http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011030413305398_uu.shtmlSilvio kehui poronlihaa, mikä onkin tosi hyvää....Silvio mainitsi erityisesti lihan vähärasvaisuuden. EU-alueella olisi mahtavat markkinat odottamassa poronlihaa, valitettavasti homma ei tundratuottajilta nykyisellään onnistu.
Ensimmäisenä pitää poronhoitoalue laajentaa käsittämään koko Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueen, täällähän nykyään harjoitettu "maatalous" tulee yhteiskunnalle hirmukalliiksi ja on ajanut etelän tuotantoa alas epäoikeudenmukaisella tukipolitiikalla.
Toinen merkittävä asia Suomen ruokahuollon varmistamiseksi tulevaisuudessakin on laajojen vesialtaitten tekeminen Lappiin: saadaan energiaa ja kalaa.
Pitää ottaa seuraavaan hallitusohjelmaan.