Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Töveli - 24.07.24 - klo:01:24
-
Onhan se eläkelläis-Sepelläkin työmaa kun on vihdoin päässyt ulkomaille saakka puhumaan pahaa Suomesta natseineen, Riikkoineen ja pahoine porvareineen. "Päivätyönsä" tehneenä, paikallisille ja muille turisteille Suomea hyästi mollanneena, tästä erittäin onnellinen miesoletettu päättää palkita itsensä kunnon aterialla ravintolassa.
"Kerrankin ei-suomalaaasta, takuulla hyäää lihaa", ajattelee Sepeteus ja antaa tarjoilijan valita päivän menusta niin viinit kuin ateriat.... "nyt ei olla Eero Lehtiä eikä Veikko Vallineita vaan törsätään hieman".
"Erinomainen ruoka, kyllä kannatti tulla" toteaa Sepeteus kiitellen ja raukean tyytyväisenä. Tarjoilijan tuodessa loppulaskua järkytys on suuri, pääosan esittäjämme löytääkin itsensä pala kotimaista nautaa mahalaukussa. Woe sitä witutuksen määrää.
Eiku kiiruusti hotellille ja sormet kurkkuun, sitten runsaasti viiniä perään ja taas ne murheet palaavatkin mieleen. Seuraavana aamuna otsa onkin sitten "petit tender" ja olo muutenkin kuin sinimustan porvarihallituksen jyräämä. Voe hottis-Sanna missä olet, tuu pelastamaan!! On se kun ei mikkään mene kohtuuella. :P :P
Huippukokki Henri Alénin yllättävä havainto italialaisessa ravintolassa. Ravintolan ruokalistalla arvostettua suomalaista nautaa. https://www.is.fi/viihde/art-2000010583298.html
-
Onhan se eläkelläis-Sepelläkin työmaa kun on vihdoin päässyt ulkomaille saakka puhumaan pahaa Suomesta natseineen, Riikkoineen ja pahoine porvareineen. "Päivätyönsä" tehneenä, paikallisille ja muille turisteille Suomea hyästi mollanneena, tästä erittäin onnellinen miesoletettu päättää palkita itsensä kunnon aterialla ravintolassa.
"Kerrankin ei-suomalaaasta, takuulla hyäää lihaa", ajattelee Sepeteus ja antaa tarjoilijan valita päivän menusta niin viinit kuin ateriat.... "nyt ei olla Eero Lehtiä eikä Veikko Vallineita vaan törsätään hieman".
"Erinomainen ruoka, kyllä kannatti tulla" toteaa Sepeteus kiitellen ja raukean tyytyväisenä. Tarjoilijan tuodessa loppulaskua järkytys on suuri, pääosan esittäjämme löytääkin itsensä pala kotimaista nautaa mahalaukussa. Woe sitä witutuksen määrää.
Eiku kiiruusti hotellille ja sormet kurkkuun, sitten runsaasti viiniä perään ja taas ne murheet palaavatkin mieleen. Seuraavana aamuna otsa onkin sitten "petit tender" ja olo muutenkin kuin sinimustan porvarihallituksen jyräämä. Voe hottis-Sanna missä olet, tuu pelastamaan!! On se kun ei mikkään mene kohtuuella. :P :P
Huippukokki Henri Alénin yllättävä havainto italialaisessa ravintolassa. Ravintolan ruokalistalla arvostettua suomalaista nautaa. https://www.is.fi/viihde/art-2000010583298.html
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
-
Halpaa tuo on, 60€ kilo. Pitää lähtee Italiaan syömään kotimaista nautaa.
Suomessa viimeksi maksoi 200g naudan sisäfile pihvi 34€. Tekee 170€ kilo.
Joutuu kyll moni miettimään onko se sen arvoista.
Mä ostan pätkän sisäfilettä kauppahallissa. Paperiin käärittynä vesi ei tuu mukaan. ;D lämmitän pihvikivet 300 asteeseen pihvi siihen ja maustevoi päälle. Arlan voita. ;D
-
Halpaa tuo on, 60€ kilo. Pitää lähtee Italiaan syömään kotimaista nautaa.
Jepz, jo vain tullee hyästi halavaksi... 🎅
Ja ny oikiasti: laita viimen se korkki kiini... :o
-
Hottis-Sannakin Italiassa mainostamassa suomalaista lihaa. Pulahtaa kohta paremmin kuin Seppo.
https://www.is.fi/viihde/art-2000010583365.html
Paljonkohan Sannan petite tendereissä on sitä härskiä keltaista rasvaa? Näyttää kovin kuivan sitkeältä, veikkaan ettei Sepolle kelpais, vaatii paljon sitä maustevoita.
-
Paljonkohan Sannan petite tendereissä on sitä härskiä keltaista rasvaa?
6000 tonnia...? 🎅