Se on sama, mitä kinukeille syöttää. Sammakotkin kelpaa ja koirat.... Mukavaa, jos sika kelpaa, mutta kelpaako Eemelille, se kun on vastaan kaikkea vientiä, mistä saamme tuloja.
Possun lihaa Kiinaan menee hyvin . Antibiootteja ei käytetä ja laatu on hyvää totesivat Kiinalaiset .
Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.
Lainaus käyttäjältä: Hervast - 17.03.18 - klo:19:43Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.Naudan sisäfile on taas ihan parasta.
Lainaus käyttäjältä: sorkkis - 17.03.18 - klo:19:13Possun lihaa Kiinaan menee hyvin . Antibiootteja ei käytetä ja laatu on hyvää totesivat Kiinalaiset .Eikös olis parempi, että kiinalaiset tulis tänne syömään.
Lainaus käyttäjältä: Sepeteus - 17.03.18 - klo:19:44Lainaus käyttäjältä: sorkkis - 17.03.18 - klo:19:13Possun lihaa Kiinaan menee hyvin . Antibiootteja ei käytetä ja laatu on hyvää totesivat Kiinalaiset .Eikös olis parempi, että kiinalaiset tulis tänne syömään.EI. Perustavat tänne kuitenkin pari sellunkeittämöä siinä revontulten alla putte-vainaata syödessään.
Lainaus käyttäjältä: Moerkoe - 17.03.18 - klo:19:51Lainaus käyttäjältä: Hervast - 17.03.18 - klo:19:43Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.Naudan sisäfile on taas ihan parasta. Eikö kieli ja häntäkin maistu?
Lainaus käyttäjältä: Moerkoe - 17.03.18 - klo:19:51Lainaus käyttäjältä: Hervast - 17.03.18 - klo:19:43Sika menee sorkkineen ja saparoineen päivineen... Kiinalainen hyödyntää kaiken.Se on jännä juttu mutta porsaan sisäfile on varmaan huonoin osa siasta. Niska, potka ja sorkat maistuvimpia. Kiinalaiset osaavat laittaa ruokaa.Naudan sisäfile on taas ihan parasta. Pitäisi nyt vaan saada jalostettua siat taas läskisiksi makulihaisiksi, itsekin ostaisin jos olisi saatavilla sellasta lihaa joka ei tarttis voita paistamiseen..