Paalinpyörittäjän kanssa samaa mieltä, että pienikin suoramyynti edistää alaa ja tuo aina uuden asiakkaan tähän systeemiin.
Rotujen välillä kuuluukin olla eroa, sillä eihän siinä olisi mitään järkeä, jos ne olisivat samanlaisia. Sama tavara erivärisissä kuorissa. Mutta siinä ei ole mitään järkeä, että mollataan toista tuotetta/rotua, sillä maku on niin subjektiivinen kokemus, ettei siitä voi sanoa, että toinen on oikeampi kuin toinen. Lisäksi mustamaalaaminen luo alalle turhia jännitteitä ja kuluttajalle turhaa epätietoisuutta, mitkä eivät ole kokonaisuuden kannalta eduksi. Annetaan ennemmin oikeaa tietoa ja annetaan kuluttajan valita. Ja voihan asiakaskunnasta kohta löytyä sellaisiakin hifistelijöitä, että ostavat eri fiiliksen tai käyttötarkoituksen mukaan eri tyyppistä lihaa. Vähän niin kuin esim. oluita tai viinejä.
Juuri näin. Ja vaikka se suoramyynti olisi *vain* jauhelihaa, niin siihenkin asiakas voi jäädä koukkuun. Ei kuulemma pysty kaupasta enää hakemaan suolikaasuun pakattua, kun on kerran kunnon jauhelihan makuun päässyt.
Juuri eri lihoja eri tilanteisiin, mieltymyksiin, mielialoihin/-haluihin yms yms. Joku voisi vielä vaikka myydä viinitkin eri lihoille mukaan öö siis jos ei oltaisi sääntösuomessa.
Kaikki pihviliha on kuitenkin omalla tavallaan huipputuotteita roduista riippumatta. Tuosta jauhelihasta moni sanonut, että ne sikanaudat katoaa pannulta johonkin, ikävä rasvan haju vain jää jäljelle, toisin kuin pihvijauhelihassa
Me usein paistetaan jauhelihasta pihvejä muotissa puristamalla jauhelihaa suoraan paketista eikä sotketa mitään sekaan, puristetaan vain tiivis pihvi ja vähän suolaa ja pippuria, nam
Tosta vähän mallia ja hintatietoa
http://koskis.fi/lihalajitelmat/http://kauppa.bosgard.com/http://www.rauhala-angus.fi/fi/liha/lihan_myynti/Ja viranomaistietoa..
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/valmistus+ja+myynti/elintarvikehuoneistot+/kotielainten+lihan+myynti+tuotantotilalta/