Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepeteus - 15.08.19 - klo:12:30
-
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/6a2d3d81-8920-4f0a-85c9-3c13bfdbe0f1
Mutta ei ameebavapaa Suomi.
-
Eipä tuossa mitään ihmeellistä ole, ns. tuoreruoka ja "elävä ravinto" saa samalla kerralla sadat ihmiset sairaiksi, jos kasteluvedessä on ollut saastuntaa.
Kun ruoka on kunnolla kypsennetty, ei paljon basiliskot juhli. Ainoa hygieniakysymys ruokamyrkytyksien osalta on lihan tai riisin tai kalan botuliini, se on myrkky, joka ei häviä kunnollakaan kypsennettäessä. Mutta ei tartu, se botuliinibakteeri on jo kuollut aikoja sitten. mutta myrkky jää.
-SS-
-
Niin,eikös Saksassa ollut joku vuosi aikaa edidemia,missä kasteluvesi levitti ehec-bakteeria.
Jokunen kuoli,oliko 30-40 hlö. Mutta salaatti on terveellistä. Sama se on ns. raakamaidolla,
jos kylmäketju pettää,voi olla että vatsa toimii. Vilkkaasti. Mutta on sitä tiloilla maailman
sivu juotu. Sen ottaa minkä päivässä käyttää,niin ei tunnu missään.
-
ja kun oikein steriliilisti elää ni ei kestä etes punkin puraisua vaan alkaa lihat katoomaan. noooo, sepelle on yks lysti kuhan se on ulkomailta tuotu, - ruoka tahi sairaus, hyää on!
-
ja kun oikein steriliilisti elää ni ei kestä etes punkin puraisua vaan alkaa lihat katoomaan. noooo, sepelle on yks lysti kuhan se on ulkomailta tuotu, - ruoka tahi sairaus, hyää on!
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/dcb673b3-1cf0-4b5d-97e5-84946314ba03
Pohojanmaan tauti. Paska joutuu vesiin, siitä se johtuu.