Suomessa on kaikki hyvin. Suomessa on kaikki parasta.
Eilen aamu teeveessä oli kolestroolista taas juttua. Suomalaisista ½ miljoonaa syö kolestroolilääkkeitä ja silti pitäis syödä kuulemma lisää. Tähän on päästy suomen suomettuneiden terveysoppineiden avulla. Meikällekin määräsivät. Päätin etten niitä tarvitse ja jättämällä Valion tuotteet kolesroolit tippui neljään. Kolesroolilääkkeet aiheuttaa pahoja sivuvaikutuksia.
Olen vieläkin sitä mieltä, että rasvat tappaa suomessa enemmän kuin keppana.
Toinen suomettunut juttu on tää kotimainen rypsiöljy. Se on kuulemma maailman parasta (suomalaasille). Jos se olis niin hyvää ,niin helppo se olis markkinoida ulkomaille. Meillä ei rypsiöjyä käytetä. Tässä vähän tietoa öljysä joka toimii ja maistuu.
Oliiviöljyn osuus on kreetalaisessa ruokavaliossa huikea: 80 g henkeä kohti päivässä. Tämä nimenomaan Kreetalla, sillä manner-Kreikka jää ehkä noin kolmannekseen tästä ja kuitenkin sielläkin syödään terveellisesti (ja voidaan huomattavasti paremmin) verrattuna meidän eläinrasvapohjaiseen ruokakulttuuriimme. Oliiviöljyn ylivoimaisuus perustuu moniin seikkoihin. Ensiksikin se on nektariöljy ja siksi se sisältää runsaasti enemmän kuin siemenöljyt kertatyydyttymättömiä rasvahappoja. Ne sietävät hapettumista ja vähentävät LDL-kolestrolia vähentämättä kuitenkaan HDL-kolestrolia. Tämä puolestaan suojaa verisuonia kalkkeutumiselta. (Siemenöljyissä on monityydyttämättömien rasvahappojen määrä korkea, nämä härskiintyvät tuottaen LDL-kolestrolin hapettuneita muotoja ja ylihappoisuutta. Myös margariinit sisältävät haitallisia yhdisteitä.) Oliiviöljy sisältää suuret määrät andioksidantteja, jotka suojaavat verisuonten kalkkeutumiselta kuin myös syöpäsairauksilta. Oliiviöljyn rasvahappojen koostumus on sama kuin äidinmaidon! Nämä seikat ilmenevät Kreetan yliopiston ennaltaehkäisevän lääketieteen ja dietologian laitoksen professorin Antonis Kafatosin tutkimusryhmän tuloksista.