No mulle on ihan se ja sama mitä se hookoo sinne pakettiin laittaa. Kotimainen lihatalo, sillä sipuli. Hinta ratkasee, ja sitäpaitsi, moniko on saanu oireita?? Niistä tuotteista meinaan, näppylöitä on tullu joillekin ihan muusta syystä.
Aika surullista, että ammattiveli ajattelee noin.
Miks pitäs maksaa samasta lihasta enemän???
Niiku missä mielessä samasta lihasta? Meinaatko oikeasti, että liha on samaa on se sika kasvanut suomessa, saksassa tai espanjassa? Luulisi, että edes maatalousalan ammattilaiset tajuaisivat, että kyse ei todellakaan ole samasta tavarasta. Tai tavara on samaa antibiootteja lukuunottamatta, mutta vaatimukset esim. kasvatustilojen suhteen aivan eri luokkaa.
Mä en todellakaan ymmärrä miksi suomalainen kuluttaja ostaa saksalaista antibioottisikaa kun se suomalainen maailman puhtain sika on muutaman prosentin kalliimpaa. Ei sieltä saksasta mitään huippuliha eriä tänne tuoda vaan paskaa mitkä ei muualle kelpaa...