Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Grilliyrittäjän talvisesonki  (Luettu 5670 kertaa)

supersammakko

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8652
  • You're a slave to money then you die
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Muutan ruotsiin ja perusta yhdistetyn kuntosali-solariumin jonka nimeksi tulee FIT TAN  ::)

Ok, toi oli jostain vanhasta fingerporista...
Nothing is Something Worth Doing

icefarmer

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26152
  • vastustan
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Pitkän pähkäilyn jälkeen totesin, että mun grilli taitaa sittenin olla huonossa paikassa ja päätin siirtää sen sinne missä ihmisetkin liikkuvat. Tuossa lähistöllä oli laskettelukeskus joka etsi ruokapalvelukumppania, niin hinasin maalaisgrillini sinne. Syksyllä yritysneuvojan vinkkien mukaann viilasin ruokalistani uuteen uskoon, nyt saa muutakin kuin makkaraperunoita ja samalla neuvojen mukaan laajensin grilliäni pienellä aurinkoterassilla. Kaikki näytti hienolta.

No nyt on jälleen kustannuskriisi käsissä, investoin ehkä liikaa, mutta kun neuvojan laskelmat näytti... Kelit on ollut tosi kurjat, joku satokorvaus olisi paikallaan. Hiihtokeskusyrittäjä rasvaa joka aamu rinnekonehallissa köyttä, palkkasi syksyllä porukan, pakkasjaksolla käytti poskettomasti vettä, sähköä, aikaa, työvoimaa, rahaa että sai paipit, crossit ja rinteet kuntoon. Hisseihin asennettiin ankkurit jne. Suksivuokraamon porukka räkii kattoon, kun ei ole mitään tekemistä, että siihenkin pitää tilata Lassila & Tikanojalta erikospuhdistus.

Ehdottomasti pitäisi saada meidän olosuhteista johtuvaa kriisitukea ja ensi vuodelle lumetusavustus. Vähintään nämä. No, tämä tässä, lähden vanhalla ooppelin rehjulla hinaamaan grilliäni takaisin kotikonnuilleni. Se naapurin aikamiespoika oli jo kaivannut suussasulavia burgereitani...

ps. tarjoan ilmaiset makkaraperunat sille, joka keksii tarinan kaikki anekdotit...  8)
vahvistaa ainakin uskoo jotta talon tyhmin poika jää tilaa jatkaan kun yrittää grilillä pönkätä talouttaan ;) :D ;D ::)
Kaiken sen minkä Italian mafia joutuu tekemään laittomasti voi Suomessa tehdä laillisesti...

Peltola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1410
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Nyt kannattaisi kehittää brändejä.

Esimerkiksi Kekkonen -olut on ollut suosittua.

Riiputettua Jeesus sisäfilettä, Mooses makkaraa, Muhammed ranskalaisia ja Jumalten juomaa.

Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .

supersammakko

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8652
  • You're a slave to money then you die
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .
Tässähän se grilliyrittäjän dilemma juuri onkin. Lounasaika pitäisi olla auki 10 - 14 ja mielellään ainakin 15 asti jotta mattimyöhäiset saavat sapuskansa. Klo 16 porukka alkaa valumaan työpaikoiltaan kotiin ja poikkeavat matkanvarrella hakemassa apetta mukaan. Sitten alkaa iltamyynti tuonne puoleen yöhön asti, jonka jälkeen sitten jatkoaikapaikkojen loppuun asti nyrkkitappeluvuoro klo 05 asti. Sitten siivotaan paikat ja valmistellaan seuraavaa päivää. Eli oikeasti sinne grillille saa jäädä asumaan ja ihan ilman subventoitua työvoimaa.

No, ratkaisu tähän on tietenkin erikoistuminen tai yrityskoon kasvattaminen jotta grilliä voi pyörittää vuoroissa. Ihan samat asiat ratkaisisivat monta maataloudenkin kriisiä... täp täp  ;D
Nothing is Something Worth Doing

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .
Tässähän se grilliyrittäjän dilemma juuri onkin. Lounasaika pitäisi olla auki 10 - 14 ja mielellään ainakin 15 asti jotta mattimyöhäiset saavat sapuskansa. Klo 16 porukka alkaa valumaan työpaikoiltaan kotiin ja poikkeavat matkanvarrella hakemassa apetta mukaan. Sitten alkaa iltamyynti tuonne puoleen yöhön asti, jonka jälkeen sitten jatkoaikapaikkojen loppuun asti nyrkkitappeluvuoro klo 05 asti. Sitten siivotaan paikat ja valmistellaan seuraavaa päivää. Eli oikeasti sinne grillille saa jäädä asumaan ja ihan ilman subventoitua työvoimaa.

No, ratkaisu tähän on tietenkin erikoistuminen tai yrityskoon kasvattaminen jotta grilliä voi pyörittää vuoroissa. Ihan samat asiat ratkaisisivat monta maataloudenkin kriisiä... täp täp  ;D

Akka pitää 01-12 ja ukko 12-24!
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

hiluhi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1739
  • Murheellinen vilkuttaja
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .
Tässähän se grilliyrittäjän dilemma juuri onkin. Lounasaika pitäisi olla auki 10 - 14 ja mielellään ainakin 15 asti jotta mattimyöhäiset saavat sapuskansa. Klo 16 porukka alkaa valumaan työpaikoiltaan kotiin ja poikkeavat matkanvarrella hakemassa apetta mukaan. Sitten alkaa iltamyynti tuonne puoleen yöhön asti, jonka jälkeen sitten jatkoaikapaikkojen loppuun asti nyrkkitappeluvuoro klo 05 asti. Sitten siivotaan paikat ja valmistellaan seuraavaa päivää. Eli oikeasti sinne grillille saa jäädä asumaan ja ihan ilman subventoitua työvoimaa.

No, ratkaisu tähän on tietenkin erikoistuminen tai yrityskoon kasvattaminen jotta grilliä voi pyörittää vuoroissa. Ihan samat asiat ratkaisisivat monta maataloudenkin kriisiä... täp täp  ;D

Akka pitää 01-12 ja ukko 12-24!

Laatuaikaa 00-01  :-*

supersammakko

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8652
  • You're a slave to money then you die
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .
Tässähän se grilliyrittäjän dilemma juuri onkin. Lounasaika pitäisi olla auki 10 - 14 ja mielellään ainakin 15 asti jotta mattimyöhäiset saavat sapuskansa. Klo 16 porukka alkaa valumaan työpaikoiltaan kotiin ja poikkeavat matkanvarrella hakemassa apetta mukaan. Sitten alkaa iltamyynti tuonne puoleen yöhön asti, jonka jälkeen sitten jatkoaikapaikkojen loppuun asti nyrkkitappeluvuoro klo 05 asti. Sitten siivotaan paikat ja valmistellaan seuraavaa päivää. Eli oikeasti sinne grillille saa jäädä asumaan ja ihan ilman subventoitua työvoimaa.

No, ratkaisu tähän on tietenkin erikoistuminen tai yrityskoon kasvattaminen jotta grilliä voi pyörittää vuoroissa. Ihan samat asiat ratkaisisivat monta maataloudenkin kriisiä... täp täp  ;D

Akka pitää 01-12 ja ukko 12-24!

Laatuaikaa 00-01  :-*
Ihan luksusta, maajussihan tekee duunia 24/7  ;D
Nothing is Something Worth Doing

maidontuottaja

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5521
  • 250k
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Sammakko, onko sulla oikeesti grilliyritys, vai juksaatko? Mietin tuossa että, jos kerta-annos maksaa keskimäärin 7€ ja painaa noin 500 grammaa, niin aika ohukainen on siivu mikä jää ittelle varsinkin jos on hiljaista? Paljon noissa yleensä on kulut?

Viimeksi muokattu: 28.01.16 - klo:15:31 kirjoittanut maidontuottaja

Huonostakin asiasta voi löytyä joskus jotain hyvää.

icefarmer

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26152
  • vastustan
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Sammakko, onko sulla oikeesti grilliyritys, vai juksaatko? Mietin tuossa että, jos kerta-annos maksaa keskimäärin 7€ ja painaa noin 500 grammaa, niin aika ohukainen on siivu mikä jää ittelle varsinkin jos on hiljaista? Paljon noissa yleensä on kulut?
2 dl maito 2 euroo, puollitranen 2,5 e ja litraanen 3e   cocis 0,5l 3e  1,5l 4,5e  ;D ;D ;D ;D
Kaiken sen minkä Italian mafia joutuu tekemään laittomasti voi Suomessa tehdä laillisesti...

Varjo79

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4853
  • Suvakki vajakkeja vituttaa!!!!
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Sammakko, onko sulla oikeesti grilliyritys, vai juksaatko? Mietin tuossa että, jos kerta-annos maksaa keskimäärin 7€ ja painaa noin 500 grammaa, niin aika ohukainen on siivu mikä jää ittelle varsinkin jos on hiljaista? Paljon noissa yleensä on kulut?

No vitu* sillä moista lafkaa on. Mutta on eräänlainen kateuden ja turhautuman purkautimis esimerkki tuo ;D Tiedätkö seon katkera juurikin vissiin sunkaltaisilles viljelijöille/tuottajille ;)
Eu on perseeeestä ja syvältä!!!!!!!!!!!!

kylmis

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12231
  • Virolaista kiitos!
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
No eihän noiden karvakäsikioskienkaan lihan alkuperä välttämättä kestä terveysviranomaisten tarkastelua, joten kai Sammakko on löytänyt edullisen raaka-aineen toimittajan... ;D

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
No eihän noiden karvakäsikioskienkaan lihan alkuperä välttämättä kestä terveysviranomaisten tarkastelua, joten kai Sammakko on löytänyt edullisen raaka-aineen toimittajan... ;D

Kakarat pyytää lammikon reunassa kurnuttajia. ::)
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Keskiviikko 23.05.2018 klo 23:00

Arman Pohjantähden alla: Kausi 3. Jakso 7/10. Grilliyrittäjä.

Illan jaksossa rasva tirisee ja kumi palaa kun Arman tutustuu Järvenpääläisen grilliyrittäjän arkeen ja lähtee paikallisten kanssa heittämään korttelirallia. Miksi grilliruoka maistuu suomalaisille ja miten pienyrittäjä pärjää jättiketjuille?
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52013
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Keskiviikko 23.05.2018 klo 23:00

Arman Pohjantähden alla: Kausi 3. Jakso 7/10. Grilliyrittäjä.

Illan jaksossa rasva tirisee ja kumi palaa kun Arman tutustuu Järvenpääläisen grilliyrittäjän arkeen ja lähtee paikallisten kanssa heittämään korttelirallia. Miksi grilliruoka maistuu suomalaisille ja miten pienyrittäjä pärjää jättiketjuille?

🤣🤣🤣🤣
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65556
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
miä en kehtoo tehä kuin vain 5.30 - 21.00 ja senkin hyvin harkiten!     kesällä nuin ja talvella jatkaen tarpeen mukkaan!