Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Hyvä - parempi - kannattava Limousin  (Luettu 27842 kertaa)

Centrino

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
UGH!
 Ei muuta, mutta Li ei ole hienosyistä, kaukana siitä... rasvatonta toki.  8)

"Limousin on omiaan vähärasvaisen laatulihan ystäville. Liha on hienosyistä, joten se ei tarvitse sisäistä rasvaa mureutuakseen." Lähde Lihatukku Tamminen. Muita vastaavia kommentteja tukuittain jos viitsii perehtyä.

Kreivi on vissiin maistanut palutuksena tullutta limousin-angus nautaa, joka on perinyt limppari-isänsä rasvattomuuden ja ab-emänsä karkeasyisen lihasrakeneen.

Moni kuluttajakin joutuu harhaan kun rotulihaa myydään pelkän isärodun perusteella.
Tämän vuoksi toiminnassamme on ensimmäisenä Suomessa lisätty vaatimuksia myös emän rotupuhtaudelle.

Harhaan johtajia ovat myös Limousin kasvattajat kun puhuvat vain mureudesta ja lihassyistä kun pääasia on kuitenkin maku.
Ja totuus löytyy esim. täältä katso sivu 13.

http://issuu.com/mttelo/docs/maaseudun_tiede_3-2011?mode=window&viewMode=doublePage

Kyseessä on Ch ja Ch/risteytys mutta samaa voi sanoa myös Limousinista. Niin ja Ab maistuu myös paremmalle kuin Limousin.
Dixi et animam levavi.
"Olen puhunut ja huojentanut mieleni."

mikko9b

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1159
  • Agronet - epäsosiaalinen media?
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
UGH!
 Ei muuta, mutta Li ei ole hienosyistä, kaukana siitä... rasvatonta toki.  8)

"Limousin on omiaan vähärasvaisen laatulihan ystäville. Liha on hienosyistä, joten se ei tarvitse sisäistä rasvaa mureutuakseen." Lähde Lihatukku Tamminen. Muita vastaavia kommentteja tukuittain jos viitsii perehtyä.

Kreivi on vissiin maistanut palutuksena tullutta limousin-angus nautaa, joka on perinyt limppari-isänsä rasvattomuuden ja ab-emänsä karkeasyisen lihasrakeneen.

Moni kuluttajakin joutuu harhaan kun rotulihaa myydään pelkän isärodun perusteella.
Tämän vuoksi toiminnassamme on ensimmäisenä Suomessa lisätty vaatimuksia myös emän rotupuhtaudelle.

Harhaan johtajia ovat myös Limousin kasvattajat kun puhuvat vain mureudesta ja lihassyistä kun pääasia on kuitenkin maku.
Ja totuus löytyy esim. täältä katso sivu 13.

http://issuu.com/mttelo/docs/maaseudun_tiede_3-2011?mode=window&viewMode=doublePage

Kyseessä on Ch ja Ch/risteytys mutta samaa voi sanoa myös Limousinista. Niin ja Ab maistuu myös paremmalle kuin Limousin.

puuhis viis veisaa mtt:n tutkimuksista, ei sovi pirtaan, kansainvälistä sen olla pitää, etsii vain sopivat :P

jos mtt:lle sattu vaan laatu elukka-ainesta :D ;)
anteeksi, kirotukshärötykset, oikoluku kaipaa selkeästi treeniä :-)

PuuhaPete

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 72
  • Honi soit qui mal y pense
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
UGH!
 Ei muuta, mutta Li ei ole hienosyistä, kaukana siitä... rasvatonta toki.  8)

"Limousin on omiaan vähärasvaisen laatulihan ystäville. Liha on hienosyistä, joten se ei tarvitse sisäistä rasvaa mureutuakseen." Lähde Lihatukku Tamminen. Muita vastaavia kommentteja tukuittain jos viitsii perehtyä.

Kreivi on vissiin maistanut palutuksena tullutta limousin-angus nautaa, joka on perinyt limppari-isänsä rasvattomuuden ja ab-emänsä karkeasyisen lihasrakeneen.

Moni kuluttajakin joutuu harhaan kun rotulihaa myydään pelkän isärodun perusteella.
Tämän vuoksi toiminnassamme on ensimmäisenä Suomessa lisätty vaatimuksia myös emän rotupuhtaudelle.

Harhaan johtajia ovat myös Limousin kasvattajat kun puhuvat vain mureudesta ja lihassyistä kun pääasia on kuitenkin maku.
Ja totuus löytyy esim. täältä katso sivu 13.

http://issuu.com/mttelo/docs/maaseudun_tiede_3-2011?mode=window&viewMode=doublePage

Kyseessä on Ch ja Ch/risteytys mutta samaa voi sanoa myös Limousinista. Niin ja Ab maistuu myös paremmalle kuin Limousin.

puuhis viis veisaa mtt:n tutkimuksista, ei sovi pirtaan, kansainvälistä sen olla pitää, etsii vain sopivat :P

jos mtt:lle sattu vaan laatu elukka-ainesta :D ;)
Makuasioista ei voi kuin kiistellä. Makutestivoittoja kyllä löytyy limousinelle useita, mutta se on varmaa että kaikille nykyisille roduille löytyy kotimarkkinat Suomesta. Siitä vaan brändäämään.

Esimerkkini kahden rodun risteytyksen mahdollisista riskeitä kuluttajan makuelämyksille, ei ole tuulesta temmattu. Automaailmassa tapaus olisi samanlainen jos Ferraria myytäisiin Porschen boxerilla. On siinä autonostaja ihmeissään kun odottaa Ferrarin ärjyntää. En väitä että moinen risteymä olisi huono, mutta ei se ole Ferrari eikä Porsche.

Puuhapete nauttii limpparin lisäksi anguksen erinomaisesta lihasta, kuin myös herefordista ja charolaisesta. Hyvä herkku näin syksyllä on haikku luonnonlaitumelta. Kuten sanoin kaikille löytyy kuluttajia ja jotkut tykkää maistella välillä erilaisia. Fanatismi omalla lautasella johtaa yksipuoliseen ruokakulttuuriin.
Charolaisen lihan ominaisuudet poikkeavata limousinesta (mutta ei siis huonoa charolainenkaan), joten ei kannattaisi niputtaa ihan noin suoraviivaisesti tutkimuksien johtopäätöksiä.

MTTn tutkimukset on luettu ja myös ne joita ette halunneet linkittää, joten ei kannattaisi syyttää valikoivuudesta. Limousinea ei oikein tahdo löytyä MTTn tutkimuksista, mutta Limppariyhdistys teetti omansa joka julkaistiin viimetalvena ja lisää on tulossa... - jos siis kansainväliset todisteet ei kelpaa.

PS Limousin liha on mennyt hienosti kaupaksi ja lisää tuottajia mahtuu mukaan.
"Satakuntalainen mies voi elää täysipainoisen elämän, hymyilemättä kertaakaan." Kansanedustaja Kalli, satakuntalainen itsekin.

Centrino

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Ferrari ja Porsche mainio yhdistelmä. Olisko se niinku Fentti ja Valtra tuolla traktori osastolla. Hyvältä maituvat niin Limppari kuin muutkin liharodut ei siinä mittään ihmeellistä ole mutta kun väitetään, jotta hienosyinen ja rasvaton liha on parempaa kuin muut niin silloin mennään metsään. Nyt on kauppoihin tullut paisteja jossa on makurasva mukana ja rasvahan on se, joka saa maut luikenemaan. Kaikille pihviroduille on varmasti tilaa suomessa ja jokaisella voi olla oma suosikkinsa, mutta mistään rodusta ei pitäisi mennä väittämään ehdottomasti parhaana ja ainoana oikeana. Tärkeintä olisi saada kuluttajat ymmärtämään että lihat maistuu erilaisilta eikä vaan ole eri hintaista.
Dixi et animam levavi.
"Olen puhunut ja huojentanut mieleni."