Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Aalto - 12.08.24 - klo:12:15
-
Suomessa keliakia yleisempää kuin muualla maailmassa. Hyvin tutkittu asia , löydöksiä löytyy.
Saako oluesta keliakian ,siinä pohtimista. Viina parempaa ?? Puhtaanpaa.
-
Kauraleipä ja vuohenjuusto tai feta kokeilulistalle, vaikkei olekaan keliakiaa.
-
Kauraleipä ja vuohenjuusto tai feta kokeilulistalle, vaikkei olekaan keliakiaa.
Sepolla on varmaan tähänkin mielipide
🤣🤣🤣
-
onhan tuo tosi surkia tauti. rajottaa paaljon syömistä ja jos on vaivannu pitenpään niin olo ei hevin kohene vaikka söis mitä. ja opettaa kyllä lukemaan tuoteselosteita!
-
Laitilan Kukko Pils on gluteeniton ja Keliakialiiton hyväksymä, firmalla muitakin gluteenittomia laatuja.
-
Kauraleipä ja vuohenjuusto tai feta kokeilulistalle, vaikkei olekaan keliakiaa.
Sepolla on varmaan tähänkin mielipide
🤣🤣🤣
110 % - varmasti... 🎅
-
Eemelin kahukaura voisi sopia keliaakikoille.
-
taitaa olla vain niiin ravinteeton että enempi haitaks..
-
Eemelin kahukaura voisi sopia keliaakikoille.
Eipä normi kahukauran kasvattajien kasvustot ole niin puhtaita, että niiden satoa syömällä keliaatikko pystyisi elämään. Keliakia on siinä mielessä helppo, että jos se on ainut syy suolisto-ongelmiin, niin gluteiinittomalla saadaa kivut ja ongelmat pois. Mutta sitten on näitä onelmia joiden syytä ei edes tiedetä. Kuvataan , tähystetään kokeillaan eri ruokia ja jätetään taas jotain pois ja silti ympyrä pyörii ja välillä kivut vaatii kipu piikkiä yms. tehotonta. Mikään ei auta ja kipu raastaa. Onneksi ittellä ei oo , mutta jälkikasvulla on kaikilla jotain. Tuo keliakia tosiaan taitaa olla helpoin ja sen kantaja voida parhaiten.
-
Ruoka-asioista muusta syystä kiinnostuneena vetäisin äsken kaksi kaura-porkkanaleipäpalaa riskimmällä olympos-vuohenjuustopeitteellä. Vehnäähän noissa kauraleivissä on puolet. Nyt on ainakin erilainen fiilis kuin vaasan ohut ruis-dieetillä. Luullakseni parempi. ;D Juustoa meni kahteen leipään puoli pakettia.