Tosi naurettavaa pelleporukkaa. Kun antaa Porvoon mitalla, niin ei kestä kepulaasen hermo.
Mähän en ole viimeiseen 20 vuoteen brassinautaa syänyt.
Mutta kuinka moni on syönyt Atrian lihaa brassisoijalla syötettyä.
Osa naudanlihasta kasvatetaan kotoisilla valkuaisrehuilla , huom osa !https://alavudenoljynpuristamo.fi/rypsirouhe-rypsipuriste-valkuaisrehu/
Tuonti rypsirouheessa kuulemma salmonella riski melkoinen joten kannattaa välttää .
Hernettä käytetään naudanlihan tuotannossa myös .
Mainitsinko naudan? En maininnut. Lidllistä ostin kotimaasta gmo vapaata lihaa. Ei ollut Atrian. Atria vastustaa gmo vapaata soijjaa.
Alat sivistymään , kotimaista ostit .
Taistelukanava Agronet
Tiedustelu ykkönen
Totuus on Agronettiä ihmeellisempää
Oikeat vastaukset löytyy muualta , ei agronetistä .