Agronet
Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: jeep - 22.01.11 - klo:19:45
-
http://www.allowdale.com/index.html
-
hyvä linkki...
-
Jep, varsinkin se suommenkielinen käännös oli rautaaa ????
-
Reference sires = suositellut sonnit ( ts. jälkeläisnäyttöiset)
top cows = parhaat lehmät
noilla pääsee jo pitkälle, samoin rohkeasti linkkejä klikkailemalla ja kuvia selailemalla :)
-
Löytyykö tuolta niitä teurassaanto prosentteja? ;)
-
Sonneilla ainakin päiväkasvuja kehuttu, tuo Border General pääsee top 5% päiväkasvuihin 400 ja 600
-
Mainitaanko siellä, että onko ne päiväkasvut punaista lihaa vaiko rasvaa... 8)
-
Ei, puhutaan vaan rodun parhaista päiväkasvuista ko sonnin vasikoilla.
Huomaa, että on jalostukseen erikoistunut tila, kun kehutaan palkinnoilla niin sonneja kuin lehmiäkin. Kun jaksaisi keskittyä paremmin niin lukisi ajan kanssa tarkemmin eikä vain silmäilisi. Mutta onneksi on parempaakin tekemistä :)
Oli tosin merkattu yhdelle lehmälle suurimman (sonni) vasikan syntymäpainoksi 55kg. Tännepäin syntyi vasikka (sonni myös) joka painoi arviolta enemmän kuin emäntä...
-
Mainitaanko siellä, että onko ne päiväkasvut punaista lihaa vaiko rasvaa... 8)
toivottavasti molempia sopivassa suhteessa! Se tuo lihaan mureutta, mehukkuutta ja hyvää makua.
-
Mainitaanko siellä, että onko ne päiväkasvut punaista lihaa vaiko rasvaa... 8)
hereford lihaa 8)
aina niin maukasta ja mureaa..
-
Jep, "marmoroitunut" puna-valkoinen jauheliha, oikea kuluttajien "hittituote"! ;)
-
http://www.youtube.com/watch?v=7TfwUt0Qrjw&feature=related
http://purduephil.wordpress.com/2008/12/31/vintage-video-two-steaks-part-2/
-
[http://purduephil.wordpress.com/2008/12/31/vintage-video-two-steaks-part-2/
[/quote]
>>>>>NIIN..Onkos tää sitten kehityksen päätepiste tällä rodulla, kun eikös tuo video oo ainakin 40 vuotta vanha :P :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=qshaUCwEwOw&feature=related
-
Löytyykö tuolta niitä teurassaanto prosentteja? ;)
VSU state university:
Ab ja Hf 67.2%, CH ja SIM 70.2%, Li 71.5%
Austraalia 300kg ruhosta:
HF 67.8%, Ab 66.5%, CH 68.7%, Li 69.6%
-
https://www.lso.fi/attachments/jokasorkka/2006/jokasorkka_10_06.pdf
Ja tuolta kohta. "Panostamme pihvilihaan"
-
Jep, "marmoroitunut" puna-valkoinen jauheliha, oikea kuluttajien "hittituote"! ;)
http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1691232_1498089,00.html
-
Olipa taas viiltävää totuutta häppä-jampalta...
Kauheta, jos on totta: rotukerho, ja eivätkä "osaa" paistaa pihviä! Tätä olisi muutoin vaikea uskoa todeksikaan, mutta on tuo jamppa niin uskottavan ja asiansa osaavan kaverin oloinen. Jampan rotukerhon jäsenet ovat varmasti liikuttuneen kiitollisia hänen panoksestaan ja henkevästä ja yhteistyötä painottavasta osallisuudestaan kerhon toimintaan. Täytyyhän hänen olla aktiivi, muutoin se olisi voimavarojen haaskausta. Voi kunpa hänenlaisiaan persoonoita riittäisi niihin vähempi arvoisiin ja huonosti asioista perillä oleviin rotukerhoihin...
Toivottavasti ne jampan esimerkkitarinan rotukerholaiset eivät kuitenkaan hauskaa pitäneet... puhumattakaan alkoholin nauttimisesta! Siihen kyllä pitäisi jo puuttua virkavallan!
ps. älähän jamppa poista noita mielen tuotoksiasi, niinkuin teit siinä toisessa viestiketjussa. Riittää hauskuutta pitempään. ;)
-
Jep, "marmoroitunut" puna-valkoinen jauheliha, oikea kuluttajien "hittituote"! ;)
http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1691232_1498089,00.html
http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1691232_1498078,00.html
Niin, eikös tuo ole Espanjalaista taistelu härkää ?
http://fiskeharrison.wordpress.com/about-the-bull/
Tuon sivun alhaalla on hyvä video siitä kuinka noita taisteluhärkiä kasvatetaan Espanjassa, video on lähes tunnin mittainen. Hyvä dokumentti ;)