Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: minä-itte - 01.03.11 - klo:16:44
-
http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satellite/Satakunta/1194668489434/artikkeli/nyt+eu+nyrpistelee+perinteiselle+savustamiselle.html
-
Non niin >:( Ja tietysti Suomi (mallioppilas) tottelee kun brysselin herrat ärähtää ja komentaa. Nyt on pakko huutaa, tule apuun Soini!!!!!!!
-
Tämä on lopullinen naula EU:n arkkuun >:(
Kai se italialainen kallionkolossa maadutettu kinkkukin sitten kielletään samaan syssyyn :P Tai jalkahieltä maistuva viini :P
-
Siinä sitä brysselin toimintaa :o
http://areena.yle.fi/ohjelma/1673800
Aito tapa valmistaa ruokaa, kielletään ???? Mutta savun maku aineet ja muut E aineet sallitaan! Ei aatana! ittuun ja vähän nopeasti EU:sta.
-
Eikö se kapitalismi ja markkinatalous ole sitten mukavaa ja vapauttavaa!?+vapaakauppa ::) >:(
-
Tämä on lopullinen naula EU:n arkkuun >:(
Kai se italialainen kallionkolossa maadutettu kinkkukin sitten kielletään samaan syssyyn :P Tai jalkahieltä maistuva viini :P
No niin o!! Heti tuli tuo minullekin mieleen, hyi helevetti >:( >:(
-
mutta eikös siinä ole taas yksi hyvä syy äänestää persuja jotka ajattelevat ihmisten hyväksi aivoilla, eikä sillä persreijällä kuten erääät!
tuo savustus kielletään kun siitä saa luonnontuotteita sisuksiin, kyllä sitä pitää vähintään kymmenkertaistaa monsanton tuotteen sisäistämistä! just joo! eu suks!
-
Onkos pakko totella . Ottakaa oppia Koskelaisista , liikennemerkkejä ei juurikaan kunnioiteta .
-
Ei mee läpi, kyllä tohon jokin järki saadaan ????
Virolaisten toimesta ...
-
Jos väännetään viihteelle tämäkin asia ,niin,no ei tästä nyt niin hyvää vitsiä synny kuin luulin mutta on se hyvä että minä-itte &Co joutuvat jo viimeinkin lopettamaan kepulaisten savustamisen. :D
-
minä-itte on paljon savua aiheuttanut 8) ::) ::) ::) ::) ::)
-
Noo. Eipä hätiä mitiä.
Kahtoapa, kun metsien miehet lähtevät taas tuonne saloille, niinkuin ennen hyvinä aikoina.
Siellä taas savut leijuu ja ruoka valmistuu. ;D
-
Noo. Eipä hätiä mitiä.
Kahtoapa, kun metsien miehet lähtevät taas tuonne saloille, niinkuin ennen hyvinä aikoina.
Siellä taas savut leijuu ja ruoka valmistuu. ;D
...ja pontikkapannut porisee... 8)
-
Noo. Eipä hätiä mitiä.
Kahtoapa, kun metsien miehet lähtevät taas tuonne saloille, niinkuin ennen hyvinä aikoina.
Siellä taas savut leijuu ja ruoka valmistuu. ;D
...ja pontikkapannut porisee... 8)
http://www.youtube.com/watch?v=AsN34wq7CyY
-
Jos asiasta tulee direktiivi niin kyllä se Suomessa kielletään mutta kyllä ne jossain Italiassa/ranska/Itävalta/Saksa (Lue muu EU.) Savustaminen jatkuu jonkun perinneruoka pykälän mukaan. Mutta sitä sitten suomalainen byrokraatti ei sitten huomioikaan.
-
..jaaha asialla taas..helsinki prysseli kaali
mahorkkaa saa vetää ... sekä... tupakkaakin vilijellä..ja kessua vettää..ellei vallan kamelia..
Ennen vanhaan [ ( taannoin taantumassa ) ] vävyt tulliit naapurriin niin niil oli coltti nastoja ..eikuin natsoja kadeteissaan..
sirrymmekin kooteehoon ja otan mäjen asetelmiin..aseteollisuus toi esiin ennen vanhaan mittanormaaleja..ooppeli ompelukone ja rekortti...hmmm..
oj..ollinkin oppivuodet oli olleet ennen ..etelempänä... saa ..liisterikeli...holomen kollit ...rekkaloissa..
-
Jos asiasta tulee direktiivi niin kyllä se Suomessa kielletään mutta kyllä ne jossain Italiassa/ranska/Itävalta/Saksa (Lue muu EU.) Savustaminen jatkuu jonkun perinneruoka pykälän mukaan. Mutta sitä sitten suomalainen byrokraatti ei sitten huomioikaan.
No siksipä juuri nuo miehistä urheimmat joutuvat jälleen kerran vaarantamaan terveytensä ja kansalaisluottamuksensa, ja hiihtelemään noille Suomen uljaille salomaille.
Samaan aikaan kansamme tukijalat, nuo meidän aina niin vähään tyytyvät upeat naisemme, joutuvat lapsilaumojaan varjellen ja naarasleijonan valppaudella yön pimeimpinä tunteina tarkkaillen, odottamaan, joko vallesmannin lähettiläät saapuvat tarkistamaan ruokavarastojemme vaatimattomia kätköjä.
-
Jos asiasta tulee direktiivi niin kyllä se Suomessa kielletään mutta kyllä ne jossain Italiassa/ranska/Itävalta/Saksa (Lue muu EU.) Savustaminen jatkuu jonkun perinneruoka pykälän mukaan. Mutta sitä sitten suomalainen byrokraatti ei sitten huomioikaan.
No siksipä juuri nuo miehistä urheimmat joutuvat jälleen kerran vaarantamaan terveytensä ja kansalaisluottamuksensa, ja hiihtelemään noille Suomen uljaille salomaille.
Samaan aikaan kansamme tukijalat, nuo meidän aina niin vähään tyytyvät upeat naisemme, joutuvat lapsilaumojaan varjellen ja naarasleijonan valppaudella yön pimeimpinä tunteina tarkkaillen, odottamaan, joko vallesmannin lähettiläät saapuvat tarkistamaan ruokavarastojemme vaatimattomia kätköjä.
Jaahas, savustettua pastoroimatonta maitoa :o
-
Jos asiasta tulee direktiivi niin kyllä se Suomessa kielletään mutta kyllä ne jossain Italiassa/ranska/Itävalta/Saksa (Lue muu EU.) Savustaminen jatkuu jonkun perinneruoka pykälän mukaan. Mutta sitä sitten suomalainen byrokraatti ei sitten huomioikaan.
No siksipä juuri nuo miehistä urheimmat joutuvat jälleen kerran vaarantamaan terveytensä ja kansalaisluottamuksensa, ja hiihtelemään noille Suomen uljaille salomaille. Samaan aikaan kansamme tukijalat, nuo meidän aina niin vähään tyytyvät upeat naisemme, joutuvat lapsilaumojaan varjellen ja naarasleijonan valppaudella yön pimeimpinä tunteina tarkkaillen, odottamaan, joko vallesmannin lähettiläät saapuvat tarkistamaan ruokavarastojemme vaatimattomia kätköjä.
Jaahas, savustettua pastoroimatonta maitoa :o
Ohan sitä savuoluitaki ;D ;D ;D
=
http://www.viisitahtea.fi/olutkulttuuri/tuotetietoa/4753-savuolut-maistuu-suomalaisten-suussa
-
Jos asiasta tulee direktiivi niin kyllä se Suomessa kielletään mutta kyllä ne jossain Italiassa/ranska/Itävalta/Saksa (Lue muu EU.) Savustaminen jatkuu jonkun perinneruoka pykälän mukaan. Mutta sitä sitten suomalainen byrokraatti ei sitten huomioikaan.
No siksipä juuri nuo miehistä urheimmat joutuvat jälleen kerran vaarantamaan terveytensä ja kansalaisluottamuksensa, ja hiihtelemään noille Suomen uljaille salomaille. Samaan aikaan kansamme tukijalat, nuo meidän aina niin vähään tyytyvät upeat naisemme, joutuvat lapsilaumojaan varjellen ja naarasleijonan valppaudella yön pimeimpinä tunteina tarkkaillen, odottamaan, joko vallesmannin lähettiläät saapuvat tarkistamaan ruokavarastojemme vaatimattomia kätköjä.
Jaahas, savustettua pastoroimatonta maitoa :o
Ohan sitä savuoluitaki ;D ;D ;D
=
http://www.viisitahtea.fi/olutkulttuuri/tuotetietoa/4753-savuolut-maistuu-suomalaisten-suussa
Niin mutta eräänä ainesosana voi olla savuaromi. Tässä on nyt se ero että savustamisessa syntyy karsinogeeneja ym. kivaa mutta savuaromit on kai tutkittu vaarattomiksi.....
-
Jos asiasta tulee direktiivi niin kyllä se Suomessa kielletään mutta kyllä ne jossain Italiassa/ranska/Itävalta/Saksa (Lue muu EU.) Savustaminen jatkuu jonkun perinneruoka pykälän mukaan. Mutta sitä sitten suomalainen byrokraatti ei sitten huomioikaan.
No siksipä juuri nuo miehistä urheimmat joutuvat jälleen kerran vaarantamaan terveytensä ja kansalaisluottamuksensa, ja hiihtelemään noille Suomen uljaille salomaille. Samaan aikaan kansamme tukijalat, nuo meidän aina niin vähään tyytyvät upeat naisemme, joutuvat lapsilaumojaan varjellen ja naarasleijonan valppaudella yön pimeimpinä tunteina tarkkaillen, odottamaan, joko vallesmannin lähettiläät saapuvat tarkistamaan ruokavarastojemme vaatimattomia kätköjä.
Jaahas, savustettua pastoroimatonta maitoa :o
Ohan sitä savuoluitaki ;D ;D ;D
=
http://www.viisitahtea.fi/olutkulttuuri/tuotetietoa/4753-savuolut-maistuu-suomalaisten-suussa
Niin mutta eräänä ainesosana voi olla savuaromi. Tässä on nyt se ero että savustamisessa syntyy karsinogeeneja ym. kivaa mutta savuaromit on kai tutkittu vaarattomiksi.....
Joo... mut Suomessa lienee savustettu vuosisatoja ilman sen suurempia vahinkoja ja vaurioita.
-
Tuossa ole muusta kyse kuin siitä että kemiaa rahoitetaan, sekä rikotaan pohjoismaiden etulyönti asema markkinoilla, pohjoismailla kun sattuu olemaan niin pitkät perinteet savustamisessa, niinkuin saunomisessa ;)
Se on sitä vapaata kauppaa.
-
Joo... mut Suomessa lienee savustettu vuosisatoja ilman sen suurempia vahinkoja ja vaurioita.
[/quote]
Ja eletty ilman aviota suurempia liittoja,ennen sotia liittovaltiohenkiset pidettiin turvasäilössä,parikymmentä vuotta siiten pääsi ote jotenkin lipsahtamaan ja jouduttiin liittoutumaan,ne olis pitänyt laittaa heti säilöön jotka alkoivat silloin aikoinaan tätä maanpetturuutta suunnittelemaan..
-
On se kumma :o että perinteisiä toimintatapoja voidaan kieltää suomalaisilta ja kaikki täällä vaan kiltisti toteuttavat ulkoapäin tulevaa sanelupolitiikkaa .....
....eikä ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun näitä satelee..... kyllä suomalaiset tottelevat mallimaana :'(
.... havuja p..kele.... >:(
-
Jos asiasta tulee direktiivi niin kyllä se Suomessa kielletään mutta kyllä ne jossain Italiassa/ranska/Itävalta/Saksa (Lue muu EU.) Savustaminen jatkuu jonkun perinneruoka pykälän mukaan. Mutta sitä sitten suomalainen byrokraatti ei sitten huomioikaan.
No siksipä juuri nuo miehistä urheimmat joutuvat jälleen kerran vaarantamaan terveytensä ja kansalaisluottamuksensa, ja hiihtelemään noille Suomen uljaille salomaille. Samaan aikaan kansamme tukijalat, nuo meidän aina niin vähään tyytyvät upeat naisemme, joutuvat lapsilaumojaan varjellen ja naarasleijonan valppaudella yön pimeimpinä tunteina tarkkaillen, odottamaan, joko vallesmannin lähettiläät saapuvat tarkistamaan ruokavarastojemme vaatimattomia kätköjä.
Jaahas, savustettua pastoroimatonta maitoa :o
Ohan sitä savuoluitaki ;D ;D ;D
=
http://www.viisitahtea.fi/olutkulttuuri/tuotetietoa/4753-savuolut-maistuu-suomalaisten-suussa
Niin mutta eräänä ainesosana voi olla savuaromi. Tässä on nyt se ero että savustamisessa syntyy karsinogeeneja ym. kivaa mutta savuaromit on kai tutkittu vaarattomiksi.....
Joo... mut Suomessa lienee savustettu vuosisatoja ilman sen suurempia vahinkoja ja vaurioita.
Ja Keski ja Etelä-Euroopassa vieläkin savustetaan makkarat ja lihat siinä huuvan/piipun yhdistelmän sisällä joka on keittiön puuhellan yläpuolella.
-
Tämäkin tekeillä oleva direktiivi sataa vielä persujen laariin ????
-
http://fi.wikipedia.org/wiki/Savustus
Suomi tottelee direktiivejä mallioppilaan tavoin, saatte nähdä ;) Mutta esimerkiksi Italia, ei suostu ikänä tuollaiseen perinteisen ruokakulttuurin, "tappamiseen".
Sen takia noissa eräissä maissa riittääkin, ruokaturisteja ;)
-
Milläpäs ne voi kieltää ja estää jos omaan käyttöön savustaa. Savumuikkuja ilman ei tule toimeen :P
-
Milläpäs ne voi kieltää ja estää jos omaan käyttöön savustaa. Savumuikkuja ilman ei tule toimeen :P
Kotitarvepolttoki on kielletty :P :P :P
-
Milläpäs ne voi kieltää ja estää jos omaan käyttöön savustaa. Savumuikkuja ilman ei tule toimeen :P
Kotitarvepolttoki on kielletty :P :P :P
Kyllä minä uskon että nämä suomalaiset direktiivi uskovaiset voisivat savustuspöntötkin polkea kasaan ;D
-
Milläpäs ne voi kieltää ja estää jos omaan käyttöön savustaa. Savumuikkuja ilman ei tule toimeen :P
[/quote]
Kotitarvepolttoki on kielletty :P :P :P
[/quote]
Niin Suomessa,ainakinhan Itävallassa se oli vielä viimeksi siellä käydessä luvallista,onkohan EU sen kieltänyt sieltäkin nykyään,no eihän se ollut sallittua täällä meillä ennen EU-aikaakaan..
-
Milläpäs ne voi kieltää ja estää jos omaan käyttöön savustaa. Savumuikkuja ilman ei tule toimeen :P
Kotitarvepolttoki on kielletty :P :P :P
Kyllä minä uskon että nämä suomalaiset direktiivi uskovaiset voisivat savustuspöntötkin polkea kasaan ;D
Meiän mökille tai kalamajalle ku tulevat poljeskelemaan ni alkaa tasan ja takuulla liha tummumaan ;D ;D ;D
-
Milläpäs ne voi kieltää ja estää jos omaan käyttöön savustaa. Savumuikkuja ilman ei tule toimeen :P
Kotitarvepolttoki on kielletty :P :P :P
Kyllä minä uskon että nämä suomalaiset direktiivi uskovaiset voisivat savustuspöntötkin polkea kasaan ;D
Meiän mökille tai kalamajalle ku tulevat poljeskelemaan ni alkaa tasan ja takuulla liha tummumaan ;D ;D ;D
:D
-
Tämäkin tekeillä oleva direktiivi sataa vielä persujen laariin ????
on hienoa havaita että tiedät missä järki pesii 8)
-
Milläpäs ne voi kieltää ja estää jos omaan käyttöön savustaa. Savumuikkuja ilman ei tule toimeen :P
Kotitarvepolttoki on kielletty :P :P :P
Kyllä minä uskon että nämä suomalaiset direktiivi uskovaiset voisivat savustuspöntötkin polkea kasaan ;D
Meiän mökille tai kalamajalle ku tulevat poljeskelemaan ni alkaa tasan ja takuulla liha tummumaan ;D ;D ;D
Meinaatko että tulee silloin jäsentenväliset? ;D
-
Ja aivan varmasti savustan kevällä kutulahnoja sanoi tirektiivit mitä hyvään.
nyt nähdään viimeistään mitä ihmeen kummallisuuksia nuo pölhöt Eu edustajat keksiivät.Kuika se on näiden italialaisten puolimätien parmesan kinkkujen laita,onko se terveelistä?.Varmaan on paljon terveellisempää kuin savumuikut.Saatans sentään
"Parmesani" on juusto ja kinkku on "parman kinkku". Onhan sitä kinkkua pari vuotta roikotettu koukussa että kuivaa, välillä joku hemmo käy enimmät homeet harjaamassa pois ja lisäämässä sian rasvaa kinkun pintaan. Sitten kun epäillään että se on "kypsää " syötäväksi, niin mestari työntää hevosen reisiluusta vuollun tikun kinkun sisään ja haistaa onko aromi oikea. ;D
Parmesaani kiekkoa uitetaan pari viikkoa suolavedessä(olen muuten nähnyt semmoisen italialaisen meijerin missä suola altaassa on musta kerros kärpäsiä suolaveden päällä). Sitten se nostetaan hyllyyn "kypsymään" maksimissaan 3 vuodeksi ja taas joku harjamestari käy harjailemassa enimpiä homeita pois. Sitten kun kiekkoa aletaan myymään, niin juuston maistaja käy varmistamassa onko maku oikea.
Ps. Parman kinkku suolataan muuten kolmesti, ennen kuin se viedään kuivamaan. Ensin kahdesti ruiskuilla työntäen suolaliuosta kinkun sisään ja kolmannen kerran mies hieroo meri suolaa kunnolla pintaan.
Kinkun ja juuston suolauksen jos evira näkisi, niin varmasti tulisi myyntikielto terveydelle vaarallisena tuotteena.
-
Ja aivan varmasti savustan kevällä kutulahnoja sanoi tirektiivit mitä hyvään.
nyt nähdään viimeistään mitä ihmeen kummallisuuksia nuo pölhöt Eu edustajat keksiivät.Kuika se on näiden italialaisten puolimätien parmesan kinkkujen laita,onko se terveelistä?.Varmaan on paljon terveellisempää kuin savumuikut.Saatans sentään
"Parmesani" on juusto ja kinkku on "parman kinkku". Onhan sitä kinkkua pari vuotta roikotettu koukussa että kuivaa, välillä joku hemmo käy enimmät homeet harjaamassa pois ja lisäämässä sian rasvaa kinkun pintaan. Sitten kun epäillään että se on "kypsää " syötäväksi, niin mestari työntää hevosen reisiluusta vuollun tikun kinkun sisään ja haistaa onko aromi oikea. ;D
Parmesaani kiekkoa uitetaan pari viikkoa suolavedessä(olen muuten nähnyt semmoisen italialaisen meijerin missä suola altaassa on musta kerros kärpäsiä suolaveden päällä). Sitten se nostetaan hyllyyn "kypsymään" maksimissaan 3 vuodeksi ja taas joku harjamestari käy harjailemassa enimpiä homeita pois. Sitten kun kiekkoa aletaan myymään, niin juuston maistaja käy varmistamassa onko maku oikea.
Ps. Parman kinkku suolataan muuten kolmesti, ennen kuin se viedään kuivamaan. Ensin kahdesti ruiskuilla työntäen suolaliuosta kinkun sisään ja kolmannen kerran mies hieroo meri suolaa kunnolla pintaan.
Kinkun ja juuston suolauksen jos evira näkisi, niin varmasti tulisi myyntikielto terveydelle vaarallisena tuotteena.
Ei kait nyt ole tuon kielto uutisen tarkoitus hakea "vikoja" muiden maiden perinne ruuista ja valmistuksesta ???? Eikö tarkoitus ole estää tuollaisen esityksen voimaantulo, eikä hakea muiden maiden ruokaperinteistä poikkeuksia, tämän maan ruokaperinteisiin. Eikö tuollainen vastakkain asettelu ole juuri sitä mitä EU itse harjoittaa ja mihin se pyrkii ?
-
Ja aivan varmasti savustan kevällä kutulahnoja sanoi tirektiivit mitä hyvään.
nyt nähdään viimeistään mitä ihmeen kummallisuuksia nuo pölhöt Eu edustajat keksiivät.Kuika se on näiden italialaisten puolimätien parmesan kinkkujen laita,onko se terveelistä?.Varmaan on paljon terveellisempää kuin savumuikut.Saatans sentään
"Parmesani" on juusto ja kinkku on "parman kinkku". Onhan sitä kinkkua pari vuotta roikotettu koukussa että kuivaa, välillä joku hemmo käy enimmät homeet harjaamassa pois ja lisäämässä sian rasvaa kinkun pintaan. Sitten kun epäillään että se on "kypsää " syötäväksi, niin mestari työntää hevosen reisiluusta vuollun tikun kinkun sisään ja haistaa onko aromi oikea. ;D
Parmesaani kiekkoa uitetaan pari viikkoa suolavedessä(olen muuten nähnyt semmoisen italialaisen meijerin missä suola altaassa on musta kerros kärpäsiä suolaveden päällä). Sitten se nostetaan hyllyyn "kypsymään" maksimissaan 3 vuodeksi ja taas joku harjamestari käy harjailemassa enimpiä homeita pois. Sitten kun kiekkoa aletaan myymään, niin juuston maistaja käy varmistamassa onko maku oikea.
Ps. Parman kinkku suolataan muuten kolmesti, ennen kuin se viedään kuivamaan. Ensin kahdesti ruiskuilla työntäen suolaliuosta kinkun sisään ja kolmannen kerran mies hieroo meri suolaa kunnolla pintaan.
Kinkun ja juuston suolauksen jos evira näkisi, niin varmasti tulisi myyntikielto terveydelle vaarallisena tuotteena.
Ei kait nyt ole tuon kielto uutisen tarkoitus hakea "vikoja" muiden maiden perinne ruuista ja valmistuksesta ???? Eikö tarkoitus ole estää tuollaisen esityksen voimaantulo, eikä hakea muiden maiden ruokaperinteistä poikkeuksia, tämän maan ruokaperinteisiin. Eikö tuollainen vastakkain asettelu ole juuri sitä mitä EU itse harjoittaa ja mihin se pyrkii ?
No komissiohan kielti jo tervan ettei voi komissaareja laittaa tervaan ja höyheniin. ;D
-
Ja aivan varmasti savustan kevällä kutulahnoja sanoi tirektiivit mitä hyvään.
nyt nähdään viimeistään mitä ihmeen kummallisuuksia nuo pölhöt Eu edustajat keksiivät.Kuika se on näiden italialaisten puolimätien parmesan kinkkujen laita,onko se terveelistä?.Varmaan on paljon terveellisempää kuin savumuikut.Saatans sentään
"Parmesani" on juusto ja kinkku on "parman kinkku". Onhan sitä kinkkua pari vuotta roikotettu koukussa että kuivaa, välillä joku hemmo käy enimmät homeet harjaamassa pois ja lisäämässä sian rasvaa kinkun pintaan. Sitten kun epäillään että se on "kypsää " syötäväksi, niin mestari työntää hevosen reisiluusta vuollun tikun kinkun sisään ja haistaa onko aromi oikea. ;D
Parmesaani kiekkoa uitetaan pari viikkoa suolavedessä(olen muuten nähnyt semmoisen italialaisen meijerin missä suola altaassa on musta kerros kärpäsiä suolaveden päällä). Sitten se nostetaan hyllyyn "kypsymään" maksimissaan 3 vuodeksi ja taas joku harjamestari käy harjailemassa enimpiä homeita pois. Sitten kun kiekkoa aletaan myymään, niin juuston maistaja käy varmistamassa onko maku oikea.
Ps. Parman kinkku suolataan muuten kolmesti, ennen kuin se viedään kuivamaan. Ensin kahdesti ruiskuilla työntäen suolaliuosta kinkun sisään ja kolmannen kerran mies hieroo meri suolaa kunnolla pintaan.
Kinkun ja juuston suolauksen jos evira näkisi, niin varmasti tulisi myyntikielto terveydelle vaarallisena tuotteena.
Ei kait nyt ole tuon kielto uutisen tarkoitus hakea "vikoja" muiden maiden perinne ruuista ja valmistuksesta ???? Eikö tarkoitus ole estää tuollaisen esityksen voimaantulo, eikä hakea muiden maiden ruokaperinteistä poikkeuksia, tämän maan ruokaperinteisiin. Eikö tuollainen vastakkain asettelu ole juuri sitä mitä EU itse harjoittaa ja mihin se pyrkii ?
No komissiohan kielti jo tervan ettei voi komissaareja laittaa tervaan ja höyheniin. ;D
Miksi syyttää ja sättiä Italian maalaisväestöä siitä että, itse suomenkansalla on heikot edustajat brysselissä suomesta, jotka eivät pysty pitää Suomen-maaseudun eduista kiinni, pöydissä jossa päätökset tehdään ?
-
Ja aivan varmasti savustan kevällä kutulahnoja sanoi tirektiivit mitä hyvään.
nyt nähdään viimeistään mitä ihmeen kummallisuuksia nuo pölhöt Eu edustajat keksiivät.Kuika se on näiden italialaisten puolimätien parmesan kinkkujen laita,onko se terveelistä?.Varmaan on paljon terveellisempää kuin savumuikut.Saatans sentään
"Parmesani" on juusto ja kinkku on "parman kinkku". Onhan sitä kinkkua pari vuotta roikotettu koukussa että kuivaa, välillä joku hemmo käy enimmät homeet harjaamassa pois ja lisäämässä sian rasvaa kinkun pintaan. Sitten kun epäillään että se on "kypsää " syötäväksi, niin mestari työntää hevosen reisiluusta vuollun tikun kinkun sisään ja haistaa onko aromi oikea. ;D Parmesaani kiekkoa uitetaan pari viikkoa suolavedessä(olen muuten nähnyt semmoisen italialaisen meijerin missä suola altaassa on musta kerros kärpäsiä suolaveden päällä). Sitten se nostetaan hyllyyn "kypsymään" maksimissaan 3 vuodeksi ja taas joku harjamestari käy harjailemassa enimpiä homeita pois. Sitten kun kiekkoa aletaan myymään, niin juuston maistaja käy varmistamassa onko maku oikea. Ps. Parman kinkku suolataan muuten kolmesti, ennen kuin se viedään kuivamaan. Ensin kahdesti ruiskuilla työntäen suolaliuosta kinkun sisään ja kolmannen kerran mies hieroo meri suolaa kunnolla pintaan. Kinkun ja juuston suolauksen jos evira näkisi, niin varmasti tulisi myyntikielto terveydelle vaarallisena tuotteena.
Ei kait nyt ole tuon kielto uutisen tarkoitus hakea "vikoja" muiden maiden perinne ruuista ja valmistuksesta ???? Eikö tarkoitus ole estää tuollaisen esityksen voimaantulo, eikä hakea muiden maiden ruokaperinteistä poikkeuksia, tämän maan ruokaperinteisiin. Eikö tuollainen vastakkain asettelu ole juuri sitä mitä EU itse harjoittaa ja mihin se pyrkii ?
No komissiohan kielti jo tervan ettei voi komissaareja laittaa tervaan ja höyheniin. ;D
Miksi syyttää ja sättiä Italian maalaisväestöä siitä että, itse suomenkansalla on niin heikot edustajat brysselissä jotka eivät pysty edes pitää suomen maaseudun eduista kiinni, pöydissä jossa päätökset tehdään ?
Kyl homma muute hoitus mut ku sekulisakin mepit istuu ryhmässä, joka vaatii kaikkien tukien lakkauttamista ja EU-liittovaltiota... et semmonen sekulisakki :o :o :o
-
Ja aivan varmasti savustan kevällä kutulahnoja sanoi tirektiivit mitä hyvään.
nyt nähdään viimeistään mitä ihmeen kummallisuuksia nuo pölhöt Eu edustajat keksiivät.Kuika se on näiden italialaisten puolimätien parmesan kinkkujen laita,onko se terveelistä?.Varmaan on paljon terveellisempää kuin savumuikut.Saatans sentään
"Parmesani" on juusto ja kinkku on "parman kinkku". Onhan sitä kinkkua pari vuotta roikotettu koukussa että kuivaa, välillä joku hemmo käy enimmät homeet harjaamassa pois ja lisäämässä sian rasvaa kinkun pintaan. Sitten kun epäillään että se on "kypsää " syötäväksi, niin mestari työntää hevosen reisiluusta vuollun tikun kinkun sisään ja haistaa onko aromi oikea. ;D Parmesaani kiekkoa uitetaan pari viikkoa suolavedessä(olen muuten nähnyt semmoisen italialaisen meijerin missä suola altaassa on musta kerros kärpäsiä suolaveden päällä). Sitten se nostetaan hyllyyn "kypsymään" maksimissaan 3 vuodeksi ja taas joku harjamestari käy harjailemassa enimpiä homeita pois. Sitten kun kiekkoa aletaan myymään, niin juuston maistaja käy varmistamassa onko maku oikea. Ps. Parman kinkku suolataan muuten kolmesti, ennen kuin se viedään kuivamaan. Ensin kahdesti ruiskuilla työntäen suolaliuosta kinkun sisään ja kolmannen kerran mies hieroo meri suolaa kunnolla pintaan. Kinkun ja juuston suolauksen jos evira näkisi, niin varmasti tulisi myyntikielto terveydelle vaarallisena tuotteena.
Ei kait nyt ole tuon kielto uutisen tarkoitus hakea "vikoja" muiden maiden perinne ruuista ja valmistuksesta ???? Eikö tarkoitus ole estää tuollaisen esityksen voimaantulo, eikä hakea muiden maiden ruokaperinteistä poikkeuksia, tämän maan ruokaperinteisiin. Eikö tuollainen vastakkain asettelu ole juuri sitä mitä EU itse harjoittaa ja mihin se pyrkii ?
No komissiohan kielti jo tervan ettei voi komissaareja laittaa tervaan ja höyheniin. ;D
Miksi syyttää ja sättiä Italian maalaisväestöä siitä että, itse suomenkansalla on niin heikot edustajat brysselissä jotka eivät pysty edes pitää suomen maaseudun eduista kiinni, pöydissä jossa päätökset tehdään ?
Kyl homma muute hoitus mut ku sekulisakin mepit istuu ryhmässä, joka vaatii kaikkien tukien lakkauttamista ja EU-liittovaltiota... et semmonen sekulisakki :o :o :o
Ja Ville ei ymmärrä tehdä mitään. :o
-
Mutta eihän se ole Italian maaseudun ihmisten vika, he varmasti myös taistelevat EU:n byrokratiaa vastaan siinä missä suomalaisetkin.
-
Mutta eihän se ole Italian maaseudun ihmisten vika, he varmasti myös taistelevat EU:n byrokratiaa vastaan siinä missä suomalaisetkin.
Eihän se olekkaan Italian maatalousväestön vika. Toin vain asian esille, miten muualla tehdään. Ei ne italiassa noudata direktiiviä samalla tarkuudella mitä suomessa tehdään.
-
Mutta eihän se ole Italian maaseudun ihmisten vika, he varmasti myös taistelevat EU:n byrokratiaa vastaan siinä missä suomalaisetkin.
Eihän se olekkaan Italian maatalousväestön vika. Toin vain asian esille, miten muualla tehdään. Ei ne italiassa noudata direktiiviä samalla tarkuudella mitä suomessa tehdään.
Jep.
Direktiivit vie elannon, eikä anna mitään järkevää tilalle. Italialaiset ei kummarra brysseliin päin, terveellä tavalla ylpeätä kansaa. Arvostavat kotimaista tuotantoaan.
-
Mutta eihän se ole Italian maaseudun ihmisten vika, he varmasti myös taistelevat EU:n byrokratiaa vastaan siinä missä suomalaisetkin.
Eihän se olekkaan Italian maatalousväestön vika. Toin vain asian esille, miten muualla tehdään. Ei ne italiassa noudata direktiiviä samalla tarkuudella mitä suomessa tehdään.
Jep. Direktiivit vie elannon, eikä anna mitään järkevää tilalle. Italialaiset ei kummarra brysseliin päin, terveellä tavalla ylpeätä kansaa. Arvostavat kotimaista tuotantoaan.
Ei ne mitään muuta ole ku vellihousuja... Cosa Nostraa pelkäävät :P :P :P
-
Ai suomalaiset ???? http://www.kesko.fi/ Mikä osa traa ?
-
Ja aivan varmasti savustan kevällä kutulahnoja sanoi tirektiivit mitä hyvään.
nyt nähdään viimeistään mitä ihmeen kummallisuuksia nuo pölhöt Eu edustajat keksiivät.Kuika se on näiden italialaisten puolimätien parmesan kinkkujen laita,onko se terveelistä?.Varmaan on paljon terveellisempää kuin savumuikut.Saatans sentään
"Parmesani" on juusto ja kinkku on "parman kinkku". Onhan sitä kinkkua pari vuotta roikotettu koukussa että kuivaa, välillä joku hemmo käy enimmät homeet harjaamassa pois ja lisäämässä sian rasvaa kinkun pintaan. Sitten kun epäillään että se on "kypsää " syötäväksi, niin mestari työntää hevosen reisiluusta vuollun tikun kinkun sisään ja haistaa onko aromi oikea. ;D Parmesaani kiekkoa uitetaan pari viikkoa suolavedessä(olen muuten nähnyt semmoisen italialaisen meijerin missä suola altaassa on musta kerros kärpäsiä suolaveden päällä). Sitten se nostetaan hyllyyn "kypsymään" maksimissaan 3 vuodeksi ja taas joku harjamestari käy harjailemassa enimpiä homeita pois. Sitten kun kiekkoa aletaan myymään, niin juuston maistaja käy varmistamassa onko maku oikea. Ps. Parman kinkku suolataan muuten kolmesti, ennen kuin se viedään kuivamaan. Ensin kahdesti ruiskuilla työntäen suolaliuosta kinkun sisään ja kolmannen kerran mies hieroo meri suolaa kunnolla pintaan. Kinkun ja juuston suolauksen jos evira näkisi, niin varmasti tulisi myyntikielto terveydelle vaarallisena tuotteena.
Ei kait nyt ole tuon kielto uutisen tarkoitus hakea "vikoja" muiden maiden perinne ruuista ja valmistuksesta ???? Eikö tarkoitus ole estää tuollaisen esityksen voimaantulo, eikä hakea muiden maiden ruokaperinteistä poikkeuksia, tämän maan ruokaperinteisiin. Eikö tuollainen vastakkain asettelu ole juuri sitä mitä EU itse harjoittaa ja mihin se pyrkii ?
No komissiohan kielti jo tervan ettei voi komissaareja laittaa tervaan ja höyheniin. ;D
Miksi syyttää ja sättiä Italian maalaisväestöä siitä että, itse suomenkansalla on niin heikot edustajat brysselissä jotka eivät pysty edes pitää suomen maaseudun eduista kiinni, pöydissä jossa päätökset tehdään ?
Kyl homma muute hoitus mut ku sekulisakin mepit istuu ryhmässä, joka vaatii kaikkien tukien lakkauttamista ja EU-liittovaltiota... et semmonen sekulisakki :o :o :o
Ja Ville ei ymmärrä tehdä mitään. :o
http://www.youtube.com/watch?v=9hQAO8QTnG8&feature=related