Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: ristoreipas - 03.11.10 - klo:16:16
-
Keitot ovat hyvää maistuvaa ruokaa ,etenkin hernekeitto ,siskonmakkarakeitto ja lihaperunat. Näkkileipä on mielestäni näissä ruokiissa ehdottomasti parempaa kuin pehmeä leipä.
Mutta mikä siinä näkkileivässä on kun sen levitteen pitää levittää sille päälyspuolelle eikä sinne silemmälle alapuolelle. Keitto vaan maistuu paremmalta kun voirasvalevite on oikea-oppisesti levitty sille päälyspuolelle.. :D
-
Jos esimerkkihenkilö voitelee alapuolen leivästä, sotkee hän pöydän voihin, ellei henkilö käytä leipälautasta.
-
Keitot ovat hyvää maistuvaa ruokaa ,etenkin hernekeitto ,siskonmakkarakeitto ja lihaperunat. Näkkileipä on mielestäni näissä ruokiissa ehdottomasti parempaa kuin pehmeä leipä.
Mutta mikä siinä näkkileivässä on kun sen levitteen pitää levittää sille päälyspuolelle eikä sinne silemmälle alapuolelle. Keitto vaan maistuu paremmalta kun voirasvalevite on oikea-oppisesti levitty sille päälyspuolelle.. :D
Ja mikä oli tämän sun tarinan opetus???
-
Jos esimerkkihenkilö voitelee alapuolen leivästä, sotkee hän pöydän voihin, ellei henkilö käytä leipälautasta.
Voihan sen noinkin ajatella ,mutta kyllä kai näkkäri pitää kääntää jos haluaa voidella alapuolen joka sitten muuttuu tuossa tapauksessa yläpuoleksi. :D Mutta pointti oli se että maku ei ole sama kielen päällä kun voidellaan se siloisempi puoli.
Onko tälle mitään tieteellistä tai epätieteellistä selitystä.
-
Näkkäri pierettää, kun sitä syö hernerokan kanssa.
-
Minä levitän voin aina näkkilevän kylkiin ja päihin. Puolueettomuus vaatii uhrautumista tässäkin 8)
-
Mikähän siinä on että jos leipä putoaa lattialle niin aina voi puoli on alaspäin ja jos kissan pudottaa selkä edellä niin varmasti on ensin jalat maassa. Pitääskin koittaa sitoa voileipä kissan selkään ja sitten pudottaa.