Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: jeep - 09.03.11 - klo:13:38
-
http://areena.yle.fi/ohjelma/239
Koskas Suomi pääsee ruokaherkuillaan "Matkapassiin" ?
Ranskalaiset kuluttajat arvostaa oman maansa tuotteita, sitä se on kun on itsetunto kohdallaan ja terve ylpeys kotimaastaan.
-
Ranskalaiset kuluttajat arvostaa oman maansa tuotteita, sitä se on kun on itsetunto kohdallaan ja terve ylpeys kotimaastaan.
[/quote]
-onhan täällä tämä italialainen pizzakulttuuri 8)
-
Ranskalaiset kuluttajat arvostaa oman maansa tuotteita, sitä se on kun on itsetunto kohdallaan ja terve ylpeys kotimaastaan.
-onhan täällä tämä italialainen pizzakulttuuri 8)
[/quote]
Kun persut pääsee valtaa niin kaikki mokkakikkelien kebab paikat,pitseriat,kiinalaisten nuudeliravintolat laitetaan kiinni. Muikkukukkoa ja karjalanpiirakkaa tarjotaan tilalle. ;D
-
Ranskalaiset kuluttajat arvostaa oman maansa tuotteita, sitä se on kun on itsetunto kohdallaan ja terve ylpeys kotimaastaan.
-onhan täällä tämä italialainen pizzakulttuuri 8)
Kun persut pääsee valtaa niin kaikki mokkakikkelien kebab paikat,pitseriat,kiinalaisten nuudeliravintolat laitetaan kiinni. Muikkukukkoa ja karjalanpiirakkaa tarjotaan tilalle. ;D
[/quote]
Ei ollenkaan huono vaihtoehto.
-
Ranskalaiset kuluttajat arvostaa oman maansa tuotteita, sitä se on kun on itsetunto kohdallaan ja terve ylpeys kotimaastaan.
-onhan täällä tämä italialainen pizzakulttuuri 8)
[/quote]
Juu ja kotimainen perinneruoka kebab riisillä... =)
-
Ranskalaiset kuluttajat arvostaa oman maansa tuotteita, sitä se on kun on itsetunto kohdallaan ja terve ylpeys kotimaastaan.
-onhan täällä tämä italialainen pizzakulttuuri 8)
Kun persut pääsee valtaa niin kaikki mokkakikkelien kebab paikat,pitseriat,kiinalaisten nuudeliravintolat laitetaan kiinni. Muikkukukkoa ja karjalanpiirakkaa tarjotaan tilalle. ;D
[/quote]
Oliko tuo tahatonta sarkasmia? :D Mut noinhan se persulandiassa menee. ;D
-
Ranskalaiset kuluttajat arvostaa oman maansa tuotteita, sitä se on kun on itsetunto kohdallaan ja terve ylpeys kotimaastaan.
-onhan täällä tämä italialainen pizzakulttuuri 8)
Juu ja kotimainen perinneruoka kebab riisillä... =)
[/quote]
On nannaa. ;D Siihen kun vielä setä bentin riisikastikkeen laittaa kebabin lisukkeeksi NAM! Noita pitääkin ostaa varastoon neljäksi vuodeksi, koska persut kieltää kuitenkin uncel bensit. Tilalle tulee Mannerheimin kauraryyniä.
-
Kyllä siihen aikaa menee, suomalainen ruokavalio perustuu maitoon, sikaa ja perunaan, ei siitä kovin suurta kulinaristista nautintoa saa, nautakin myydään yleensä jauhelihana ...
Onhan meillä toi poro brändituotteena ????
Ehkä homma muuttuisi, jos koko maasta tehtäisiin poronhoitoaluetta ????
-
Ei Suomella keittiössään mitään häpeämistä ole. Jos nyt vertailemaan ryhdytään, niin etupäässä suomalaista keittiötä kai pitäisi arvostella suhteessa Ruotsiin ja Norjaan.
-
Ei Suomella keittiössään mitään häpeämistä ole. Jos nyt vertailemaan ryhdytään, niin etupäässä suomalaista keittiötä kai pitäisi arvostella suhteessa Ruotsiin ja Norjaan.
Ei perinteisessä olekkaan, mutta onko sitä enää ? Kyllä Dukes-pizza syndrooma on juurtunut syvälle kulttuuriimme.
Semmoista se on kun, kusi nousee päähän ja paska rupee tekemään patoja.
-
Semmoista se on kun, kusi nousee päähän ja paska rupee tekemään patoja.
Niinpä... kuuluu pukkaavan hörönlöröille liki 20% ;D ;D ;D