Agronet
		Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Ukkovarvas - 02.06.10 - klo:14:04
		
			
			- 
				http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/06/34030
...ja eikun uutta suursikalaa Koskelle....
			 
			
			- 
				Naudanliha onkin parempata  ;D
			
 
			
			- 
				Olisiko savustettu naudanliha parhainta?  ;)
			
 
			
			- 
				
Olisiko savustettu naudanliha parhainta?  ;)
 Kylmäsen juhlafile on hyvää.  http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/lihajalosteet/juhlafile-200g.html
  Oliskohan se siitä syystä ,kun on tanskalaasta ;D
			 
			
			- 
				
Olisiko savustettu naudanliha parhainta?  ;)
 Kylmäsen juhlafile on hyvää.  http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/lihajalosteet/juhlafile-200g.html
  Oliskohan se siitä syystä ,kun on tanskalaasta ;D
Sitä Eu:n Lähiruokaa?   ;)
Mut oikeesti kyl naudanliha on se, mikä meikäläisen grillissä ja savupöntössa kesälläkin tirisee...kaikki kunnia toki marinaadikylvyssä olevalle, saksalaiselle emakonlihalle myös  ;D
			 
			
			- 
				Nyt käydään vastaiskuun. Peer Güntin säestyksellä mätämme naamariin niin kinkut kuin kyljyksetkin ja samalla tehdään tilaa tulevalle ohrasadolle, sinappiakin menee muutaman hehtaarin edestä.
http://www.sikayrittajat.fi/
			 
			
			- 
				
Nyt käydään vastaiskuun. Peer Güntin säestyksellä mätämme naamariin niin kinkut kuin kyljyksetkin ja samalla tehdään tilaa tulevalle ohrasadolle, sinappiakin menee muutaman hehtaarin edestä.
http://www.sikayrittajat.fi/
Vai ruvettaisko kuitenkin ottamaan painia siitä, mikä grillimaggara parasta ;)
			 
			
			- 
				Strutsin lihhaa mie en ole maistanha  enkä munijakkaa ole keitellhy..poikassa kyllä jäi toisinhaan munat kattilhaan ..ku ei tullhu saalista  kalareisshulta..
			
 
			
			- 
				
Nyt käydään vastaiskuun. Peer Güntin säestyksellä mätämme naamariin niin kinkut kuin kyljyksetkin ja samalla tehdään tilaa tulevalle ohrasadolle, sinappiakin menee muutaman hehtaarin edestä.
http://www.sikayrittajat.fi/
Vai ruvettaisko kuitenkin ottamaan painia siitä, mikä grillimaggara parasta ;)
Kivikylän Lopelta, taas viime talvenakin vietiin peuroja vaikka kuinka sinne, paljon edullisempi kuin Someron ja pakkaakin viellä. 
			 
			
			- 
				
Olisiko savustettu naudanliha parhainta?  ;)
 Kylmäsen juhlafile on hyvää.  http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/lihajalosteet/juhlafile-200g.html
  Oliskohan se siitä syystä ,kun on tanskalaasta ;D
Sitä Eu:n Lähiruokaa?   ;)
Mut oikeesti kyl naudanliha on se, mikä meikäläisen grillissä ja savupöntössa kesälläkin tirisee...kaikki kunnia toki marinaadikylvyssä olevalle, saksalaiselle emakonlihalle myös  ;D
  Sitä se Portti myy ja hintaa on 2,95€/kg. Portista tuli täysverinen lihan jalostaja, kun lopetti leikkaamon. Nyt ostaa lajitelmia sieltä ,mistä halvimmalla saa. Näin viimeiset Portin tuottajat saa osuuspääomat pois, ja velkojat saamisensa. Mikkelin kaupunki 5milj €
			 
			
			- 
				
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/06/34030
...ja eikun uutta suursikalaa Koskelle....
Tuotanto vähentynyt enemmän kuin kulutus, en kuitenkaan kannata Kosken suurhanketta.
			 
			
			- 
				
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/06/34030
...ja eikun uutta suursikalaa Koskelle....
Tuotanto vähentynyt enemmän kuin kulutus, en kuitenkaan kannata Kosken suurhanketta.
  Perustetaanko suomessa uudet sikalat kepun jäsenäänestyksellä ;D