Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Veeti - 13.12.14 - klo:19:47

Otsikko: Superbakteeri
Kirjoitti: Veeti - 13.12.14 - klo:19:47
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/12/11/superbakteerit-loysivat-tiensa-sikatiloille
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: navettapiika - 13.12.14 - klo:20:03
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: BACKSPACE - 13.12.14 - klo:20:07
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Viljelijä evp - 13.12.14 - klo:20:11
Olenkin tässä jo odotellut uutista jolla joka joulun aika koskettaa sianlihaa muodossa tai toisessa.Salakuvavideoita ei ole liiemmältä näkynyt julkisuudessa,mutta nyt sitten peloitellaan jo bakteereilla.
Kuinka lienee kiinassa tuon asian laita,siellä kun tuo sikaliha on hyvinkin yleinen ravintoaine rottien koirien ja pääskynpesien lisäksi.
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: navettapiika - 13.12.14 - klo:20:14
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Köntys - 13.12.14 - klo:20:17
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.

Ape kuulemma sai, kun oli haavaumia peräaukossa  :-\ :-[
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Opelmies - 13.12.14 - klo:20:18
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.

Ape kuulemma sai, kun oli haavaumia peräaukossa  :-\ :-[

Ja kinkun syöntitekniikka oli mallia "supersammakko"?
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Tonniperä - 13.12.14 - klo:20:19
Ulkomainen koiranlihakaan ei ole turvallista. Kotimainen on?  ???

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1418394298964.html?pos=ksk-nln
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Köntys - 13.12.14 - klo:20:21
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.

Ape kuulemma sai, kun oli haavaumia peräaukossa  :-\ :-[

Ja kinkun syöntitekniikka oli mallia "supersammakko"?

Onkohan ne sama nikki, alkaa jo epäilyttää  ???
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Opelmies - 13.12.14 - klo:20:25
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.

Ape kuulemma sai, kun oli haavaumia peräaukossa  :-\ :-[

Ja kinkun syöntitekniikka oli mallia "supersammakko"?

Onkohan ne sama nikki, alkaa jo epäilyttää  ???

Ai ape ja supafroga?  :o
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Köntys - 13.12.14 - klo:20:27
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.

Ape kuulemma sai, kun oli haavaumia peräaukossa  :-\ :-[

Ja kinkun syöntitekniikka oli mallia "supersammakko"?

Onkohan ne sama nikki, alkaa jo epäilyttää  ???

Ai ape ja supafroga?  :o

Miksei voisi?
Toinen esittää tyhmää, ja toinen viisasta, ota niistä nyt selvää  ???
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: BACKSPACE - 13.12.14 - klo:20:31
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.

Ape kuulemma sai, kun oli haavaumia peräaukossa  :-\ :-[

Ja kinkun syöntitekniikka oli mallia "supersammakko"?

Onkohan ne sama nikki, alkaa jo epäilyttää  ???

Ai ape ja supafroga?  :o

Miksei voisi?
Toinen esittää tyhmää, ja toinen viisasta, ota niistä nyt selvää  ???
Kumpi esittää viisasta  ???
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Opelmies - 13.12.14 - klo:20:31
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.

Ape kuulemma sai, kun oli haavaumia peräaukossa  :-\ :-[

Ja kinkun syöntitekniikka oli mallia "supersammakko"?

Onkohan ne sama nikki, alkaa jo epäilyttää  ???

Ai ape ja supafroga?  :o

Miksei voisi?
Toinen esittää tyhmää, ja toinen viisasta, ota niistä nyt selvää  ???

On kyl sellanen ying/yang pariskunta, et paha sanoo..
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: bdr-529 - 13.12.14 - klo:21:04
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.
 

 Tuskin näitä syömällä saa mutta raa´an lihan käsittelyssä riskinsä.
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Sepeteus - 13.12.14 - klo:21:25
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.
 

 Tuskin näitä syömällä saa mutta raa´an lihan käsittelyssä riskinsä.

  Niin että sama riski, syö kotimaasta tai tanskalaasta. Voihan sen ottaa pois pussista ja laittaa uuniin vinyylihanskoilla. Tai kepulaiset voi laittaa kortsun joka sormeen.  ;D
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Veetin poika - 13.12.14 - klo:21:50
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.
 

 Tuskin näitä syömällä saa mutta raa´an lihan käsittelyssä riskinsä.

  Niin että sama riski, syö kotimaasta tai tanskalaasta. Voihan sen ottaa pois pussista ja laittaa uuniin vinyylihanskoilla. Tai kepulaiset voi laittaa kortsun joka sormeen.  ;D

Noh, Spede vääntää tanskalaisen ruttosian ruhon kortsujen sisään niin saa joulumakkaraa......jotakin niille hyllyssä lojuville parasta ennen kortsuillekin on tehtävä.....Kepulaisille on turhaa ruveteta *****uleemahan, takasin tuloo....
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: navettapiika - 13.12.14 - klo:21:54
Jätä nyt ihmeessä se kinkku syömättä ja  ota vaan ohrapuuroa jouluna. Kyllä pelko on suuri ja tappava. ;D
???

Miten tää menee... jos tuota on tuontilihassa, niin se tappaa kaikki. Mutta jos sitä onkin kotimaisessa, niin asia onkin vain vitsi  :o
Suhteessahan sitä oli huomattavasti paljon vähemmän kotimaisessa kuin tanskalaisessa kinkussa. Taivasteluahan tuo on, jos asianmukaisesti kinkun kypsentää, niin vaaraahan ei pitäisi olla, mutta jos siinä tunaroi ja on haava kädessä tai suussa niin voihan sen huonolla tuurilla saada.
 

 Tuskin näitä syömällä saa mutta raa´an lihan käsittelyssä riskinsä.

  Niin että sama riski, syö kotimaasta tai tanskalaasta. Voihan sen ottaa pois pussista ja laittaa uuniin vinyylihanskoilla. Tai kepulaiset voi laittaa kortsun joka sormeen.  ;D

Noh, Spede vääntää tanskalaisen ruttosian ruhon kortsujen sisään niin saa joulumakkaraa......jotakin niille hyllyssä lojuville parasta ennen kortsuillekin on tehtävä.....Kepulaisille on turhaa ruveteta *****uleemahan, takasin tuloo....
Kestääköhän se kortsu sen keittämisen, ettei vain jäisi raa´aksi ja sitten iskisi tauti. :o
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Oksa - 14.12.14 - klo:08:22
eihän raakakypsytetyssä lihassa mitään tauteja ole mutta syöjällä saattaa ollakin;   jakomieli!

ja jos keput laittaa kortsuja sormiin niin laittaako remarit pehmeitä puuvilloja sormenvälit täyteen että ei koske kinkkuun?
Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: kantola - 15.12.14 - klo:07:56
Nyt sitten illalla valtakunnan ykköstelevisiossakin... kotimaisen lihan myynti saa näin sesongin alla buustia berseseen?

MOT keskittyy maanantaina sianlihaan, ja Spotlight käsittelee tiistaina antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita kanaloissa.

http://yle.fi/uutiset/mot_superbakteerit_loysivat_tiensa_sikatiloille/7688566

Otsikko: Vs: Superbakteeri
Kirjoitti: Oksa - 15.12.14 - klo:08:00
on se vaan hyvä kuin kokkare yle taas kannustaa yritysvetoiseen suomeen!