Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: gonemies - 12.12.08 - klo:15:52

Otsikko: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: gonemies - 12.12.08 - klo:15:52
http://www.iltalehti.fi/talous/200812128763223_ta.shtml

Ei tähän touhuun voi kukaan suhtautua enää vakavasti.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: apilas - 12.12.08 - klo:16:06
tervehdyttämis toimia :o kyl se paras tervedyttämistoimi olis lopettaa tekohengitys 8)
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Aimo Jortikka - 12.12.08 - klo:16:13

  *** Eihän se ole velkojien viisasta pistää Porttia vielä kylmäksi. Kannattaa ainakin antaa aikaa imuroida tuottajien laina vielä pesään.  Veikeetä ,miten Länsi-Savokin Portista aina uutisoi. Jo fuusio Atriaan oli aikoinaan ylivoimainen pala lehdelle. Nyt on saatu sitä,mitä silloin tilattiin. Pelkkää kurjuutta tuottajille. Aktiivituottajien pitäisi jo osoittaa rengeille,ettei halua olla lypsylehmänä enää löydy.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: sorkkahessu - 12.12.08 - klo:16:23
Kyselin tänä aamuna jatkuuko lomitus sorkkahommien yhteydessä , eipäröivä vastaus tuli kun kieltäydyin yö töistä (kamala rikos ) . Arvelin että on parasta tehdä tutkinta pyyntö niistä tapauksista jolloin lomittajaa ei ole työmaalle tullut ollenkaan (putkassa olo on varmaan hyvä syy ) . Tuli portti ja portto monta kertaa mieleen .

Suomessa jos hommansa hoitaa hyvin on varmasti joku *****ilemassa selän takana . Päin vastaisessa tapauksessa löytyy kaikki mahdollinen apu.

Monta vuotta taloudellisia vaikeuksia on Portilla ollut . Jos konkka tulee menee tuottajien teurastilit tyystin hukkaan , historia kertoo näin käyneen .

Koskaan meijereiden kohdalla ole niin käynyt , ainakaan valion . Fuusiot on tehty vaikka kuinka kirvelis
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Pasianssi - 12.12.08 - klo:16:36
Eiköös portti ole nykyisin jotenkin kytköksissä HK ruokataloon/LSO firmaan hankintapuoli vai miten.Eli siinä palaa sitten loson rahojakin jos konkka tulee.Ihan maukkaita nuo portin tuotteet mutta onko ihan pakko pitää kannattamatonta firmaa väen väkisin pystyssä.500 työntekijää lisää työttömänä ei paljon tällä hetkellä hetkauta.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Puppugeneraattori - 12.12.08 - klo:17:38
Eiköös portti ole nykyisin jotenkin kytköksissä HK ruokataloon/LSO firmaan hankintapuoli vai miten.Eli siinä palaa sitten loson rahojakin jos konkka tulee.Ihan maukkaita nuo portin tuotteet mutta onko ihan pakko pitää kannattamatonta firmaa väen väkisin pystyssä.500 työntekijää lisää työttömänä ei paljon tällä hetkellä hetkauta.

Portin tuottajat eivät ole enää millään muulla tavalla kytköksissä  Porttiin, kuin siltä osin, että ovat osuuskunnan omistajajäseniä ja ne  osuuspääomat on sinne aikanaan makseltu. Nykyisin Portin tuottajat myyvät elukkansa LSO:lle tai jollekulle muulle, riippuen siitä, kenen kanssa ovat sopimuksen tehneet.
Portti vain ostaa lihansa LSO:lta ja ehkä muualtakin, siis ainakin tuovat myös ulkomailta sitä lihaa.
Eli Portilla ei ole enää ollut pitkään aikaan omaa teurastustoimintaa ja lihanhankintaa.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Karjalaine - 12.12.08 - klo:17:43
Konkkaan vaan! Kyllä niihin Mikkelin tiloihin jatkaja löytyy, joku Sponsor Capital tai muu sijoitusyhtiö jatkakoon puhtaalta pöydältä Oy:nä ja Portin nimellä saksalaisen bulkkilihan marinoimista.
Sepe saisi edelleen halvat kaslerinsa ja Mikkeliläiset saisivat pitää työpaikkansa. Ja mikä tärkeintä hintahäirikkö olisi edelleen markkinoilla ettemme me tuottajat vaan saisi lihasta liikaa. :P

Tai S-ryhmähän se voisi jatkaa toimintaa, herättää osittain Karjakuntaa henkiin, mutta saksalaisen lihan varassa.
Hehän ne ovat olleet innokkaita Poutun ja Portin saksalaisen lihan myyjiä tähänkin asti.  :-X
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Pigman - 12.12.08 - klo:22:27
Eihän tää mikään yllätys että Portti ei konkkaan menny kun luki jokin aika sitten MT:sta velkojia edustavan valvojan Pekka Jaatisen lausuntoja firman tulevaisuudesta. Jos homma olisi niin yksinkertaista että kun Portti poistuisi niin tuottajahinta nousisi niin nurin vaan, mutta kun homma ei vaan ole niin. Tietytihän se että Portti poistuisi niin avaisihan se yksityisille lihan tuojille paremmat mahdollisuudet, mutta aivan sama määrä sitä lihaa tulee. Tietenkin olen sitä mieltä että Portin tulee lopettaa ulkomaisen lihan käyttö.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Pasianssi - 13.12.08 - klo:09:40
Siis lihat kiertää LSOn kautta.siinäpä syy miksi ei kannata.Lampaan aivoillako Portin porukat ajattelee.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: sorkkahessu - 13.12.08 - klo:10:07
Pikkuisen kylmäsee lukea Portinkäyttävän ulkolaistalihaa ja jos oikein olen käsittänyt pitäis tuottajien vielä pönkittää .Taistelkaa oikeuksienne puolesta
Otsikko: Aivot
Kirjoitti: Aulis Anttila - 13.12.08 - klo:10:48
Siis lihat kiertää LSOn kautta.siinäpä syy miksi ei kannata.Lampaan aivoillako Portin porukat ajattelee.

Ei edes niillä... kun ei ole... edes niihin verrattavia  :o  ::)
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: sorkkahessu - 13.12.08 - klo:11:44
Siis lihat kiertää LSOn kautta.siinäpä syy miksi ei kannata.Lampaan aivoillako Portin porukat ajattelee.

Ei edes niillä... kun ei ole... edes niihin verrattavia  :o  ::)

Näin toteaa välilihanleikkaaja Aulis 8)
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: emo-heikki - 13.12.08 - klo:14:30
Siis lihat kiertää LSOn kautta.siinäpä syy miksi ei kannata.Lampaan aivoillako Portin porukat ajattelee.

Ei, totuus on että kannattavuus tulee jalostuksesta, ei teurastuksesta tai lihanostosta, Portti tekee ihan oikein kun ei ota tuotantoketjuunsa kannattamattomia osia, jotka painaisi jalostuksenkin miinukselle.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Aimo Jortikka - 13.12.08 - klo:15:04

Ei, totuus on että kannattavuus tulee jalostuksesta, ei teurastuksesta tai lihanostosta, Portti tekee ihan oikein kun ei ota tuotantoketjuunsa kannattamattomia osia, jotka painaisi jalostuksenkin miinukselle.

  *** Asian voi tietysti nähdä noinkin. Tottakai muut alalla toimivat lihanjalostajat lykkää Portille jalostettavaa omista hankintaketjuista puoli-ilmaiseksi,vai miten se meni  ;). Kyllähän Portti on ihan orpo piru nykyään ilman omaa lihanhankintaa. Kovasti on Portti kuluja karsinut,se on kyllä totta. Ja vieläkin henki pihisee,asialla ei ole kyllä mitään yhteyttä terveeseen liiketalouteen vaan sosiaalipolitiikkaan  ;D. Yhdenkään lihantuottajan etu ei ole pitää Porttia pystyssä,mutta mikäli rahhoo tuntuu liiaksi olevan,niin voihan sitä toki jatkossakin yhteistuumin moisella tavalla polttaa,ainakin toverit vasemmalla on hyvillään kun isännät jakaa mannaa ja tyytyvät pelkkään paskaan.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Terminator - 13.12.08 - klo:15:22

Ei, totuus on että kannattavuus tulee jalostuksesta, ei teurastuksesta tai lihanostosta, Portti tekee ihan oikein kun ei ota tuotantoketjuunsa kannattamattomia osia, jotka painaisi jalostuksenkin miinukselle.

  *** Asian voi tietysti nähdä noinkin. Tottakai muut alalla toimivat lihanjalostajat lykkää Portille jalostettavaa omista hankintaketjuista puoli-ilmaiseksi,vai miten se meni  ;). Kyllähän Portti on ihan orpo piru nykyään ilman omaa lihanhankintaa. Kovasti on Portti kuluja karsinut,se on kyllä totta. Ja vieläkin henki pihisee,asialla ei ole kyllä mitään yhteyttä terveeseen liiketalouteen vaan sosiaalipolitiikkaan  ;D. Yhdenkään lihantuottajan etu ei ole pitää Porttia pystyssä,mutta mikäli rahhoo tuntuu liiaksi olevan,niin voihan sitä toki jatkossakin yhteistuumin moisella tavalla polttaa,ainakin toverit vasemmalla on hyvillään kun isännät jakaa mannaa ja tyytyvät pelkkään paskaan.

Eivät kiitä, sitten kun konkka lopulta tulee niin tovirit korkeintaan vain haukkuvat että päästittä piruuttaan portin konkkaan.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Pasianssi - 13.12.08 - klo:15:24
Mikä kumma siinä on että ei voi fuusioitua HK tai atriaan.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Aimo Jortikka - 13.12.08 - klo:16:00
Mikä kumma siinä on että ei voi fuusioitua HK tai atriaan.

  *** Voi siinä se kumma olla,että Portilla ei ole mitään annettavaa kummallekaan. Ei kai noillakaan kummallakaan firmalla niin hyvin mene,että tarvitsisivat Porttia riippakiveksi velkoineen,ettei kurssit nousisi pilviin.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Pasianssi - 13.12.08 - klo:16:36
Nythän se on siinä mallissa ettei onnistu.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Aimo Jortikka - 13.12.08 - klo:16:52
Nythän se on siinä mallissa ettei onnistu.

   *** Niin ,aikoinaan syy oli se,että ne työpaikat oli Mikkelin Kaupungille niin rakkaita. No,nyt on tuottajat menettäneet jo kaiken ja kaupunkikin paljon. Vaan edelleen pitää tappiollista toimintaa pönkittää. Olen varma,että muilla kuin savolaisilla on tässä kovasti paljon ihmettelemistä  :D. Koville ottaa itsellekin moisesta menosta tolkkua ottaa. Ainut johtopäätös on,että vielä on tarpeeksi narrattavia tuottajia omaan nuotioon kusemaan  :D.
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: milkboi - 13.12.08 - klo:17:27
Mikä kumma siinä on että ei voi fuusioitua HK tai atriaan.
taitaa hookoolla olla riippaa omasta takaa Ruottinmaalla ;)
Otsikko: Vs: Ei pukkaakka konkkaa (taas)
Kirjoitti: Sepedeus - 13.12.08 - klo:23:47
Konkkaan vaan! Kyllä niihin Mikkelin tiloihin jatkaja löytyy, joku Sponsor Capital tai muu sijoitusyhtiö jatkakoon puhtaalta pöydältä Oy:nä ja Portin nimellä saksalaisen bulkkilihan marinoimista.
Sepe saisi edelleen halvat kaslerinsa ja Mikkeliläiset saisivat pitää työpaikkansa. Ja mikä tärkeintä hintahäirikkö olisi edelleen markkinoilla ettemme me tuottajat vaan saisi lihasta liikaa. :P

Tai S-ryhmähän se voisi jatkaa toimintaa, herättää osittain Karjakuntaa henkiin, mutta saksalaisen lihan varassa.
Hehän ne ovat olleet innokkaita Poutun ja Portin saksalaisen lihan myyjiä tähänkin asti.  :-X

   S ryhmä möi aikoinaan Karjakunnan osuustoimintasosialisteille. Myyjinä oli oli samat miehet kuin ostajinakin. :D Aika hyvittavaa koko tämä sektori :D