Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Luomujussi - 23.01.11 - klo:15:17
-
Juuri päättyi varsin mielenkiintoinen Australian masterchef sarja.
Kysynkin että onko porukka saanut vaikutteita ko. sarjan resepteistä. Onko meikälaiseen makuun ja raaka-ainetta hyödyntävät Gnocchit jo tulleet tutuiksi ruokapöydissä???
-
***** mitä paskaa koko sarja 8)
-
Eipä tullut katsottua. :'( Mutta oliko siinä samoja reseptejä kun crocodiledundeessa? Jotain vompattia ja koalaa????
-
Kokkiohjelmat ovat syvältä. Keksitään jotain draamaa siitä kun joku laittaa mausteita huttuun. En ole katsonut, enkä katso :D Sisustusohjelmat ovat samaa kalibeeria -> G-mies valikoi jotain tyynyjä ja hirnuu itsekseen :D
-
Kokkiohjelmat ovat syvältä. Keksitään jotain draamaa siitä kun joku laittaa mausteita huttuun. En ole katsonut, enkä katso :D Sisustusohjelmat ovat samaa kalibeeria -> G-mies valikoi jotain tyynyjä ja hirnuu itsekseen :D
Se kumma miten hinttarit saa muijat ostamaan mitävain .
-
Kauhukeittiötä katson, ja sitäkin vain siitä syystä, kun se Gordon Ramsay niin kova noitumaan ;D Kyllä kokkaan, ja grillailen, mutta ei sitä telkkarista viitsi katsoa. Tulee vaan pahamieli :D
-
Koko tää gastronomia ja nämä kokkipelleilyt on todella paskaa ja syvältä, joku kuuluisa julkkiskokki vääntää jonkun tulitikkuaskin kokoisen ruokapalan, jolla on helvetin hieno nimi, se tarjoillaan isolta lautaselta, maksaa todella paljon, ja sitä sitten kehutaan mestariteoksena, koko gastronomia ja michelin tähti-homma on suurta kusetusta.
Lihapullat, perunamuusi ja jälkiruokana letut mansikkahillolla kylmällä maidolla alas huuhdeltuna RULES !!
-
Eipä tullut katsottua. :'( Mutta oliko siinä samoja reseptejä kun crocodiledundeessa? Jotain vompattia ja koalaa????
Eipä tullut ainakaan mun eteen vompatti tai koalaresepteja mutta kuinka moni on kokeillut noita helppoja keitetysta perunasta valmistettavia Gnoccheja?? Itse asiassa ne eivät ole kovin kaukana pelkistä jauhoista valmistettavista rasvaisen lihan kanssa tarjottavista ns. ruppanoista, joiksi niitä täällä Tundralla kutsutaan.
Noiden Gnocchien valmistus tosi helppoa ja niihin saa maustamalla sellaisen maun kuin kukin haluaa, suosittelen niitä jokaiselle........
-
Koko tää gastronomia ja nämä kokkipelleilyt on todella paskaa ja syvältä, joku kuuluisa julkkiskokki vääntää jonkun tulitikkuaskin kokoisen ruokapalan, jolla on helvetin hieno nimi, se tarjoillaan isolta lautaselta, maksaa todella paljon, ja sitä sitten kehutaan mestariteoksena, koko gastronomia ja michelin tähti-homma on suurta kusetusta.
Lihapullat, perunamuusi ja jälkiruokana letut mansikkahillolla kylmällä maidolla alas huuhdeltuna RULES !!
On todella paskaa ja syvältä pilata hyvät sapuskat vasikoiden juomalla... mitä ei ole tarkoitettu ihmisten juotavaksi :o :o :o
-
Koko tää gastronomia ja nämä kokkipelleilyt on todella paskaa ja syvältä, joku kuuluisa julkkiskokki vääntää jonkun tulitikkuaskin kokoisen ruokapalan, jolla on helvetin hieno nimi, se tarjoillaan isolta lautaselta, maksaa todella paljon, ja sitä sitten kehutaan mestariteoksena, koko gastronomia ja michelin tähti-homma on suurta kusetusta.
Lihapullat, perunamuusi ja jälkiruokana letut mansikkahillolla kylmällä maidolla alas huuhdeltuna RULES !!
On todella paskaa ja syvältä pilata hyvät sapuskat vasikoiden juomalla... mitä ei ole tarkoitettu ihmisten juotavaksi :o :o :o
Juo sinä kljaa rauhassa . Meillä muilla on elämä ja tarkoitus . :P
-
http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274436
Mikähän siinä on että tuo Amerikka hapatus ei ole tuonne tarttunut ? Näyttää nuo olevan ihan tyytyväisiä omiin ruokiinsa sekä omiin valmitus taitoihinsa, vaikka sitä masterchef titteliä ei olekkaan. Näköjään vieraillekin maistuu ;D
-
aukille; kellä se on ongelmana mikäkin! mutta kyllä maito joihinkin ruokiin oikein kuuluu, tai ihan sama juo sinä vain sitä kepsua joka palalla!
miten tuo.....gn....ja jotain, valmistetaan? kun en kato ko. ohjelmaa!
-
aukille; kellä se on ongelmana mikäkin! mutta kyllä maito joihinkin ruokiin oikein kuuluu, tai ihan sama juo sinä vain sitä kepsua joka palalla!
miten tuo.....gn....ja jotain, valmistetaan? kun en kato ko. ohjelmaa!
[/b]
Tosi helppoa, laita muijas keittämään pottuja. Kun potut on keitetty, kuorittu ja muusattu niin sekaan kolmasosa jauhoja ( voidaan sekoittaa myös lihaa tai juustoa) ja mausteita ja se sekoitetaan. Taikinasta valmistetaan kukakuinkin sormen vahvuisia pötköjä, joita keitetään suolavedessä kunnes ne nousevat pintaan. Helppoa kuin mummon pesu ja näin saadaan arkiseen perunaruokaan sellainen maku kuin kulloinkin halutaan.,
-
Tosi helppoa, laita muijas keittämään pottuja. Kun potut on keitetty, kuorittu ja muusattu niin sekaan kolmasosa jauhoja ( voidaan sekoittaa myös lihaa tai juustoa) ja mausteita ja se sekoitetaan. Taikinasta valmistetaan kukakuinkin sormen vahvuisia pötköjä, joita keitetään suolavedessä kunnes ne nousevat pintaan. Helppoa kuin mummon pesu ja näin saadaan arkiseen perunaruokaan sellainen maku kuin kulloinkin halutaan.,
[/quote]
----------no johan nyt jotain,mulle riittää pelekät potut.En katso kokki ohjelmia,enkä sisustusrendejä.Ruokana suosin mahollisimman yksinkertaisia ruokia iliman lisäaineita. ::)
-
Tosi helppoa, laita muijas keittämään pottuja. Kun potut on keitetty, kuorittu ja muusattu niin sekaan kolmasosa jauhoja ( voidaan sekoittaa myös lihaa tai juustoa) ja mausteita ja se sekoitetaan. Taikinasta valmistetaan kukakuinkin sormen vahvuisia pötköjä, joita keitetään suolavedessä kunnes ne nousevat pintaan. Helppoa kuin mummon pesu ja näin saadaan arkiseen perunaruokaan sellainen maku kuin kulloinkin halutaan.,
Kuulostaa paljon paremmalle kuin ruotsalaisten pitepalt, hurreilla ei taida olla makuaistia olleskaa, kerran kokeiltiin tehdä pitelaltit ei tartte toista kertaa tehdä.
Masterchef Astraaliaa tuli seurattua.
-
Nyrkillinen voita kattilaan ja kossu pakkaseen. Bonvoyage. :'(
-
Kun potut on keitetty, kuorittu ja muusattu niin sekaan kolmasosa jauhoja ( voidaan sekoittaa myös lihaa tai juustoa) ja mausteita ja se sekoitetaan. Taikinasta valmistetaan kukakuinkin sormen vahvuisia pötköjä, joita keitetään suolavedessä kunnes ne nousevat pintaan.
Suurena perunan ja perunaruokien sydänystävänä tein työtä käskettyä... ja tuli helevetin hyvää... testasin osaan taikinaa muutamaa kananmunan keltuaista... ne pitivät satsin paremmin kasassa kuin ilman... suosittelen kaikille... poropeukaloillekin... ei oo vaikeeta ;D ;D ;D
-
http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274434 ;) Oli taas hyvä jakso tuo eilinen, Ranskan maaseudulta.
Ei noillakaan ole masterchef titteliä, mutta vieraillekkin maistuu ;D