Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: minä-itte - 05.10.11 - klo:07:51

Otsikko: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: minä-itte - 05.10.11 - klo:07:51
Esson baarissa käsiteltiin eilisehtoona MTK:n kiihkeästi ajamaa ruuan alkuperämaamerkintää.

Lopputoteamus  oli, että tämä on taas yksi yritys MTK:lta siirtää huomio pois todellisista maatalouden ongelmista, mm. pahasti vinoutuneesta tukipolitiikasta ja AB-alueen maatalouden alasajosta. ...samanaikaisesti MTK ajaa lisää tukia C-alueen maidolle ja lisää lomapäiviä. 
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: supersammakko - 05.10.11 - klo:18:14
Eilen kävin nälkääni hesellä syömässä tarjouksessa olleen kebabaterian, no, kastike oli ihan hyvää, muuten fiilis oli sama kuin kengänpohjaa syödessä. Teki mieli käydä repimässä ne kassan suomiruoka mainokset mäkeen...
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: Sepedeus - 05.10.11 - klo:18:21
Eilen kävin nälkääni hesellä syömässä tarjouksessa olleen kebabaterian, no, kastike oli ihan hyvää, muuten fiilis oli sama kuin kengänpohjaa syödessä. Teki mieli käydä repimässä ne kassan suomiruoka mainokset mäkeen...

  Eikös se ole hyvä ,että tulee tää alkuperämerkintä pakolliseksi. Osaa paremmin välttää kotimaisen sitkeän lihan.  ;D
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: Tapani - 05.10.11 - klo:18:37
Esson baarissa käsiteltiin eilisehtoona MTK:n kiihkeästi ajamaa ruuan alkuperämaamerkintää.

Lopputoteamus  oli, että tämä on taas yksi yritys MTK:lta siirtää huomio pois todellisista maatalouden ongelmista, mm. pahasti vinoutuneesta tukipolitiikasta ja AB-alueen maatalouden alasajosta. ...samanaikaisesti MTK ajaa lisää tukia C-alueen maidolle ja lisää lomapäiviä. 

 ;D  ;D  ;D Voi noita sun juttuja.
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: JoHaRa - 05.10.11 - klo:18:50
Esson baarissa käsiteltiin eilisehtoona MTK:n kiihkeästi ajamaa ruuan alkuperämaamerkintää.

Lopputoteamus  oli, että tämä on taas yksi yritys MTK:lta siirtää huomio pois todellisista maatalouden ongelmista, mm. pahasti vinoutuneesta tukipolitiikasta ja AB-alueen maatalouden alasajosta. ...samanaikaisesti MTK ajaa lisää tukia C-alueen maidolle ja lisää lomapäiviä. 

 ;D  ;D  ;D Voi noita sun juttuja.

Entäs tämä:
Miten kinkun alkuperä merkitään  ??? Se on peräisin sian perästä, tämä on selvää. Mutta ko. kinkku tuli ulos emakon perästä, joten onko se se alkuperä joka merkitään pakkaukseen  ??? ;D
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: sorkkis - 05.10.11 - klo:19:13
Esson baarissa käsiteltiin eilisehtoona MTK:n kiihkeästi ajamaa ruuan alkuperämaamerkintää.

Lopputoteamus  oli, että tämä on taas yksi yritys MTK:lta siirtää huomio pois todellisista maatalouden ongelmista, mm. pahasti vinoutuneesta tukipolitiikasta ja AB-alueen maatalouden alasajosta. ...samanaikaisesti MTK ajaa lisää tukia C-alueen maidolle ja lisää lomapäiviä. 

 ;D  ;D  ;D Voi noita sun juttuja.

Entäs tämä:
Miten kinkun alkuperä merkitään  ??? Se on peräisin sian perästä, tämä on selvää. Mutta ko. kinkku tuli ulos emakon perästä, joten onko se se alkuperä joka merkitään pakkaukseen  ??? ;D
Pitää muistaa et kinkunsiemenet on laitettu emakkoon jotenkin . Pitäis merkitä sekin .
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: Pigman - 05.10.11 - klo:19:24
Eilen kävin nälkääni hesellä syömässä tarjouksessa olleen kebabaterian, no, kastike oli ihan hyvää, muuten fiilis oli sama kuin kengänpohjaa syödessä. Teki mieli käydä repimässä ne kassan suomiruoka mainokset mäkeen...

  Eikös se ole hyvä ,että tulee tää alkuperämerkintä pakolliseksi. Osaa paremmin välttää kotimaisen sitkeän lihan.  ;D
Et ole tainnu maistaa mureaa Rypsipossua.
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: Sepedeus - 05.10.11 - klo:19:30
Eilen kävin nälkääni hesellä syömässä tarjouksessa olleen kebabaterian, no, kastike oli ihan hyvää, muuten fiilis oli sama kuin kengänpohjaa syödessä. Teki mieli käydä repimässä ne kassan suomiruoka mainokset mäkeen...

  Eikös se ole hyvä ,että tulee tää alkuperämerkintä pakolliseksi. Osaa paremmin välttää kotimaisen sitkeän lihan.  ;D
Et ole tainnu maistaa mureaa Rypsipossua.

 Kierrän kaukaa. 3 vuotta vanha saksalainen possu on kypsää vaikkei laita uuniinkaan ;D
Oikeesti HK:n alkuperämerkinnät menee näin. Valmistettu Puolassa suomalaasesta lihasta.  ;D
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: pötsjölööm - 05.10.11 - klo:19:34
Eilen kävin nälkääni hesellä syömässä tarjouksessa olleen kebabaterian, no, kastike oli ihan hyvää, muuten fiilis oli sama kuin kengänpohjaa syödessä. Teki mieli käydä repimässä ne kassan suomiruoka mainokset mäkeen...

  Eikös se ole hyvä ,että tulee tää alkuperämerkintä pakolliseksi. Osaa paremmin välttää kotimaisen sitkeän lihan.  ;D
Et ole tainnu maistaa mureaa Rypsipossua.

 Kierrän kaukaa. 3 vuotta vanha saksalainen possu on kypsää vaikkei laita uuniinkaan ;D
Oikeesti HK:n alkuperämerkinnät menee näin. Valmistettu Puolassa suomalaasesta lihasta.  ;D

3 vuotta pakastinta, ja rekkarahtia. Kyllä siinä vetisinkin sianpolvi mureutuu.  ;D
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: Sepedeus - 05.10.11 - klo:19:50
Eilen kävin nälkääni hesellä syömässä tarjouksessa olleen kebabaterian, no, kastike oli ihan hyvää, muuten fiilis oli sama kuin kengänpohjaa syödessä. Teki mieli käydä repimässä ne kassan suomiruoka mainokset mäkeen...

  Eikös se ole hyvä ,että tulee tää alkuperämerkintä pakolliseksi. Osaa paremmin välttää kotimaisen sitkeän lihan.  ;D
Et ole tainnu maistaa mureaa Rypsipossua.

 Kierrän kaukaa. 3 vuotta vanha saksalainen possu on kypsää vaikkei laita uuniinkaan ;D
Oikeesti HK:n alkuperämerkinnät menee näin. Valmistettu Puolassa suomalaasesta lihasta.  ;D

3 vuotta pakastinta, ja rekkarahtia. Kyllä siinä vetisinkin sianpolvi mureutuu.  ;D

  Sitten siitä tehdään Portin tehtaassa rypsipossua ;D
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: Pigman - 05.10.11 - klo:21:07
Eilen kävin nälkääni hesellä syömässä tarjouksessa olleen kebabaterian, no, kastike oli ihan hyvää, muuten fiilis oli sama kuin kengänpohjaa syödessä. Teki mieli käydä repimässä ne kassan suomiruoka mainokset mäkeen...

  Eikös se ole hyvä ,että tulee tää alkuperämerkintä pakolliseksi. Osaa paremmin välttää kotimaisen sitkeän lihan.  ;D
Et ole tainnu maistaa mureaa Rypsipossua.

 Kierrän kaukaa. 3 vuotta vanha saksalainen possu on kypsää vaikkei laita uuniinkaan ;D
Oikeesti HK:n alkuperämerkinnät menee näin. Valmistettu Puolassa suomalaasesta lihasta.  ;D

3 vuotta pakastinta, ja rekkarahtia. Kyllä siinä vetisinkin sianpolvi mureutuu.  ;D

  Sitten siitä tehdään Portin tehtaassa rypsipossua ;D
Sillä ulkomaisella lihalla mitä HK käyttää Portin tehtaalla ei ole mitään tekemistä rypsipossun kanssa. Rypsipossu tuotanto perustuu tarkoin valvottuun tuotantoon jonka perustana on kotimainen rypsiöljy ja sillä saadaan muutettua lihan koostumusta mureammaksi ja maukkaammaksi. Muutenkin HK tuotemerkillä oleva liha on kotimaista.
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: gutiguti - 10.10.11 - klo:23:30
Eilen kävin nälkääni hesellä syömässä tarjouksessa olleen kebabaterian, no, kastike oli ihan hyvää, muuten fiilis oli sama kuin kengänpohjaa syödessä. Teki mieli käydä repimässä ne kassan suomiruoka mainokset mäkeen...

  Eikös se ole hyvä ,että tulee tää alkuperämerkintä pakolliseksi. Osaa paremmin välttää kotimaisen sitkeän lihan.  ;D
Et ole tainnu maistaa mureaa Rypsipossua.

 Kierrän kaukaa. 3 vuotta vanha saksalainen possu on kypsää vaikkei laita uuniinkaan ;D
Oikeesti HK:n alkuperämerkinnät menee näin. Valmistettu Puolassa suomalaasesta lihasta.  ;D

3 vuotta pakastinta, ja rekkarahtia. Kyllä siinä vetisinkin sianpolvi mureutuu.  ;D

  Sitten siitä tehdään Portin tehtaassa rypsipossua ;D
Sillä ulkomaisella lihalla mitä HK käyttää Portin tehtaalla ei ole mitään tekemistä rypsipossun kanssa. Rypsipossu tuotanto perustuu tarkoin valvottuun tuotantoon jonka perustana on kotimainen rypsiöljy ja sillä saadaan muutettua lihan koostumusta mureammaksi ja maukkaammaksi. Muutenkin HK tuotemerkillä oleva liha on kotimaista.
Hesburger on sitoutunut kotimaiseen nautaan, kanaan, maitotuotteisiin ja sämpylöihin. Muut tuotteet ostetaan mistä halvimmalla saadaan. Lisäksi saa bonusta.
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: LuMon - 11.10.11 - klo:01:12
Eilen kävin nälkääni hesellä syömässä tarjouksessa olleen kebabaterian, no, kastike oli ihan hyvää, muuten fiilis oli sama kuin kengänpohjaa syödessä. Teki mieli käydä repimässä ne kassan suomiruoka mainokset mäkeen...

  Eikös se ole hyvä ,että tulee tää alkuperämerkintä pakolliseksi. Osaa paremmin välttää kotimaisen sitkeän lihan.  ;D

Eikö ne kannata laittaa tekarit suuhun jos jauhelihapihvikin on sitkeää  :o  :D
Otsikko: Vs: Ruuan alkuperämerkinnät
Kirjoitti: Sepedeus - 11.10.11 - klo:05:55
  Jos merkinnöistä rehellisesti puhutaan, niin kaikesta naturel lihasta löytyy alkuperä tähänkin asti. Esim. Argentiina/Brasilialaisesta naudasta löytyy selvästi merkintä. Eikä sitä tarvitse edes piilottaa, vaan se on myyntivaltti. Samoin Norjan lohi. Satuin taas ostamaan "vahingossa" kotimaista kirjolohta. Maistui taas kalanrehu. Norjalaisessa ei maistu.
Paljon tulee ostettua ruotsalaista nieriää. Sekin ihan syötävää, vaikkei aivan luonnonkalan veroista olekkaan.  ;D