Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Konehemmo - 09.11.09 - klo:18:02
-
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? :)
-
Kyllä se varmaan Atrian kotimainen kinkku on tänäkin vuonna.
-
Mä ostan tänäki vuonna Reinin Lihasta Hagiksen hallista tuoreen ja pakastamattoman... on muuten saatanallisen hyvää - ja tää on mainos ;D ;D ;D :D :D :D :) :) :)
-
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.
-
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.
Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea ::) ::) ::)
-
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.
Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea ::) ::) ::)
Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.
-
Kotipihalla kasvanutta "Mattia" tai "Merviä" on joulukinkkumme tänä vuonna. :)
-
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.
Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea ::) ::) ::)
Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.
Joo... se on nastaa puuhaa ku oottaa ja kattoo ku se valmistuu... ja maistelee punkkua... ja sit sitä valmista lämmintä kinkkua... ja punkkua - jos sitä vielä on ::) ;D :D :) :)
-
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.
Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea ::) ::) ::)
Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.
Joo... se on nastaa puuhaa ku oottaa ja kattoo ku se valmistuu... ja maistelee punkkua... ja sit sitä valmista lämmintä kinkkua... ja punkkua - jos sitä vielä on ::) ;D :D :) :)
Jooo, näin meilläkin mennään, kinkkua odotellessa otetaan pikku grogeja, yleensä hommassa menee koko yö ????
Aamuyöstä sitten maistellaan kinkkua kanssa ....
-
Mistäpä kinkut ja onko kinkuilla "mersun tai ladan merkkiä"? :)
HK:n tai atria harmaasuolattu tuorekinkku. Semmosta pienempää juhlakinkku mallia. Viime vuonna jouduin tosin tyytymään pakastekinkkuun, mutta hyvin onnistu sekin, kun malttoi sulatella tarpeeksi pitkään ennen uuniin laittoa.
Mä tein kerran takavuosina - kaupunkilaistollona - sen et pikasulatin... se ei ollu hyvä idea ::) ::) ::)
Ei ole varmaan ollu. Mulla on viikon jääkaapissa ja sit edellisenä iltana otan pöydälle lämpiämään, jos tyrkkään aattoaamuna uuniin. Sisälämpötila pitää olla siin 10 asteen tienoissa ja mä paistan pikkusen yli 100 asteen lämpötilassa. Menee pitkään, mutta ei valuta nesteitä pihalle.
Joo... se on nastaa puuhaa ku oottaa ja kattoo ku se valmistuu... ja maistelee punkkua... ja sit sitä valmista lämmintä kinkkua... ja punkkua - jos sitä vielä on ::) ;D :D :) :)
Jooo, näin meilläkin mennään, kinkkua odotellessa otetaan pikku grogeja, yleensä hommassa menee koko yö ???? Aamuyöstä sitten maistellaan kinkkua kanssa ....
Joo... noin 12 tuntia... ja kivaa on :-)
-
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
-
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
No no. Ota lusikka kauniiseen käteen ja mee Kivikylään hakeen kinkku. Niin määkin teen!
-
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
Siinä toinen Veeti . Kotimaista nam .
-
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
nii justiin
joku vilijan tuottaja
-
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
nii justiin joku vilijan tuottaja
Juu... kepulainen... :o :o :o
-
Kerran itte ostettiin pirkan kinkku.. Tuli ekana mieleen, että montakohan kynttilää tähän on sulatettu jatkoksi >:( >:( ;D ;D ;D
-
Tanskalaista tuontilihaa ainakin meiän uunissa. Kotimaista en osta. Joku porho taas siitäkin hyötyy >:(
nii justiin joku vilijan tuottaja
Juu... kepulainen... :o :o :o
Parempi että hyötyjä on Suomalainen, kuin Tanskalainen ....