Agronet

Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Takkiauki - 28.02.11 - klo:19:41

Otsikko: Ylitarjontaa lihasta vai pulaa?
Kirjoitti: Takkiauki - 28.02.11 - klo:19:41
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011022813273976_ru.shtml
Otsikko: Vs: Ylitarjontaa lihasta vai pulaa?
Kirjoitti: Kattivaara - 28.02.11 - klo:20:03
Uutisesta tuli mieleen:
Kotipuolessa kerrottiin, että eräässä talossa oli aikoinaan suolattuna tynnyrissä kolme vuotta vanhaa lehmänlihaa.
Tämä oli ökyrikkaan talon merkki.
Otsikko: Vs: Ylitarjontaa lihasta vai pulaa?
Kirjoitti: Paalinpyörittäjä - 28.02.11 - klo:20:05
Kun tapaa oikein halpaa lihaa tarjouksessa (=tuontilihaa), niin kannattaa päiväystä yleensä vilkaista..

Ps. Jo raamatussa opetetaan ettei sairaan ja huonokuntoisen eläimen lihaa sovi syödä, vaan se kannattaa myydä naapurikansoille..
Otsikko: Vs: Ylitarjontaa lihasta vai pulaa?
Kirjoitti: Oksa - 01.03.11 - klo:08:14
ei täällä kukaan sitä lue joten kun on oikein halpaa niin kaksin käsin kärriin ja ei kun nauttimaan!    yök!
Otsikko: Vs: Ylitarjontaa lihasta vai pulaa?
Kirjoitti: CV Lemken - 01.03.11 - klo:22:43
Jos lähtee yksin tanssimaan kapakkaan,lihasta on pulaa.

Kun menee vaimon kanssa tanssiravintolaan,lihasta on ylitarjontaa.

Noin niikuin silleen tarkoitan,jos silleen haluais olla ::)