Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: simmo - 12.09.10 - klo:21:37

Otsikko: Lihakysely
Kirjoitti: simmo - 12.09.10 - klo:21:37
Mulla kun on tuo ukko hirvimies,niin olen täysin kyllästynyt hirvenlihan makuun >:(  Se ei maistu enää missään muodossa,ei edes palvattuna.Vanhana on lihan mieliteko lähtenyt muutenkin, ainoastaan possunliha on sellaista,että sitä tekee joskus jopa mieli.Broilerit,kalkkunat ym.linnut ihan yököttää.
Onkohan tuo hirvenliha edes terveellistä,nehän löytää luonnosta vaikka mitä rikkaruohomyrkytettyä heinää ja syövät valtateiden varsilla .
Kalaruoka maistuu,kuten ennenkin,mutta ei hirvi eikä nautakaan. Millaisia lihan mielitekoja teillä muilla on?Arvaan kyllä etukäteen ,mistä lihasta kirjoitetaan,mutta kysyn kuitenkin. ::)
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: Timppa - 12.09.10 - klo:21:38
Oikein kunnolla uunitettua kyljystä kun saa niin naminami.

Kunnolla kypsä protkon kinttupala on kans herkkua, riisipetillä.

 :D
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: simmo - 12.09.10 - klo:21:46
Oikein kunnolla uunitettua kyljystä kun saa niin naminami.

Kunnolla kypsä protkon kinttupala on kans herkkua, riisipetillä.

 :D
Olen koettanut opetella syömään broileria,mutta harvemmin se maistuu. :(
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: de Citonni - 12.09.10 - klo:21:49
No, se broileri itsessään on aika mautonta, joten tarvii mukaan runsaasti mausteita.  :)
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: pötsjölööm - 12.09.10 - klo:21:49
Minä tykkään ruiskia MCPA:lla metsätien reunoja. Älkää ihmetelkä jos on joku sivumaku. Jotku ruiskuttaa suolaliuvostakin, ihan hirvelle herjuuksissaan ,että pöljä menis ja söis tien reunat puhtaaksi.
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: mlahti - 12.09.10 - klo:22:39
ja kalathan elää puhtaassa vedessä..
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: gutiguti - 12.09.10 - klo:22:44
Poro. Se on siinä.
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: pötsjölööm - 12.09.10 - klo:22:46
ja kalathan elää puhtaassa vedessä..

Kerran 10 vuoteen sipasee, niin tuskin siitä kummosia jäämiä... Mutta jos tiellä tulee vastaan  joku rusakko, suupieli vaahdoten niin jättäsin kyllä syömättä. Enkä mänis juhannuksena rusehtuneen koivun alta vattujakaan napostelemaan..
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: kantola - 13.09.10 - klo:00:05
Hirvenliha on kyllä keväällä jo sahanpurun makusta kun sitä talven aikana on pakasteellisen jauhanu. Rasvatontakin jo ittessään että. Vaihtelu virkistää ja possua sekaan.
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: JoHaRa - 13.09.10 - klo:07:54
Poro. Se on siinä.

Luulisi että GMo-lobbarille kelpaisi paremmin joku tehotuotettu liha  ;D ;D
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: Heino Leino - 13.09.10 - klo:08:49
teeren täkkä pannulla paistettuna, taekka riekko. No, ei se pyykää hullumman makusta oo. Orava on pikkusen pihkan makusta, mutta puhuttellee silläe näläkästä tovosen aekaa. Savukauris on kans hyvvää.

Kahen kilon kotleritanko se kans....nam
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: Sepedeus - 13.09.10 - klo:09:03
No, se broileri itsessään on aika mautonta, joten tarvii mukaan runsaasti mausteita.  :)

  Joo, siihen kun tempaeee piri piriä niin jo on makua.  ;D
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: Kp - 13.09.10 - klo:09:32
No, se broileri itsessään on aika mautonta, joten tarvii mukaan runsaasti mausteita.  :)

  Joo, siihen kun tempaeee piri piriä niin jo on makua.  ;D

Portugalissa ruokalistalla oli (ja on)

Piri Piri Kana.

Ihan OK:
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: Sepedeus - 13.09.10 - klo:11:26
No, se broileri itsessään on aika mautonta, joten tarvii mukaan runsaasti mausteita.  :)

  Joo, siihen kun tempaeee piri piriä niin jo on makua.  ;D

Portugalissa ruokalistalla oli (ja on)

Piri Piri Kana.

Ihan OK:

  Sitä piri piri tahnaa kun vetäsee, niin ei oo kanassa salmonellasta tietoo.  ;D tuli lentää suupielistä ;D
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: pötsjölööm - 13.09.10 - klo:11:34
No, se broileri itsessään on aika mautonta, joten tarvii mukaan runsaasti mausteita.  :)

  Joo, siihen kun tempaeee piri piriä niin jo on makua.  ;D

Portugalissa ruokalistalla oli (ja on)

Piri Piri Kana.

Ihan OK:

  Sitä piri piri tahnaa kun vetäsee, niin ei oo kanassa salmonellasta tietoo.  ;D tuli lentää suupielistä ;D

Tukkijätkät veti aikoinaan hyytelö spriitä lusikalla naamariinsa. Vois toimia kanankin kanssa, ja sisuskalut puhistuu  ;D
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: emo-heikki - 13.09.10 - klo:11:35
Pistä se hirvenliha purkkiin ja neljännes sikaa sekaan, niin menee kiljuen ja muu perhe kantaa sitä selkä vääränä kotiin ...
Toinen vaihtoehto että teet siitä karjalanpaistin tapaisen ruuan, jossa on sikaa, nautaa ja ehkä lammastakin seassa ????
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: 3070 E - 13.09.10 - klo:12:54
Karhu, mutta sitä saakin vain harvoin, peuran säilykin on hyvää silloin tällöin, mutta koko purkkia ei viitsi putkeen syödä, palvikin on hyvää, Okrassa Losolla ollut rypsiporsas oli todella hyvää.
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: Kp - 13.09.10 - klo:13:28
Karhu, mutta sitä saakin vain harvoin, peuran säilykin on hyvää silloin tällöin, mutta koko purkkia ei viitsi putkeen syödä, palvikin on hyvää, Okrassa Losolla ollut rypsiporsas oli todella hyvää.

Karhua saa vain harvoin?

Meillä kyläkaupassa sitä on hyllymetreittäin.

Pullotettuna.
Otsikko: Vs: Lihakysely
Kirjoitti: Sepedeus - 13.09.10 - klo:13:53
Karhu, mutta sitä saakin vain harvoin, peuran säilykin on hyvää silloin tällöin, mutta koko purkkia ei viitsi putkeen syödä, palvikin on hyvää, Okrassa Losolla ollut rypsiporsas oli todella hyvää.

Karhua saa vain harvoin?

Meillä kyläkaupassa sitä on hyllymetreittäin.

Pullotettuna.

  Meillä on karhut laatikossa. ;D