Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: gutiguti - 28.02.11 - klo:19:24
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011022813273976_ru.shtml
2 vuotta vanhaa lihaa atrialta. 2 vuotiaana sonni onkin jo teuraskokoinen. Parman kinkkua tajoaa sinipuna katainen
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011022813273976_ru.shtml
2 vuotta vanhaa lihaa atrialta. 2 vuotiaana sonni onkin jo teuraskokoinen. Parman kinkkua tajoaa sinipuna katainen
käteinen antaa pari miljadia euroa kottia >:(
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011022813273976_ru.shtml
2 vuotta vanhaa lihaa atrialta. 2 vuotiaana sonni onkin jo teuraskokoinen. Parman kinkkua tajoaa sinipuna katainen
käteinen antaa pari miljadia euroa kottia >:(
Osuma! Valitettavasti... :'(
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011022813273976_ru.shtml
2 vuotta vanhaa lihaa atrialta. 2 vuotiaana sonni onkin jo teuraskokoinen. Parman kinkkua tajoaa sinipuna katainen
Niii ja ite aiheeseen: hyvin riiputettua majavaa(ko) (beaver) Silviolle siis tarjotaan(ko)... ??? ;)
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011022813273976_ru.shtml
2 vuotta vanhaa lihaa atrialta. 2 vuotiaana sonni onkin jo teuraskokoinen. Parman kinkkua tajoaa sinipuna katainen
Niii ja ite aiheeseen: hyvin riiputettua majavaa(ko) (bea(ve)r) Silviolle siis tarjotaan(ko)... ??? ;)
jospa trkiiniloinen..
-
No se Atrian 2 vuotta vanha naudanpaisti olisi varmaan silviolle ihan gourmet ruoka, roikkuuhan parman kinkkukin pari vuotta kuivauksessa ja laadun valvonta on että joku joka on työntänyt kinkkuun hevosen reisiluusta vuollun luu tikun ja haistaa sitä ennen kuin syöttää kinkun asiakkaille. ;D
-
se on tosiaan aika ihmoa että tollanen kinkku jota riiputetaan tallin seinillä kun ei ole kylmiöitä eikä komeroita keksittynä nin olis herkkua! ei oo kehitys paljun ole kulkenu etelään päin! tarjois oikein kiviuunissa haututettua läskisoosia uuniperunoiten kera ja siihen kunnon ruisleipee nin huomais silvoi että on sitä ruokaaki maalimassa!
-
se on tosiaan aika ihmoa että tollanen kinkku jota riiputetaan tallin seinillä kun ei ole kylmiöitä eikä komeroita keksittynä nin olis herkkua! ei oo kehitys paljun ole kulkenu etelään päin! tarjois oikein kiviuunissa haututettua läskisoosia uuniperunoiten kera ja siihen kunnon ruisleipee nin huomais silvoi että on sitä ruokaaki maalimassa!
Silviolle voisi olla enemmän mieluinen sellainen about 16 v. lontiino.
Saattaisi parmalaiset unohtua.
-
Oliskohan Atrialla sitten sitä 16-vuotiasta lihaa Silviolle ???
-
Saunanraikas Tuksu hillosipulipedillä ja vihtavedellä olisi just sopiva suolapala noihin bileisiin :P
-
Saunanraikas Tuksu hillosipulipedillä ja vihtavedellä olisi just sopiva suolapala noihin bileisiin :P
Ainakin täyttää samat direktiivit kun Parman kinkku, liekkö joku vaan mitannu luutikulla kypsyyden. :D :D
-
Saunanraikas Tuksu hillosipulipedillä ja vihtavedellä olisi just sopiva suolapala noihin bileisiin :P
Ainakin täyttää samat direktiivit kun Parman kinkku, liekkö joku vaan mitannu luutikulla kypsyyden. :D :D
Silvio vetää 90 000 härkäpapuja sieraimiinsa kun huomaa että Suomessa on kehitetty menetelmä aidon Parmalaisen tuottamiseksi kotikonstein ;D
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011022813273976_ru.shtml
2 vuotta vanhaa lihaa atrialta. 2 vuotiaana sonni onkin jo teuraskokoinen. Parman kinkkua tajoaa sinipuna katainen
Niii ja ite aiheeseen: hyvin riiputettua majavaa(ko) (beaver) Silviolle siis tarjotaan(ko)... ??? ;)
Jos vaikka Tarja tarjoasi
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011022813273976_ru.shtml
2 vuotta vanhaa lihaa atrialta. 2 vuotiaana sonni onkin jo teuraskokoinen. Parman kinkkua tajoaa sinipuna katainen
Niii ja ite aiheeseen: hyvin riiputettua majavaa(ko) (beaver) Silviolle siis tarjotaan(ko)... ??? ;)
Jos vaikka Tarja tarjoasi
ja sauna-tiura saunottaa silvion ;D
-
Oliskohan Atrialla sitten sitä 16-vuotiasta lihaa Silviolle ???
Paljonko satatonnarilla on ikää? Siihen pari vuotta lisää kaupan pakasteissa.
-
thoors! oliko vielä niitä sakkoja siellä vastaottokeskuksissa? tuoppa silviolle yks tansija! ei tansaaniallainen!
-
Poroa ja potkaa.
-
http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011022813273976_ru.shtml
2 vuotta vanhaa lihaa atrialta. 2 vuotiaana sonni onkin jo teuraskokoinen. Parman kinkkua tajoaa sinipuna katainen
Persettä? Suuta? Tai...
http://www.youtube.com/watch?v=G8AuSXHDcqI&feature=related
-
Poroa ja potkaa.
Maaseudun Tulevaisuus kumoaa iltalehden tiedon menuusta, iltalehti mainitsi aiemmin pääruoaksi poron ja potkan vadelmakastikkeessa.
"Italian pääministerille Silvio Berlusconille tarjoillaan hotelli Kämpissä tiettävästi muun muassa grillattua poronfilettä. Poro tarjoillaan paahdettujen punajuurien ja tumman vadelmakastikkeen kera. Kokoomus luottaa tarjoiluissa hotelli Kämpin Eino Leino -menuun, joka on tarjolla ravintolassa normaalistikin.
Menuun kuuluu alkupaloina jänisrilletteä tattikreemin ja vesimelonin kanssa. Tarjolla on myös merilohitartaria, jonka seurana on sitruuna-limepyreetä, kurkkua ja mallascrumblea.
Jälkiruoaksi Euroopan kansanpuolueen edustajat saavat valikoiman suomalaisia ja ranskalaisia juustoja sekä suklaakakkua.
Illallisen listahinta on 68 euroa.
Tarjoiluilla on tällä vierailulla erityinen merkitys, onhan Berlusconi haukkunut suomalaista ruokaa suorin sanoin. Pääministeri moitti suomalaisten ruokatietämystä ja ruoan laatua lobatessaan EU:n elintarvikeviraston sijaintipaikaksi Italiaa Suomen sijasta.
-
Mitäkö Jyrki Tarjoaa silviolle no tietenkin 16vuotiasta.
-
Mitäkö Jyrki Tarjoaa silviolle no tietenkin 16vuotiasta.
Viiniä...........
-
Mitäkö Jyrki Tarjoaa silviolle no tietenkin 16vuotiasta.
Viiniä...........
No ei eikä wiskyakaan joten arvaa mitä Jyrkin kaveri haluaa, mutta tästähän se Kokoomuksen kannatus lähtee nousuun tai sit ei.