Agronet
Keskusteluaiheet => Sikatalous => Aiheen aloitti: Heikki - 25.10.13 - klo:17:17
-
http://www.meat.org/?utm_campaign=1013%20Meatorg%20PinkSlime%20Sponsored&utm_source=PETA%20Facebook%20Sponsored&utm_medium=cpc
-
Ei auta provosointi, LIHA on hyvää ja idut on hipeille!!
-
Onko tämä "Heikki" kuuluisa "Heikki *****kirves" :o
-
Viime viikolla olin joka arkipäivä nautateurastamossa siemennyskurssilla, ja lihaa on mennyt tasaiseen tahtiin, tänään tein järjettömän hyvää stroganofia naudan ulkofileestä. Eli videon väittämä lasiseinäisistä teurastamoista ja kasvissyönistä on aika hölmö. Ja suomessakin taitaa olla suorastaan satoja tuhansia ellei miljoonia ihmisiä jotka ovat tappaneet jonkin eläimen omaksi ruuakseen (kaloja varsinkin).
Possuja tosin käy itseäkin välillä vähän sääliksi, älykkyyteen nähden teurassian elinkaari on turhan lyhyt.
edit: Meinaan että erityisen tyhmää ja rasittavaa lypsylehmän alkua paapotaan herkästi 2 vuotta ennen kuin tulee ilmi että kyseessä on tosi kettumainen, tyhmä ja yhteistyökyvytön yksilö. Ja sen jälkeenkin sitä katsellaan herkästi ainakin puoli vuotta että josko tuo tulisi järkiinsä. Tähän verrattuna jonkun erityisen fiksun ja filmaattisen possun parin kuukauden elinkaari tuntuu vähän epäreilulta. ;)
-
http://www.meat.org/?utm_campaign=1013%20Meatorg%20PinkSlime%20Sponsored&utm_source=PETA%20Facebook%20Sponsored&utm_medium=cpc
Ei tällä kertaa löytynyt mitään omaperäistä - piti kopioida ?