Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Ukkovarvas - 17.06.10 - klo:11:25
-
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/ruotsalaista-varhaisperunaa-myymalla-menettaa-ostajat/181974
Ukkovarvas osti viime vuonna ruåtsalaista varhaisperunaa kaksi kertaa: ensimmäisen ja samalla viimeisen kerran.
-
Mä en oo ostanut kertaakaan enkä osta.
-
Eikö omat perunat kelpaa ????
Veeti on periaatteen mies, ei syö kotimaista, ei edes oman perunamaan pottuja ....
-
,,nåå jos skeynen pöttaatti on vetistä elä keitä sitä veessä sitte..
höyryyttele onkapannussa vaikka ...ja silliä lisukkeeksi..ja akvaviittijä...
eläjkä' puota kattilloo vapahille... ;D
-
Simmoki kokkeili kerran,kun kesko mainosti ruotsalaista pirkka varhaisperunaa.Yksi kerta riitti.Eihän ne edes maistuneet perunalle.Suomessa on ylivuotiset perunatkin parempia. ;D Kyllä saa kesko myydä demareille pottunsa.Odotan ,että suomalaiset ja omat perunat valmistuu,timo ja puikula.Sitte vaan silliä ja sipulinvarsia ja voisulaa.Namskis!!!!!!!
-
Simmoki kokkeili kerran,kun kesko mainosti ruotsalaista pirkka varhaisperunaa.Yksi kerta riitti.Eihän ne edes maistuneet perunalle.Suomessa on ylivuotiset perunatkin parempia. ;D Kyllä saa kesko myydä demareille pottunsa.Odotan ,että suomalaiset ja omat perunat valmistuu,timo ja puikula.Sitte vaan silliä ja sipulinvarsia ja voisulaa.Namskis!!!!!!!
Tää on aivan turhaa tälläinen. Jos kukaan ei osta ,niin viikossa poistuu ruotsalaiset perunat kompostiin. Siis nähtävästi suomalaiset on kuitenkin syöneet 2 viikossa satoja tonneja hurriperunaa. Vapaassa maassa onneksi niin saa tehdä ilman syyllisyyttä. ;D Me ollaan nyt syöty ruotsalaista perunaa ja Portin saksalaista emakon sisäfilettä. Hyvää on. Eikä tarvii Valion kermakastiketta, vaan Lindahlsin turkkilaista jugurttia. ;D
jk: aika pieniä ne emakot on saksassa sisäfileestä päätellen ;D
-
Tää on aivan turhaa tälläinen. Jos kukaan ei osta ,niin viikossa poistuu ruotsalaiset perunat kompostiin. Siis nähtävästi suomalaiset on kuitenkin syöneet 2 viikossa satoja tonneja hurriperunaa. Vapaassa maassa onneksi niin saa tehdä ilman syyllisyyttä. ;D Me ollaan nyt syöty ruotsalaista perunaa ja Portin saksalaista emakon sisäfilettä. Hyvää on. Eikä tarvii Valion kermakastiketta, vaan Lindahlsin turkkilaista jugurttia. ;D
jk: aika pieniä ne emakot on saksassa sisäfileestä päätellen ;D
[/quote]
--Se erä,josta minä satuin ostamaan oli huonoja.Joku on saanut parempiakin,mutta nuo oli ihan lötköjä.En aio kokeilla enää.Olen ranttu perunan suhteen,omatkin kylvän ja nostan omin käsin.
-
Sen kyl pitää olla vähän kohjo , joka ruotsalaista pottua suuhunsa laittaa !
-
Sen kyl pitää olla vähän kohjo , joka ruotsalaista pottua suuhunsa laittaa !
9.2miljoonaa ruottalaista...mukaanlukien noin 10 % joilla suomiperäinen tausta ,,puhumattikaan turisteista..
-
Tää on aivan turhaa tälläinen. Jos kukaan ei osta ,niin viikossa poistuu ruotsalaiset perunat kompostiin. Siis nähtävästi suomalaiset on kuitenkin syöneet 2 viikossa satoja tonneja hurriperunaa. Vapaassa maassa onneksi niin saa tehdä ilman syyllisyyttä. ;D Me ollaan nyt syöty ruotsalaista perunaa ja Portin saksalaista emakon sisäfilettä. Hyvää on. Eikä tarvii Valion kermakastiketta, vaan Lindahlsin turkkilaista jugurttia. ;D
jk: aika pieniä ne emakot on saksassa sisäfileestä päätellen ;D
--Se erä,josta minä satuin ostamaan oli huonoja.Joku on saanut parempiakin,mutta nuo oli ihan lötköjä.En aio kokeilla enää.Olen ranttu perunan suhteen,omatkin kylvän ja nostan omin käsin.
[/quote]
Just kymmenen minuuttii sitten söin taas niitä ruotsalaisii. On muuten keittämisestä hiukksen kiinni ,miten vesisiä ovat. Jos hiukkaakaan keittää yli ,niin pilallehan uusi peruna menee. Kuoret niistä ruotsalaisista lähtee aivan yhtä hyvin kuin kotimaisista. Mutta nyt siirrytään kotimaisiin, kun jo juhannus noin lähellä ;D
-
Sen kyl pitää olla vähän kohjo , joka ruotsalaista pottua suuhunsa laittaa !
Tuollaisesta turhasta vouhkaamisesta kotimaisuuden perään sanoisin: kuis ne 99% maapallon ihmisistä pärjää ollenkaan ilman tätä erinomaista suomalaista ruokaa ;D
-
Tää on aivan turhaa tälläinen. Jos kukaan ei osta ,niin viikossa poistuu ruotsalaiset perunat kompostiin. Siis nähtävästi suomalaiset on kuitenkin syöneet 2 viikossa satoja tonneja hurriperunaa. Vapaassa maassa onneksi niin saa tehdä ilman syyllisyyttä. ;D Me ollaan nyt syöty ruotsalaista perunaa ja Portin saksalaista emakon sisäfilettä. Hyvää on. Eikä tarvii Valion kermakastiketta, vaan Lindahlsin turkkilaista jugurttia. ;D
jk: aika pieniä ne emakot on saksassa sisäfileestä päätellen ;D
--Se erä,josta minä satuin ostamaan oli huonoja.Joku on saanut parempiakin,mutta nuo oli ihan lötköjä.En aio kokeilla enää.Olen ranttu perunan suhteen,omatkin kylvän ja nostan omin käsin.
Just kymmenen minuuttii sitten söin taas niitä ruotsalaisii. On muuten keittämisestä hiukksen kiinni ,miten vesisiä ovat. Jos hiukkaakaan keittää yli ,niin pilallehan uusi peruna menee. Kuoret niistä ruotsalaisista lähtee aivan yhtä hyvin kuin kotimaisista. Mutta nyt siirrytään kotimaisiin, kun jo juhannus noin lähellä ;D
[/quote]Sepe siis täyttää kohjon tunnusmerkit :P
-
Simmoki kokkeili kerran,kun kesko mainosti ruotsalaista pirkka varhaisperunaa.Yksi kerta riitti.Eihän ne edes maistuneet perunalle.Suomessa on ylivuotiset perunatkin parempia. ;D Kyllä saa kesko myydä demareille pottunsa.Odotan ,että suomalaiset ja omat perunat valmistuu,timo ja puikula.Sitte vaan silliä ja sipulinvarsia ja voisulaa.Namskis!!!!!!!
Eks sää just muutama viikko sitten uhonnut että ostat noita ruotsalaisia perunoita Veetin kiusaksi?
-
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/ruotsalaista-varhaisperunaa-myymalla-menettaa-ostajat/181974
Ukkovarvas osti viime vuonna ruåtsalaista varhaisperunaa kaksi kertaa: ensimmäisen ja samalla viimeisen kerran.
Mitenkäs se Ruotsalainen nyt yht äkkiä niin huonoksi muuttu siähän olet tähän asti ihan toista väittänyt.
-
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/ruotsalaista-varhaisperunaa-myymalla-menettaa-ostajat/181974
Ukkovarvas osti viime vuonna ruåtsalaista varhaisperunaa kaksi kertaa: ensimmäisen ja samalla viimeisen kerran.
Mitenkäs se Ruotsalainen nyt yht äkkiä niin huonoksi muuttu siähän olet tähän asti ihan toista väittänyt.
Maitu onkin aivan eri asia
-
Just kymmenen minuuttii sitten söin taas niitä ruotsalaisii. On muuten keittämisestä hiukksen kiinni ,miten vesisiä ovat. Jos hiukkaakaan keittää yli ,niin pilallehan uusi peruna menee. Kuoret niistä ruotsalaisista lähtee aivan yhtä hyvin kuin kotimaisista. Mutta nyt siirrytään kotimaisiin, kun jo juhannus noin lähellä ;D
Vai vesisiä? Viron potut ovat limaisia...