Mutta asian vierestä. Ette varmaan urpot ole huomanneet että ruuasta ei haluta maksaa. Rouvaa plötzkriegzöömiä vituttaa eeeeet niin mitäköhän rouvan mies on luvannu maksaa veroja? Miksiköhän makkara menee kaupaksi? Koska se on köyhille muistutus lihan olemassa olemisesta.
-
Ei. Mutta asian vierestä. Ette varmaan urpot ole huomanneet että ruuasta ei haluta maksaa. Rouvaa plötzkriegzöömiä vituttaa eeeeet niin mitäköhän rouvan mies on luvannu maksaa veroja? Miksiköhän makkara menee kaupaksi? Koska se on köyhille muistutus lihan olemassa olemisesta.
Et sä tyhmä oo... ja vaik oisitki ni sitä ei saa skrivaa tänne ku webbari moittii oitis ::) ::) ::)
-
Ei.
Mutta asian vierestä. Ette varmaan urpot ole huomanneet että ruuasta ei haluta maksaa. Rouvaa plötzkriegzöömiä vituttaa eeeeet niin mitäköhän rouvan mies on luvannu maksaa veroja? Miksiköhän makkara menee kaupaksi? Koska se on köyhille muistutus lihan olemassa olemisesta.
Grillimakkaraa kun ostan, se on pienen jalostajan kyrsää, hinnasta viis. ;D
-
Miksi fosfaattia makkaraan: saadaan vedellä kiloja, sitten nitriittiä niin säilyy ja on punainen.
-
Miksi fosfaattia makkaraan: saadaan vedellä kiloja, sitten nitriittiä niin säilyy ja on punainen.
Ja pointti oli....?
-
Miksi fosfaattia makkaraan: saadaan vedellä kiloja, sitten nitriittiä niin säilyy ja on punainen.
Usein ovatkin harmaita, ne parempilaatuiset. ;D
-
On aivan järkyttävää ,ettei näillä tukiaisilla (4 miljardia euroa) saada edes koululaisille kunnon ruokaa. Sitten tämä valehtelu vielä. Ei elintarvikeyritykset samoja tuotteita toimita laitoksiin ja kauppoihin. Kyllä ne ovat aivan eri tavaraa.
HK:lla, Atrialla on omat laitoksiin tehdyt tuotteet. ;D
Lasten ruoka tulisi pitää lisäaineettomana,mutta se vaan ei mene jakeluun. ;D
-
Miksi fosfaattia makkaraan: saadaan vedellä kiloja, sitten nitriittiä niin säilyy ja on punainen.
Ja pointti oli....?
Että fosfaattia lisäämällä lihateollisuus saa enemmän makkarakiloja vähemmillä lihakiloilla myytäväksi ja lisäämällä nitriittiä massa säilyy kauemmin ja on iloisemman väristä ja käy paremmin kaupaksi. Ymmärsitkö?
Ja kumpikin on positiivisia asioita
-
Että fosfaattia lisäämällä lihateollisuus saa enemmän makkarakiloja vähemmillä lihakiloilla myytäväksi ja lisäämällä nitriittiä massa säilyy kauemmin ja on iloisemman väristä ja käy paremmin kaupaksi. Ymmärsitkö?
Ja kumpikin on positiivisia asioita
Joo, mä ymmärsin. Mut että positiivisia....? Onks tässä taas se suomalainenruokaonmaailmanturvallisinta-juttu?
-
Että fosfaattia lisäämällä lihateollisuus saa enemmän makkarakiloja vähemmillä lihakiloilla myytäväksi ja lisäämällä nitriittiä massa säilyy kauemmin ja on iloisemman väristä ja käy paremmin kaupaksi. Ymmärsitkö?
Ja kumpikin on positiivisia asioita
Joo, mä ymmärsin. Mut että positiivisia....? Onks tässä taas se suomalainenruokaonmaailmanturvallisinta-juttu?
No ei mutta se juttu että kumpikin HK ja Atria on tuottajaosuuskuntien enemmistöomistamia ja ne tekee paikallisesti ihan helvetin hyvin kaupaksi menevää ruokaa
-
On aivan järkyttävää ,ettei näillä tukiaisilla (4 miljardia euroa) saada edes koululaisille kunnon ruokaa. Sitten tämä valehtelu vielä. Ei elintarvikeyritykset samoja tuotteita toimita laitoksiin ja kauppoihin. Kyllä ne ovat aivan eri tavaraa.
HK:lla, Atrialla on omat laitoksiin tehdyt tuotteet. ;D
Lasten ruoka tulisi pitää lisäaineettomana,mutta se vaan ei mene jakeluun. ;D
TOTTAKAI ne laitosruuat on ihan sitä halvimpaa jööttiä.
-
No ei mutta se juttu että kumpikin HK ja Atria on tuottajaosuuskuntien enemmistöomistamia ja ne tekee paikallisesti ihan helvetin hyvin kaupaksi menevää ruokaa
Voi olla. Mutta noin toisessa osallisena olevana vistottaa ajatus paskan myymisestä kuluttajille, oli se kuinka hyvä bisnes NYT hyvänsä. Ei se kauaa sitä ole. Ja kerran petettyä on vaikea saada asiakkaaksi takaisin.... itte en osta enää ton lihapuulaakin tuotteita.
-
No ei mutta se juttu että kumpikin HK ja Atria on tuottajaosuuskuntien enemmistöomistamia ja ne tekee paikallisesti ihan helvetin hyvin kaupaksi menevää ruokaa
Voi olla. Mutta noin toisessa osallisena olevana vistottaa ajatus paskan myymisestä kuluttajille, oli se kuinka hyvä bisnes NYT hyvänsä. Ei se kauaa sitä ole. Ja kerran petettyä on vaikea saada asiakkaaksi takaisin.... itte en osta enää ton lihapuulaakin tuotteita.
Mitä paskaa nyt on myyty ja kenelle? Vai mistä tässä puhutaan? ??? ???
-
Jokainen selväjärkinen ihminen tajuaa että halpa ei ole samaa kuin kallis. Ei ole mitään pettämistä myydä halvalla tavaraa joka on tuotettu halpuuden mahdollistavalla teknologialla.
-
Että fosfaattia lisäämällä lihateollisuus saa enemmän makkarakiloja vähemmillä lihakiloilla myytäväksi ja lisäämällä nitriittiä massa säilyy kauemmin ja on iloisemman väristä ja käy paremmin kaupaksi. Ymmärsitkö?
Ja kumpikin on positiivisia asioita
Joo, mä ymmärsin. Mut että positiivisia....? Onks tässä taas se suomalainenruokaonmaailmanturvallisinta-juttu?
Kyllä tuo tuli mieleen viime kesänä kun erehdyksessä ostin nähtävästi saksalaista sian grilli pihviä 10 kpl laatikon. Kahteen viikkoon ei meinannut pöntöltä päästä pois. Silloin päätin että ulkomanen liha on parempi grillata krematoriossa.
-
Ei mulla käy tuollaista erehdystä ellei ole taas kortin rajat lopuilleen vedetty. On siellä ihan selvästi sanottu onko kyse suomalaisesta lihasta vaan vain lihasta, hinnasta voi päätellä ja vielä siitä poutusta vähän enemmän
-
Nitriitin kera kannattaa ostaa aina purkki punajuuria. :D
-
Että fosfaattia lisäämällä lihateollisuus saa enemmän makkarakiloja vähemmillä lihakiloilla myytäväksi ja lisäämällä nitriittiä massa säilyy kauemmin ja on iloisemman väristä ja käy paremmin kaupaksi. Ymmärsitkö?
Ja kumpikin on positiivisia asioita
Joo, mä ymmärsin. Mut että positiivisia....? Onks tässä taas se suomalainenruokaonmaailmanturvallisinta-juttu?
Kyllä tuo tuli mieleen viime kesänä kun erehdyksessä ostin nähtävästi saksalaista sian grilli pihviä 10 kpl laatikon. Kahteen viikkoon ei meinannut pöntöltä päästä pois. Silloin päätin että ulkomanen liha on parempi grillata krematoriossa.
Jos tuossa olis jotain perää, niin uskoisinhan minäkin. Ajattele nyt järellä, jos kukaan muu ei sairastanut, kuin sinä niin luulen että sulta oli unohtunut se boksi sinne auton takaikkunalle. Maapallon väestöstä vain 1 promille syö suomalaista ruokaa. Kuinka net oikein pärjää nuo loput
-
Osaavat laittaa ruokaa?
-
Osaavat laittaa ruokaa?
Tuossa on hitunen perääkin. ;D Nimittäin ei sitä suolaa ja curria viskota kiloittain pelkästään maun vuoksi, sillä tapetaan pöpöt.
-
No ei mutta se juttu että kumpikin HK ja Atria on tuottajaosuuskuntien enemmistöomistamia ja ne tekee paikallisesti ihan helvetin hyvin kaupaksi menevää ruokaa
Voi olla. Mutta noin toisessa osallisena olevana vistottaa ajatus paskan myymisestä kuluttajille, oli se kuinka hyvä bisnes NYT hyvänsä. Ei se kauaa sitä ole. Ja kerran petettyä on vaikea saada asiakkaaksi takaisin.... itte en osta enää ton lihapuulaakin tuotteita.
no lapses syö niitä koulus klutamaatti tekee hyvää koululaisille ja edistää koulussa oppimista ja taannoiseen opetuksen taso keskusteluun viittaisin mitä kaikkea lapsille jätetään opettamatta myös on huonoa koulutusta.
kolesteroli lääkkeiden myyjät iskevät myös takaisin ilta-sanomisa >:(
-
Jos tuossa olis jotain perää, niin uskoisinhan minäkin. Ajattele nyt järellä, jos kukaan muu ei sairastanut, kuin sinä niin luulen että sulta oli unohtunut se boksi sinne auton takaikkunalle. Maapallon väestöstä vain 1 promille syö suomalaista ruokaa. Kuinka net oikein pärjää nuo loput
Joo, ulkomaiset vihannekset on jopa laadukkaampia, kuin kotimaiset, jos vaan unohtaa sen valtavan myrkkymäärään millä ne on kyllästetty. ;D Liha tulee monasti pakasteena, ja kun se vesipolvisen sian sorkka pyörii aikansa siellä rekan kontissa, ja heitellään varastosta toiseen niin eihän se ainakaan parane matkalla tänne suomeen. Tosin kyllä puhtaasti kotimaisetkin lihatuotteet tuppaa olemaan marinoitua paskaa, semmosta sitkistä kutteloa.
-
Osaavat laittaa ruokaa?
Tuossa on hitunen perääkin. ;D Nimittäin ei sitä suolaa ja curria viskota kiloittain pelkästään maun vuoksi, sillä tapetaan pöpöt.
Niin minäkin nykyään. Ulkomaisen lihan valistan krematoriossa, lähtee pöpöt kävelemään.
-
Enpä tiedä. Nykyään ei osata tehdä edes pullaa ilman lisäaineita. Minusta se on merkki elintarviketeknologisesta osaamattomuudesta, kun värit, ja maut pitää tehdä kemikaaleilla. ;D
[/quote]-se on tosi:simmoko laittaa ruokaa ja leipoo leivät ja pullat,niin yhtään eetä ei oo ja maistuu hyvälle ???