Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Jätkä - 28.03.18 - klo:20:34
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
-
Olipa onni, että teetin juuri omasta lehmästä kasan makkaraa..eikä ole jauhoilla tai muulla paskalla jatkettua. Nälkä siirtyy kummasti. Suosittelen.
-
Apilas diggaa gambialaisesta makkarasta, joka samaa väriä kuin tamperelainen käyrä.
-
Apilas diggaa gambialaisesta makkarasta, joka samaa väriä kuin tamperelainen käyrä.
Perässä on nähty myös kirmaava osuuskuntapeli, ni.
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
Suomalaisista elintarvikevalmistajista Atria ja Saarioinen ilmoittavat, että ne eivät käytä tuotteissaan hydrolysoituja eläinproteiineja. HKScan ei kysymykseen vastannut. Mutta kuka uskoo ?
Mutta miksi naturel lihapakettiin pitää laittaa Tena leidi. Kun ostan kauppahallista lihaa, se voidaan laittaa paperikääreeseen. Eikä vesi tipu. Siis oikeasti lihasta ei vesi tipu, kun se teurastuksen jälkeen laitetaan koukkuun roikkumaan.
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
Suomalaisista elintarvikevalmistajista Atria ja Saarioinen ilmoittavat, että ne eivät käytä tuotteissaan hydrolysoituja eläinproteiineja. HKScan ei kysymykseen vastannut. Mutta kuka uskoo ?
Mutta miksi naturel lihapakettiin pitää laittaa Tena leidi. Kun ostan kauppahallista lihaa, se voidaan laittaa paperikääreeseen. Eikä vesi tipu. Siis oikeasti lihasta ei vesi tipu, kun se teurastuksen jälkeen laitetaan koukkuun roikkumaan.
Silti Atrian hiehon liha valittiin parhaaksi lihaksi.
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
Suomalaisista elintarvikevalmistajista Atria ja Saarioinen ilmoittavat, että ne eivät käytä tuotteissaan hydrolysoituja eläinproteiineja. HKScan ei kysymykseen vastannut. Mutta kuka uskoo ?
Mutta miksi naturel lihapakettiin pitää laittaa Tena leidi. Kun ostan kauppahallista lihaa, se voidaan laittaa paperikääreeseen. Eikä vesi tipu. Siis oikeasti lihasta ei vesi tipu, kun se teurastuksen jälkeen laitetaan koukkuun roikkumaan.
Silti Atrian hiehon liha valittiin parhaaksi lihaksi.
Se varmaan onkin, kun lähtee tilalta. Sitten siihen sotkeentuu osuustoimintapörssiteollisuuden maku
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
Suomalaisista elintarvikevalmistajista Atria ja Saarioinen ilmoittavat, että ne eivät käytä tuotteissaan hydrolysoituja eläinproteiineja. HKScan ei kysymykseen vastannut. Mutta kuka uskoo ?
Mutta miksi naturel lihapakettiin pitää laittaa Tena leidi. Kun ostan kauppahallista lihaa, se voidaan laittaa paperikääreeseen. Eikä vesi tipu. Siis oikeasti lihasta ei vesi tipu, kun se teurastuksen jälkeen laitetaan koukkuun roikkumaan.
Silti Atrian hiehon liha valittiin parhaaksi lihaksi.
Se varmaan onkin, kun lähtee tilalta. Sitten siihen sotkeentuu osuustoimintapörssiteollisuuden maku
Silti se valittiin oliko Englannissa maailman parhaaksi lihaksi. Sen takia että rasva on valkeaa eikä keltaista kuten muualla. Johtuu siitä että täällä syötetään heinää. Eikä maissia. Jenkeissä jopa liha naudat ruokitaan puhtaalla maissi jauholla koko elämänsä ajan, jolloin niistä tulee yksimahaisia.
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
Suomalaisista elintarvikevalmistajista Atria ja Saarioinen ilmoittavat, että ne eivät käytä tuotteissaan hydrolysoituja eläinproteiineja. HKScan ei kysymykseen vastannut. Mutta kuka uskoo ?
Mutta miksi naturel lihapakettiin pitää laittaa Tena leidi. Kun ostan kauppahallista lihaa, se voidaan laittaa paperikääreeseen. Eikä vesi tipu. Siis oikeasti lihasta ei vesi tipu, kun se teurastuksen jälkeen laitetaan koukkuun roikkumaan.
Syy tuohon kosteuden kerääjään pitäisi selvitä jo pelkällä mökkitalkkarin koulutuksella. Tai pitäisi edes arvata.
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
Suomalaisista elintarvikevalmistajista Atria ja Saarioinen ilmoittavat, että ne eivät käytä tuotteissaan hydrolysoituja eläinproteiineja. HKScan ei kysymykseen vastannut. Mutta kuka uskoo ?
Mutta miksi naturel lihapakettiin pitää laittaa Tena leidi. Kun ostan kauppahallista lihaa, se voidaan laittaa paperikääreeseen. Eikä vesi tipu. Siis oikeasti lihasta ei vesi tipu, kun se teurastuksen jälkeen laitetaan koukkuun roikkumaan.
Syy tuohon kosteuden kerääjään pitäisi selvitä jo pelkällä mökkitalkkarin koulutuksella. Tai pitäisi edes arvata.
Huuhdevedet myydään.
-
Taitaa syy olla kuluttajassa, joka haluaa lihan juuri teurastettuna vaalean punaisena, ekä riiputettuna.
-
Liha sisältää vettä n.75% ja se suojakaasu on täysin kuivaa. Muistin mukaan siinä tapahtuu ensin diffuusio ja seuraavana termodiffuusio... äsh. Lihasta haihtuu kosteutta ja se kosteus tiivistyy siihen muovinpintaan josta se tippuu sinne rasian pohjaan, kun eläkeläiset hypistelevät sitä pakettia. Se "tena" sisältää silikaattia josta se vesi ei sitten pääse haihtumaan kuin lämmittämällä kyllin kuumaksi.
Tuossa noin lyhyen oppimäärän mukaas
-
Liha sisältää vettä n.75% ja se suojakaasu on täysin kuivaa. Muistin mukaan siinä tapahtuu ensin diffuusio ja seuraavana termodiffuusio... äsh. Lihasta haihtuu kosteutta ja se kosteus tiivistyy siihen muovinpintaan josta se tippuu sinne rasian pohjaan, kun eläkeläiset hypistelevät sitä pakettia. Se "tena" sisältää silikaattia josta se vesi ei sitten pääse haihtumaan kuin lämmittämällä kyllin kuumaksi.
Tuossa noin lyhyen oppimäärän mukaas
Minä olen aikoinani monella teurastamolla vieraillut. Muutos lihan käsittelyssä tapahtui -70 luvulla. Teurastamot perustivat leikkaamot. Joista tulikannattavin osa ketjua. Ongelmaksi kertoivat painohävikin teurastuksen ja leikkaamon välillä. Nyt tämä hävikki on poistettu.
-
Liha sisältää vettä n.75% ja se suojakaasu on täysin kuivaa. Muistin mukaan siinä tapahtuu ensin diffuusio ja seuraavana termodiffuusio... äsh. Lihasta haihtuu kosteutta ja se kosteus tiivistyy siihen muovinpintaan josta se tippuu sinne rasian pohjaan, kun eläkeläiset hypistelevät sitä pakettia. Se "tena" sisältää silikaattia josta se vesi ei sitten pääse haihtumaan kuin lämmittämällä kyllin kuumaksi.
Tuossa noin lyhyen oppimäärän mukaas
Minä olen aikoinani monella teurastamolla vieraillut. Muutos lihan käsittelyssä tapahtui -70 luvulla. Teurastamot perustivat leikkaamot. Joista tulikannattavin osa ketjua. Ongelmaksi kertoivat painohävikin teurastuksen ja leikkaamon välillä. Nyt tämä hävikki on poistettu.
Ketju nopeutuu ja haihtuminen tapahtuu suljetussa muovi rasiassa. Ei sinne tarvitse hulevesiä laittaa? Valmiiksi marinoitu liha on sitä varten
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
Suomalaisista elintarvikevalmistajista Atria ja Saarioinen ilmoittavat, että ne eivät käytä tuotteissaan hydrolysoituja eläinproteiineja. HKScan ei kysymykseen vastannut. Mutta kuka uskoo ?
Mutta miksi naturel lihapakettiin pitää laittaa Tena leidi. Kun ostan kauppahallista lihaa, se voidaan laittaa paperikääreeseen. Eikä vesi tipu. Siis oikeasti lihasta ei vesi tipu, kun se teurastuksen jälkeen laitetaan koukkuun roikkumaan.
Silti Atrian hiehon liha valittiin parhaaksi lihaksi.
Ei taatusti ollut lypsyrotuista hiehoa.
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
Suomalaisista elintarvikevalmistajista Atria ja Saarioinen ilmoittavat, että ne eivät käytä tuotteissaan hydrolysoituja eläinproteiineja. HKScan ei kysymykseen vastannut. Mutta kuka uskoo ?
Mutta miksi naturel lihapakettiin pitää laittaa Tena leidi. Kun ostan kauppahallista lihaa, se voidaan laittaa paperikääreeseen. Eikä vesi tipu. Siis oikeasti lihasta ei vesi tipu, kun se teurastuksen jälkeen laitetaan koukkuun roikkumaan.
Silti Atrian hiehon liha valittiin parhaaksi lihaksi.
Ei taatusti ollut lypsyrotuista hiehoa.
Atriahan haluaa 10000 emolehmää poronhoitoalueelle. Mikäs se olikaan tuki siellä vuodessa per emo ?
(http://maaseutuvirasto.mobiezine.fi/wp-content/uploads/sites/44/zine-resize/2017/02/Taulukko-2.-Tukitasot-vuonna-2018-enint%C3%A4%C3%A4n-naudat-w252h280c0-b0981567.png)
https://www.atria.fi/konserni/ajankohtaista/tiedotteet/2017/atrian-emolehma-2020--ohjelmassa-tavoitteena-lisaa-emolehmia/
-
Mitä on se punaruskea töhnä mitä tulee kinkunpaistosta pellille/paistopussiin, paistoin 3640 grammasen luuttoman juhlakinkun ja valuttelin sen liemen talteen, sitä kertyi 783 gr. rasvaa sellanen millin pari huntu nousi päälle. Ei ennen kotisikaa paitettaessa sellasta hyytelöityvää lientä tullut, rasvaa ja vettä vain.
-
Mitä on se punaruskea töhnä mitä tulee kinkunpaistosta pellille/paistopussiin, paistoin 3640 grammasen luuttoman juhlakinkun ja valuttelin sen liemen talteen, sitä kertyi 783 gr. rasvaa sellanen millin pari huntu nousi päälle. Ei ennen kotisikaa paitettaessa sellasta hyytelöityvää lientä tullut, rasvaa ja vettä vain.
Se on sitä, mitä teollisuus ei suostu kertomaan.
-
Olipa onni, että teetin juuri omasta lehmästä kasan makkaraa..eikä ole jauhoilla tai muulla paskalla jatkettua. Nälkä siirtyy kummasti. Suosittelen.
Saadaanko niin selvä resepti, että makkaran tekeminen onnistuisi aloittelijaltakin... ?
-
Olipa onni, että teetin juuri omasta lehmästä kasan makkaraa..eikä ole jauhoilla tai muulla paskalla jatkettua. Nälkä siirtyy kummasti. Suosittelen.
Saadaanko niin selvä resepti, että makkaran tekeminen onnistuisi aloittelijaltakin... ?
Valitettavasti et saa. Vein lihat leikattuina paikallisen makkarantekijän huostaan ja hän väänti niistä tankomakkaraa. Todella maukasta ja hyvää, eikä ole säikähtänyt edes pakkasessa.
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
"Saksanmakkara ja Raahvenvalteri on hyää. Röyh. Hik."
- z-pere -
🎅
-
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social (https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social)
"Saksanmakkara ja Raahvenvalteri on hyää. Röyh. Hik."
- z-pere -
🎅
Kepulaasta pierettää.
-
Apilas diggaa gambialaisesta makkarasta, joka samaa väriä kuin tamperelainen käyrä.
Vähäx niinku myäs sä + mä! Ihquu! Hih! :-* :-*. :-* :-*