Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: minä-itte - 15.03.11 - klo:08:54
-
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/nakoislehti/tiiserit/03/fi_FI/Lihantuotannon_kustannuskriisi/
Myytävään lihaan pitääkin saada pakollinen alkuperämaamerkintä, jotta kuluttajat osaavat ostaa hyvää liharotukarjan brassilihaa....ei suomalaista maiturotua.
-
Joskus kauan sitten ei mm. Meksiko huolinut suomalaista lihaa, koska se oli maitorotuisen eläimen luitten ympäriltä kaluttua...vain liharotuinen kelpasi.
Suomessa oli vielä tuolloin runsas ylituotanto lihasta, koska kotieläintuotantoa lisättiin Kepulandiassa voimakkaasti vain siellä maksetuilla korkeillä lisähinta- ja investointituilla...Johannes Virolaisen viitoittamalla tavalla.
-
Entäpä minä-itte? Syötkö koskaan maiturotuisen naudan lihaa, vai onko oltava ainoastaan biffilihaa?
-
Jokaisen lihakilon mukanahan tulee myös viljaa muista se minä-itte.
-
kuule suurin osa brassi lihasta EI OLE PIHVIROTUISITA ELÄIMISTÄ.
vaan paikallista rotua X HF
-
eihän sillä ole mitään väliä! joka naudasta tulee härkä kun se teurastamosta lähtee! ainakin jossain tuolla!
-
minä itte ostaa aina halvinta lihaa joka on seilannut ainakin kerran maailman ympäri ja viimein saapunut suomeen ko ei ole muille kelvannut kyseiset erät ;D
-
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/nakoislehti/tiiserit/03/fi_FI/Lihantuotannon_kustannuskriisi/
Myytävään lihaan pitääkin saada pakollinen alkuperämaamerkintä, jotta kuluttajat osaavat ostaa hyvää liharotukarjan brassilihaa....ei suomalaista maiturotua.
Hyvä idea, mutta pienenä toiveena esitän, ettette siirry ulkolaisen lihan käyttöön ennen, kuin Kuopion teurastamotoiminta on siirretty Pohjanmaalle.