Tuntuu ihan pahalta kun muutamat sianlihan tuottajat käyttää GMO-rehua ja todella luulevat ettei sitä pysty lihasta tutkimaan/toteamaan .
On tutkimustuloksia että esim. lehmälle syötetään GMO-maissia niin se on lehmän maidossa ja veressä muutamassa päivässä (onneksi VALIO kieltää GMO-rehun käytön) Venäjän kauppa on tällä hetkellä lihapuolella vientikiellossa !MIKSI?
Ehdotankin että tuottajat pakottavat/velvoittavat teurastamot erottelemaan GMO-rehulla syötetyt lihat/sekä merkkaamaan, jolloin 95% "puhtain kortein pelaajat" ja GMO-vapaasti ruokkivat tuottajat voidaan palkita korotetulla lihan hinnalla. GMO-vapaasti tuotettu liha arvostetaan myös euroopassa puhtaaksi ja laadukkaaksi ruuaksi. Kun suomalaisessa tutkimuksessa todetaan että 75% kuluttajista on GMO-vapaan ruuan kannalla ,niin miksi lyödä päätä "Karjalan mäntyyn"ja tuottaa GMO-rehulla syötettyä sianlihaa kuluttajille ja vientiin