Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepedeus - 22.02.10 - klo:12:18
-
Arlan voe on hyvvee.
http://www.katsomo.fi/?progId=32468
http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/terveys.asp?id=1948755
-
Voi on terveellistä tämä on ollut tiedossa jo pitkään.
Miksi tämä kortti vedettiin esille juuri nyt?
1. EU:ssa taitaa olla pieni voivuori sulatettavana
2. Taitaa olla tarvetta pilata tulevan satokauden rypsin hinta, jotta öljy saadaan biodieseliin halvemmalla.
-
Voi on aina voita mutta ei se viinaa voita, lauloi lahden ylpeys raggars.
-
Arlan voe on hyvvee.
http://www.katsomo.fi/?progId=32468
http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/terveys.asp?id=1948755
Arlan Suonenjokelainen voi on hyvää ja tehty kotimaisesta C-alueen lehmien maidosta. :P
-
Voi on terveellistä tämä on ollut tiedossa jo pitkään.
Miksi tämä kortti vedettiin esille juuri nyt?
1. EU:ssa taitaa olla pieni voivuori sulatettavana
2. Taitaa olla tarvetta pilata tulevan satokauden rypsin hinta, jotta öljy saadaan biodieseliin halvemmalla.
Jooo,,, Antti Heikkilän mukaan rypsiöljy ei ole terveellistä. Jos katsoit pätkän. Rypsiöljy aiheuttaa suolisto-ongelmia. ;D
-
Arlan voe on hyvvee.
http://www.katsomo.fi/?progId=32468
http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/terveys.asp?id=1948755
Arlan Suonenjokelainen voi on hyvää ja tehty kotimaisesta C-alueen lehmien maidosta. :P
Niin ja se on halapoo. ;D Meikä kyllä käyttäisi voita, mutta pakko olla väleissä lääkäreiden kanssa. Meneehän se lääkärinkin motivaatio potilaiden hoitamiseen ,jos potilas tekee kuten itse tahtoo ;D
-
Mitäs ne luomumansikat aiheuttikaan ja tyrni?
-
höh, eikös kaikki potilaat teekkää niin kuin ite tahtoo? en tunne kettää joka uskois jotai arvauskeskuksen 'valeetonta lekuria' !
-
Mitäs ne luomumansikat aiheuttikaan ja tyrni?
Hyi. Mansikoille kaikki ovat allergisia. Tietämättään..
-
[/quote]
Niin ja se on halapoo. ;D Meikä kyllä käyttäisi voita, mutta pakko olla väleissä lääkäreiden kanssa. Meneehän se lääkärinkin motivaatio potilaiden hoitamiseen ,jos potilas tekee kuten itse tahtoo ;D
[/quote]
Mulle taas lekurit ihmettelee mun todella hyviä kolestrooli arvoja (se hyvä korkeampi kuin huono) ja kyselevät, että millä ruokavliolla saa tuollaiset arvot. Olen kertonut reseptin paljon voita ;D ja kermaa, mutta ei yhtään keinotkeoisesti kovetettuja kasvisrasvoja. Toki käytän runsaasti myös öljyjä ruunlaitossa (basilika maustettu oliiviöljy on tän hetken suosikki). Ja pieni vinkki, jos haluaa tehdä itseleen maistuvan leviteen leivän päälle, niin tekee sen itse öjystä (vaihtoehtoja riittää) ja voista. Ja sekaanhan voi sotkea runsaasti yrttejä basilika ja persilja ovat ainakin tosi hyviä. Mutta se kasvisrasvojen keinotekoinen kovettaminen on myrkkyä ihmisen elimistölle.
-
Mitäs ne luomumansikat aiheuttikaan ja tyrni?
;D ;D ;D