Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Kelasilippurirehusta  (Luettu 6514 kertaa)

herttu

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 219
Vs: Kelasilippurirehusta
No ainahan se hapotin on ollut käytössä pahnanpohjimmaisesta asti.Periaatteessahan ja käytännössä mehut meneee kyllä rehun läpi ylhäältä alaspäin joen tuskin sinne ensiimäisen kerroksen rehuun tarvii happoa mutta toisaalta kyllä mutta sitä 5 litraa tonnille en ole koskaan laittanut ja rehu kyllä kunnon tavaraa.Pintaan muutama kuorma tuhdimmin hapotettua.Ja nykyisin kuivemman aikaan tuoreempaa ja hapotetumpaa Säilyyhän se kuulemma noissa paaleissakin ilman happoa,niin meilläkin jäi syömättä ne rehut, joten hyvin säilyy.Jos joku mullinkasvattaja ne sais sitten syötettyä mulleilleen
PS
Älä sitten sekaannu missään vaiheessa näihin kaksoisilppureihin muuta kuin niittorehuvehkeenä.

hapon käyttäminen rehunvalmistuksessa on useimmiten vain pinttynyt tapa...

mikäli haluat tuntea, että kaikki tarvittava on tullut tehtyä siirryt maitohappobakteerien käyttöön...

bakteerin käytössä on vain positiivisia perusteita...:
- ei haise
- ei polttovaikutusta
- halvempaa käyttää
- liuoksen väkevyys säädettävissä
- rehun sulavuus parempi
- rehun maittavuus lisääntyy...
biotalia tankkiin...

Ootko kokeillu muuta kuin biotaalia ? Tein viime suvena kevät sadon biotalilla ja kakkosen bonsilagella. En ole huomannu eroa rehuissa, eikä asiakkaatkaan ole huomannu. Mietin vaan miten järkevää maksaa biotalista enemmän ??? Halvemman perässä...