Agronet
Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Takkiauki - 28.02.11 - klo:19:41
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011022813273976_ru.shtml
-
Uutisesta tuli mieleen:
Kotipuolessa kerrottiin, että eräässä talossa oli aikoinaan suolattuna tynnyrissä kolme vuotta vanhaa lehmänlihaa.
Tämä oli ökyrikkaan talon merkki.
-
Kun tapaa oikein halpaa lihaa tarjouksessa (=tuontilihaa), niin kannattaa päiväystä yleensä vilkaista..
Ps. Jo raamatussa opetetaan ettei sairaan ja huonokuntoisen eläimen lihaa sovi syödä, vaan se kannattaa myydä naapurikansoille..
-
ei täällä kukaan sitä lue joten kun on oikein halpaa niin kaksin käsin kärriin ja ei kun nauttimaan! yök!
-
Jos lähtee yksin tanssimaan kapakkaan,lihasta on pulaa.
Kun menee vaimon kanssa tanssiravintolaan,lihasta on ylitarjontaa.
Noin niikuin silleen tarkoitan,jos silleen haluais olla ::)