Näin saa muutaman lisäasiakkaan, jos pitää auki klo 01-02.30 , mutta menettää puolet vanhoista ruoka-asiakkaista. Positiivista markkinointia. . .
Tässähän se grilliyrittäjän dilemma juuri onkin. Lounasaika pitäisi olla auki 10 - 14 ja mielellään ainakin 15 asti jotta mattimyöhäiset saavat sapuskansa. Klo 16 porukka alkaa valumaan työpaikoiltaan kotiin ja poikkeavat matkanvarrella hakemassa apetta mukaan. Sitten alkaa iltamyynti tuonne puoleen yöhön asti, jonka jälkeen sitten jatkoaikapaikkojen loppuun asti nyrkkitappeluvuoro klo 05 asti. Sitten siivotaan paikat ja valmistellaan seuraavaa päivää. Eli oikeasti sinne grillille saa jäädä asumaan ja ihan ilman subventoitua työvoimaa.
No, ratkaisu tähän on tietenkin erikoistuminen tai yrityskoon kasvattaminen jotta grilliä voi pyörittää vuoroissa. Ihan samat asiat ratkaisisivat monta maataloudenkin kriisiä... täp täp