Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: jeep - 15.11.09 - klo:12:54
-
Todella hyvää ja mureaa. 10 pistettä 8)
-
Näin on ja myös HK:n vastaava on her*****sta.
-
Syökää Atrian tuotteita jotta minullekin alkaisi taas osingot juosta ;D
-
Näin on ja myös HK:n vastaava on her*****sta.
Oltiin perjantaina kaveriporukassa, kaverit oli ostanut tuota ATRIA sisäfilee. Se kolahti porukalle niin että sanoivat että tuosta ei file enää heidän mielestään parane. Ennen meinaa talon isäntä oli aina ostanut Brasilialaista tai Argentiinalaista sisäfilettä, mutta maistettuaan ATRIAN filettä hän jäi koukkuun Suomessa tuotettuun. ;) ;D Sen verran mureeta on.
Joo, en ole maistanut vielä HK;n vastaavaa, kiitos vinkistä.
-
Näin on ja myös HK:n vastaava on her*****sta.
Oltiin perjantaina kaveriporukassa, kaverit oli ostanut tuota ATRIA sisäfilee. Se kolahti porukalle niin että sanoivat että tuosta ei file enää heidän mielestään parane. Ennen meinaa talon isäntä oli aina ostanut Brasilialaista tai Argentiinalaista sisäfilettä, mutta maistettuaan ATRIAN filettä hän jäi koukkuun Suomessa tuotettuun.
brassilihaa
;) ;D Sen verran mureeta on.
Joo, en ole maistanut vielä HK;n vastaavaa, kiitos vinkistä.
-
Ero Etelä-Amerikan pihvin tuotannossa suomalaiseen verrattuna on siinä, että siellä nakataan elukan korvaan nappilois- ym. torjuntaan. Hormoonien käyttö on yleistä. Normaaliahan on että soija on Gm tavaraa.
Ehkä veetuilijoita kiinnostaa nuo pihvit hormoonien takia, jotta edes joskus seisoisi muukin kuin järki.
-
Veeti hakemaan S-Marketista leivänpäällistä,hopi,hopi.
-
Näin on ja myös HK:n vastaava on her*****sta.
Oltiin perjantaina kaveriporukassa, kaverit oli ostanut tuota ATRIA sisäfilee. Se kolahti porukalle niin että sanoivat että tuosta ei file enää heidän mielestään parane. Ennen meinaa talon isäntä oli aina ostanut Brasilialaista tai Argentiinalaista sisäfilettä, mutta maistettuaan ATRIAN filettä hän jäi koukkuun Suomessa tuotettuun.
brassilihaa
;) ;D Sen verran mureeta on.
Joo, en ole maistanut vielä HK;n vastaavaa, kiitos vinkistä.
Eipä ole brassilihaa.
-
Näin on ja myös HK:n vastaava on her*****sta.
Oltiin perjantaina kaveriporukassa, kaverit oli ostanut tuota ATRIA sisäfilee. Se kolahti porukalle niin että sanoivat että tuosta ei file enää heidän mielestään parane. Ennen meinaa talon isäntä oli aina ostanut Brasilialaista tai Argentiinalaista sisäfilettä, mutta maistettuaan ATRIAN filettä hän jäi koukkuun Suomessa tuotettuun. ;) ;D Sen verran mureeta on.
Huippulaatua pukkaa tulemaan tuolta pihaton puolelta. ;D
-
Näin on ja myös HK:n vastaava on her*****sta.
Oltiin perjantaina kaveriporukassa, kaverit oli ostanut tuota ATRIA sisäfilee. Se kolahti porukalle niin että sanoivat että tuosta ei file enää heidän mielestään parane. Ennen meinaa talon isäntä oli aina ostanut Brasilialaista tai Argentiinalaista sisäfilettä, mutta maistettuaan ATRIAN filettä hän jäi koukkuun Suomessa tuotettuun. ;) ;D Sen verran mureeta on.
Huippulaatua pukkaa tulemaan tuolta pihaton puolelta. ;D
ATRIA JA VALIO siinä on maamme jalokivet, josta voimme olla ylpeitä. veetiä jurppii kun kalvosta hormonihöttöä rapakon takaa joutuu järsiä ja ruottalaisten tonkanpesuvedet päälle juoda, huoliikohan edes kotimaista leipää ;D ;D ;D ;D
-
Ensin hakataan emojen laitumiksi sademetsät.
Vasikat kerätään feedlotteihin jatkokasvatukseen ja ensimmäiseksi toiseen korvaan lyödään hormooninappi ja toiseen hyönteismyrkkynappi.
Rehun seassa annetaan jatkuvasti antibioottia, koska karsinat ovat ahtaita ja hännän polkemisia sattuu paljon =>hännänpolkemasta tulehdus leviää selkäytimeen aiheuttaen halvauksen ilman lääkitystä.
Eläimiä hoitavat lähes orjan asemassa olevat maatyöläiset. Omistajat eivät itse edes asu tiloilla, vaan hoitelevat bisneksiään kaupungeista käsin.
Sitten tää pystyyn marinoitu "herkku" tuodaan kylmäkonteissa puolen maapallon taakse, että täällä saadaan HALPAA ja MAUKASTA pihviä. :P
Siinä sitä saa ilmastoproffat laskeskella hiilijalanjälkiänsä :-X
-
Kyllä kotimainen ja parhaassa tapauksessa oman lypsylehmän piffiliha hakkaa paremmankin ravintolan pihvit. Atrialta vaan omapalutuksena parinviikon riiputuksen jälkeen lihat kotiin. Sitten vielä arvo-osille riiputusta vähintään viikko lisää kylmässä ja ávot, Jopa tuli hyvät pihvit isännälle taasen lautaselle ja vielä kotona. E-e-e-e-e-eikä maksa paljoo...
-
Ensin hakataan emojen laitumiksi sademetsät.
Vasikat kerätään feedlotteihin jatkokasvatukseen ja ensimmäiseksi toiseen korvaan lyödään hormooninappi ja toiseen hyönteismyrkkynappi.
Rehun seassa annetaan jatkuvasti antibioottia, koska karsinat ovat ahtaita ja hännän polkemisia sattuu paljon =>hännänpolkemasta tulehdus leviää selkäytimeen aiheuttaen halvauksen ilman lääkitystä.
Eläimiä hoitavat lähes orjan asemassa olevat maatyöläiset. Omistajat eivät itse edes asu tiloilla, vaan hoitelevat bisneksiään kaupungeista käsin.
Sitten tää pystyyn marinoitu "herkku" tuodaan kylmäkonteissa puolen maapallon taakse, että täällä saadaan HALPAA ja MAUKASTA pihviä. :P
Siinä sitä saa ilmastoproffat laskeskella hiilijalanjälkiänsä :-X
Tämä antibioottien antaminen johtuu siitä, että kun eläimille syötetään maissia ja vain maissia, niin tästä seuraa sellainen happovika mahaan, koska maissi yksin on liian vahvaa rehua märehtijälle, sen maha ei kestä sitä.
Antibioteilla saadaan "sairaus" hoidettua ja eläin pysyy elossa ja kasvaa, vahvan rehun ansiosta, saahan ne yleensä myös hormoneja kasvun vaihdittamiseksi.
Mikäli antibiotteja ei annettaisi niin eläin kuolisi tuohon happovikaan.
Eli se siitä vapaana laitumella kasvatetusta brassilihasta, emot on kyllä laitumella, mutta sonnit kasvatetaan nopeasti ja tehokkaasti näissä "fleetfloteissa" vai mitä ne nyt sitten on ????
-
en minä ainaska kattele pelkkää hintaa vaan pyrin ostamaan LAATUA koska siitä vain saa LAADUKASTA ruokaa! ja tuotanhan itekki vain LAADUKASTA tuotetta!!!!!