Kaikki rasvaiset ja oikeasti voimakas suolaiset juustot on hyviä Tulee kaljankanssa ahmittua melkoisesti juustoja Homejuustot onkanssa namia paitsi valkohomejuusto. Sitten myös erilaiset pippur/yrtti systeemit noinniinkuin leivänpäälle. Niistä korvavaikun makuisista hienoista juustoista envälitä johon lasken myös emmentaalit.
Juurikin näin. Viinirypäleet tms. lisukkeet, sopivia juustoja, valkoviiniä... Njam
Tuli maisteltua viime viikolla monia ulkolaisia juustoja isosta tarjonnasta kun ei ollu kotimaisia tarjolla, hyviä oli ulkolaisetkin juustot. Mutta kotimaassa pitää yrittää suosia Suomalaisia.
Possun sisäfilettä siivuina, mustapekkaa, mustapippuria, suolaa, ruokakermaa, valkosipulia sekä sipulia ym. uunin muhimaan. Voi että voi olla tautisen hyvää ruokaa jossa siinäkin juusto pääosassa