Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Ukkovarvas - 02.06.10 - klo:14:04
-
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/06/34030
...ja eikun uutta suursikalaa Koskelle....
-
Naudanliha onkin parempata ;D
-
Olisiko savustettu naudanliha parhainta? ;)
-
Olisiko savustettu naudanliha parhainta? ;)
Kylmäsen juhlafile on hyvää. http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/lihajalosteet/juhlafile-200g.html
Oliskohan se siitä syystä ,kun on tanskalaasta ;D
-
Olisiko savustettu naudanliha parhainta? ;)
Kylmäsen juhlafile on hyvää. http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/lihajalosteet/juhlafile-200g.html
Oliskohan se siitä syystä ,kun on tanskalaasta ;D
Sitä Eu:n Lähiruokaa? ;)
Mut oikeesti kyl naudanliha on se, mikä meikäläisen grillissä ja savupöntössa kesälläkin tirisee...kaikki kunnia toki marinaadikylvyssä olevalle, saksalaiselle emakonlihalle myös ;D
-
Nyt käydään vastaiskuun. Peer Güntin säestyksellä mätämme naamariin niin kinkut kuin kyljyksetkin ja samalla tehdään tilaa tulevalle ohrasadolle, sinappiakin menee muutaman hehtaarin edestä.
http://www.sikayrittajat.fi/
-
Nyt käydään vastaiskuun. Peer Güntin säestyksellä mätämme naamariin niin kinkut kuin kyljyksetkin ja samalla tehdään tilaa tulevalle ohrasadolle, sinappiakin menee muutaman hehtaarin edestä.
http://www.sikayrittajat.fi/
Vai ruvettaisko kuitenkin ottamaan painia siitä, mikä grillimaggara parasta ;)
-
Strutsin lihhaa mie en ole maistanha enkä munijakkaa ole keitellhy..poikassa kyllä jäi toisinhaan munat kattilhaan ..ku ei tullhu saalista kalareisshulta..
-
Nyt käydään vastaiskuun. Peer Güntin säestyksellä mätämme naamariin niin kinkut kuin kyljyksetkin ja samalla tehdään tilaa tulevalle ohrasadolle, sinappiakin menee muutaman hehtaarin edestä.
http://www.sikayrittajat.fi/
Vai ruvettaisko kuitenkin ottamaan painia siitä, mikä grillimaggara parasta ;)
Kivikylän Lopelta, taas viime talvenakin vietiin peuroja vaikka kuinka sinne, paljon edullisempi kuin Someron ja pakkaakin viellä.
-
Olisiko savustettu naudanliha parhainta? ;)
Kylmäsen juhlafile on hyvää. http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/lihajalosteet/juhlafile-200g.html
Oliskohan se siitä syystä ,kun on tanskalaasta ;D
Sitä Eu:n Lähiruokaa? ;)
Mut oikeesti kyl naudanliha on se, mikä meikäläisen grillissä ja savupöntössa kesälläkin tirisee...kaikki kunnia toki marinaadikylvyssä olevalle, saksalaiselle emakonlihalle myös ;D
Sitä se Portti myy ja hintaa on 2,95€/kg. Portista tuli täysverinen lihan jalostaja, kun lopetti leikkaamon. Nyt ostaa lajitelmia sieltä ,mistä halvimmalla saa. Näin viimeiset Portin tuottajat saa osuuspääomat pois, ja velkojat saamisensa. Mikkelin kaupunki 5milj €
-
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/06/34030
...ja eikun uutta suursikalaa Koskelle....
Tuotanto vähentynyt enemmän kuin kulutus, en kuitenkaan kannata Kosken suurhanketta.
-
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/06/34030
...ja eikun uutta suursikalaa Koskelle....
Tuotanto vähentynyt enemmän kuin kulutus, en kuitenkaan kannata Kosken suurhanketta.
Perustetaanko suomessa uudet sikalat kepun jäsenäänestyksellä ;D