Kasvustoruiskutus, jäämät 7 päivää ruiskutuksen jälkeen, viljanjyvissä alle 4,4 mg/kg, keskimäärin 2,6 mg/kg
14 päivää ruiskutuksen jälkeen, pienenivät pitoisuudet 0,5 mg/kg keskiarvoon.
Oljen pitoisuudet olivat korkeammat. Suurin jäämä oli ruiskutushetkellä vihreänä olevissa rikkakasvin osissa ja kasvavissa kasveissa, 9 mg/kg. Viljan varastointi vuoden ajan ei enää alentanut jäämiä. (tutkimuslinkki alla)
Sallitut raja-arvot Euroopassa ovat 20 mg/kg: ohra, kaura, auringonkukansiemen, soija; 10 mg/kg: linssit, herne, rypsi/rapsi, pellavan- ja sinapinsiemen, sokerijuurikas, ruis, vehnä. Tämä siistä syystä, että jäämiä on niin yleisesti, niin raja-arvoja on korotettu.
Vihanneksissa raja-arvot ovat alemmat, 0,1 mg/kg
Eläintuotteissa 0,05 mg/kg, paitsi maksassa jossa saa olla 2 mg/kg
https://www.sciencegate.app/document/10.26898/0370-8799-2021-3-3 -SS-